Hangi Muhasebe Programını Kullanıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erhaxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hangi Muhasebe Programını Kullanıyorsunuz ?

Lucamı alsam Mikro12 mi ? ? ? ocak ayındayım... hala karar veremedim :( hem büromde hemde sadece bir müşterimin bürosundada kullanmam gerek... tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ??

İyi bir kurulumla hemen hemen tüm programlar int. ortamından da kullanılabilir. Önemli olan kurulumun doğru yapılması ve bilgisayarların int.haberleşmesi ayarlarının iyi yapılması.

Arkadaşlar LUCA' yı kullanıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum, daha önce kullandığım ETA'ya göre çok pratik ve herşeyden önce LUCA bizlerin proğramı sahip çıkmalıyız.

Artık Konya'lı meslaktaşlar LUCA ya geçiyor...:)

Merhabalar; bende bundan önce Netsis @6 kullanıyordum.Şu an ise Nebim Winner kullanıcısıyım.Ama arada inanın dağlar kadar fark var Nebim gerçekten çok basit ve ucuz bir program gibi.Ancak Netsis her işinizi kolaylaştırıyor ve özellikle rapor konusunda bir harika.Ayrıca Nebim in müşteri hizmetleride soru sorduğunuzda çok saçma yanıtlar verebiliyor, netsis ise gerektiğinde eleman bile gönderip sorunu anında çözüyor.Sonuç olarak Netsisi özlüyorummm.:)

1994 yılından beridir eta6 - eta7 ve 2009 dan itibaren eta sql v8 kullanmaktayız.Eta ile başladık eta ile noktalamak niyetindeyim. :)

merhaba ben yaklasık 8 senedir eta kullanıyorum ve şuanda ETA v8sql kullanmaktayım özellekle muhasebesi bir harika Ba Bs diye bir problemim yok dönem sonu işlemleride oldukça rahat oto. yılsonu işlemleride mevcut proğram arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim benim şuana kadar bir pronlemim olmadı

sayın kere21 ben yaklasık 9 yıldır ete kullanıyorum dos ortamında mausla çalışma yapılıyor. bilgisayarın kitlendiğini söylüyorsunuz ben böyle bir durumla hiç karşılaşmadım şuanda v8 sql kullanıyorum kilitlenme diye birşeyle karşılaşmadım sadece sql tabanlı olduğu için ilk açılışta biraz yavaş onun haricinde bir sorun ben hiç yaşmadım ayrıca destek konusunda da hiç şikayetçi sayılmam kilitlenme olayı kurulumdan veya bil. olabilir iyi günler

arkadaşlar, bence artık veb tabanlı programlar kullanılmalı bu konuda luca başarılı bu sene kullanmaya başladım.
kesinlikle tavsiye ediyorum her gecen gün daha da iyi ye gidiyor . . hiç bir güncelleme yapmanıza gerek yok
zaman mekan önemli değil intenet bağlantısının oldugu her yerde lucada işlem yapabilrsiniz hatta internet bağlantısı olmadıgı zamanlarda bile ,
yedekleme derdi yok istediğiniz kısıtlamalarda snırsız kullanıcı atama özelliğine sahip .
tek kelime ile harika bir program .

coksen ' Alıntı:
Aranızda AS/400 kullanan var mı?
[/quote

12 yıldır as/400 kullanıyorum ve çok rahat entegre tüm yönleri ile (personel maliyet finans ) ama kullanıcı sayısı giderek azalmakta genelde üretim sektöründe kullanılan bir program diyebilirim büro duymadım üretimde de mpr erp ile birlikte sap gibi programlar çoğalmaya başladı
as/400 o kadar alıştım ki başka programa geçmek zorlayacak ilerde beni as/400 raporlama fena değil menüler haricinde qry ile istediklerini raporlayabiliyorsun

en iyisi mikro, ikinci logo, eta'ya ısınamadım ben şahsen

Muhasebe Büroları için ZENOM' u tavsiye ederim.Hangi arkadaşıma aldırdıysam bana teşekkür ediyorlar.Kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatıda Luca' dan daha ucuz.Sihirbazları, Xml beyanname yapıp, kendisi gönderebiliyor.Hiç uğraşmıyorsunuz.Ba/Bs bi harika, tek tuşla.Hiç uğraş yok, inanın.Kurumlar Beyannamesini bile yapabiliyor.

Yeni program alanlar ve geçiş yapmak isteyenler için bi göz atmalarını tavsiye ederim.
Googleda OM diye arattırırsanız, sitesine ulaşırsınız.

Kolay gelsin.

Arkadaşlar merhaba, bende ORKA muhasebe programını kullanıyorum 2000 yılından beri.Müthiş bir program özellikle entegre işlemleri olağanüstü güzel.Yıl sonu işlemlerini yansıtmalardan tutunda, gelir gider kapanışları,vergi karşılıkları,kapanış maddesi, açılış maddesi, daha niceleri.Çok pratik ve size epeyce zaman kazandıracak bir program.İnrenet üzerinden güncellenme imkanı var.Bu program benim bildiğim kadarıyla 1997 li yıllardan beri kullanılıyor.Sadece muhasebe bürosu otomasyon programıdır.Firma sahibi SMMM'dir.

Mikro V12 aldım ... 8versiyonundan bu yana 10 yıldır kullanıyorum.. çok memnunum ... fiyatı uygun pazarlık yapın öyle alın ...

Sevgili formdaşlar

ben muhasebe mesleğinde 9 seneden beri çalışmaktayım.
eta 7,8 sql versiyonlarını kullandım link 9a da kullandım,netsis de kullandım.
şu anda plantum isimli windovs web tabanlı bir program kullanıorum.
programda yok yok
muhasebenin tüm konuları maliyet,çek senet cari ft ithalat ihracat v.s
bodro modülüne dicek hiç bir sözüm yok.mükemmel
maliyet muhasebesini otomatik kendi yapıo siz sadece hesapları tanımlıyorsunuz.maliyetleri ister dönem dönem ister ay ay çalıştırıo.
ürün ağaçları reçeteleri v.s
cariden işlmelerden muhasebe fişini göreblioru işlem yapabiliorusunuz
anlatmak bitmez özellikleri biz şirkette çok memnunuz.mamun olmayan biri var oda patron.oda programnın her 250 usd destek bedeli var.en ufak bi sıkıntıda programa uzakdan erişilip müdahaklede bulunuolar.sorun ne olursa olsun.

sıralama yapmam gerekirse
1. şu an kullandığım plantum programı
2. Eta

Her ay 250 usd ödüyorsanız fiyat/kazanç oranına göre iyi bir program değil.

Bence de 250 usd çok yüksek. Biz 40 kullanıcılı logo tiger için ayda 180 usd ödüyoruz.

ARKADAŞLAR ŞU SİTEYE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.

********** bakınız. ;D

Sn Saybel,
Link programı hakkında dökümanınız varsa gönderebilir misiniz? ;)