Son kısımdaki "s..." ile başlayan kısım sayfa nosu o kısmı girmeyin.birliğe girilen sözleşmelerden dolayı gibte aracılık sözleşmeleri de güncellenmeli mi iptal,fesih yeni giriş mi yapılmalı? bir de türmobun sözleşme numarası 2015/xxxx/xx şeklinde ancak gibe bu kadar uzun no yazılamıyor?
Program maliye b. açıkladığı tarife üzerinden hesaplamaları yapmaktadır. Dolayısı ile çıkan rakamın altında iş görmek yasal olarak disiplin suçudur. VD bu durumu fark ettiğinde zaten o rakamlar üzerinden beyanlarınızı düzeltmenizi isteyecektir.
Arkadaşlar odadan mesaj gelmiş.Sözleşmelerin bir kısmı onaylanmadan sistemde beklediği şeklinde.Yeni giriş yaptığım sözleşmenin imzası eksikti.Onuda imzalandı şeklinde düzelttim..Sadece tahsilat kısımlarını henüz doldurmadım.
Özellikle bu sözleşme girişlerinde dikkat etmemiz gereken yerler var mı.Yrın Turmob'u arıycam ama bilgileriniz varsa,paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar
Merak etmeyin orayı da arayıp aynı cümleleri sarf ettim. Uygulamaya itirazım yok ama neden hep düzgün iş yapmaya çalışanlar suçlu bu ülkede çözemiyorum.Yanlış yere sitem etmişsiniz kararı alan TÜRMOB, odanız disiplin kuruluna sevk edilmenizi önleyebilmek için çabalamış.