arkadaşlara bakıyorumda bazılarının çok zoruna gidiyor bu sistem.
kimisi yazmış adamdan iki yıldır para alamıyorum ama defterini tutuyorum.
yuhh diyorum bu arkadaşa,senin argodaki tanımın mal'dır.
emeğinin karşılığını alamıyorsan boş yere ne uğraşıyorsun..
size başımdan geçen olayı anlatayım.
bana 4 aylık borcu olan mükellefi bıraktım ayın 5 inde.temmuz beyannamelerini ve geçici vergiyi verip evrakları teslim ettim.
sistemede ocak ayında girdim sözleşmeleri.ne oldu dersiniz mükellef 3 tane mali müşavire gitti hepsi ile anlaştı.
ve bu mali müşavirlerin hiç biri defteri almadan önce beni arama zahmetine girmedi.meslektaşa saygı işte.
ama hiçbiride sözleşme sisteme giremedi mükellefin bana borcu gözüktüğü için sistemde.
kendi akıllı sanan mükellef şimdi bana borcunun yarısını yolladı diğer yarısınıda yollayacak.
yapmayın arkadaşlar bu tarz sistemler bizim geleceğimiz.
kimisi yazmış adamdan iki yıldır para alamıyorum ama defterini tutuyorum.
yuhh diyorum bu arkadaşa,senin argodaki tanımın mal'dır.
emeğinin karşılığını alamıyorsan boş yere ne uğraşıyorsun..
size başımdan geçen olayı anlatayım.
bana 4 aylık borcu olan mükellefi bıraktım ayın 5 inde.temmuz beyannamelerini ve geçici vergiyi verip evrakları teslim ettim.
sistemede ocak ayında girdim sözleşmeleri.ne oldu dersiniz mükellef 3 tane mali müşavire gitti hepsi ile anlaştı.
ve bu mali müşavirlerin hiç biri defteri almadan önce beni arama zahmetine girmedi.meslektaşa saygı işte.
ama hiçbiride sözleşme sisteme giremedi mükellefin bana borcu gözüktüğü için sistemde.
kendi akıllı sanan mükellef şimdi bana borcunun yarısını yolladı diğer yarısınıda yollayacak.
yapmayın arkadaşlar bu tarz sistemler bizim geleceğimiz.