Kasım 2007 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kasım 2007 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

kişilere özel atışan mesajların bi anlamı yok bana sana ya da başkasına sitelerinde yayınlamalılar tam cevabı ve yorumlarını
bu yolla bizi oyalayıp tepki ölçüyor olabilirler.
ilk sorudaki uyarı olmaksızın iki ayrı kapasite sorusu verilemez verilirse iki çözümde doğru kabul edilmeli tezinden sapmayalım.
ayrıca TL/YIL olur mu demek ne komik zaten bizde onu söylüyoruz OLMAZ

arkadaşlar şimdi şef ile telefon ile görüştüm ve henüz hocanın açıklama yapmadığını konun komisyonda görüşüleceğini ve sonucun internet sitesinde yayınlanacağını söyledi.Nasıl bi iş bu?erin sana cevap nezaman geldi?sen de arayıp mail için teyit alırmısın lütfen sana ne diyeceklerini çok merak ediyorum. dalgamı geçiyolar bizimle?

şefin haberi yoktur olaydan bence.oradaki memur kafasına göre böyle bişey yapamaz.hepsinin mailleri kayıt altına alınıyor.

Ayrıca sorunun çözümüne de bu hususta hiç bir etkisi bulunmamaktadır.

Normal yapanları tebrik ederim arkadaşlar, zaten sizleri baştan beri o tuzaktan kurtularak doğruyu bulmanızı takdir ile karşılamıştım, hayırlı uğurlu olsun..

Birincisi Tesmerin sitesine girebilen varmı ,ikincisi tuzağı geçenleri kutluyorum diyenleri de kınıyorum, Zaman birlik olma zamanı ,bu saçmalık yüzünden boş yere yanlış yapanlara ne olacak????

ben tesmere girebiliyorum.cevap herneyse hayırlısı olsun artık.

arkadaş doğru yapanları teprik ediyor kötü bişey söylemiyor sayın yazee.kırıcı olmamak lazım.
kınanacak biryer varsa tesmer'dir.

Arkadaşa gelen cevaptan anlaşılan bariz bir şekilde ortada Normal Kapasite çıkıyor.

Anlamadığım konu ; daha sitede açıklama yapmadan sadece arkadaşa böle bir cevap verdikleri . Çok sayıda mail atıldı bu konu hakkında ama sadece bir cevap. Neyse fazla abartıyoruz herhalde. Normal Kapasite yapan arkadaşlar geçti gözüküyor. Başarılar herkese.

ortada kesin bi cevap yok arkadaşlar
komik olmayın
sorunun hatalı olduğunu itiraf eden kimin gönderdiği belli olmayan bi mail var kişiye özel mail olur mu sitede bi açıklama yok.
uyanık olun yahu
burada normal kapasite çözümü kabul ettirilmeye çalışılıyor.
KİM BU MAİL ATAN? İSMİ NE ?

komisyon üyelerinin isimlerini açıklamıyorlar arkadaşlar.bununla ilgili tesmere mail attım ama cevap olumsuz geldi.

olimpus açıklanan cevabı yüceay hocaya sordun mu.

SORAMADIM DAHA ARADIM AMA ÜNİVERSİTEDEYMİŞ YİNE ARAYACAĞIM.
YÜCEAY HOCA ZATEN KOMİSYONUN Bİ ŞEKİLDE İKİ ÇÖZÜMDEN BİRİNİ KABUL EDECEĞİNİ AMA SONUÇTA HATALI OLMASINA RAĞMEN BU SORUNUN ÖLÇÜ KABUL EDİLEREK ÇOK KİŞİNİN MAĞDUR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ.
KONUŞUR KONUŞMAZ YAZARIM ARKADAŞLAR.

hayır arkadaşım şimdi dürüst olmalıyız. yüzeay hoca sınav esnasında vermiş olduğu cevap anahtarına aynen şöyle yazdı: tam maliyet yönteminde teknik (teorik)kapasite dikkate alınması gerekir.şöyle yazabilirdi öyleyse her iki kapasite ile de çözülebilir.ama ben burda teknik kapasiteye göre çözüyorum.lütfen şunu kabuol edelim hocanın başarsı tatışmasız.Verdiği emek de ortada.Fakat bu konuda ecele etti.Bizler gibi o da sorudaki bu hataya düştü. ikisi de kabul edilir dedi ama dayanak göstermedi.normal diyenler standarda atıfta bulundu.Oteorik te olur derken neye göre dedi.?

arkadaşlar aynı mail banada geldi gönderen Gül SAKMAK Öğr.İşl.Şefi imiş

bana da şimdi geldi.herkese başarılar....

Evet,
konu bundan sonra soğuyacağa benziyor.Benim kafama takılan; Sayın SAKMAK'ın öğrenci işleri şefi olması.........Biz öğrenci değiliz ki...

ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ ARADIM AMA KİMSEYE MAİL ATMADIK DİYORLAR NASIL OLUYOR BU İŞ DAHA KOMİSYONDAYMIŞ GÖRÜŞÜLECEKMİŞ DEDİ ŞİMDİ Bİ BAYAN TESMERDEN

arkadaşlar bence sonuç şu artık kendimizi yıpratmayalım.ben şansız bir sınav dönemi geçirdiğimi düşünüyorum.ben elimden gelen herşeyi yaptım.Temmuz dönemi ilk sınav dönemimdi ve 6 ders verdim.ama onun sonucunu beklerken bukadar sıkıntı yapmadım.ama önümüze bakmalıyız mart da tuzaklarla entrikalarla dolu bir sınav bizi bekliyor.

bencede artık çalışırken nasıl soru çıkacak değilde nasıl bir şaşırtmaca yada hata olabilir diye çalışmak gerekecek galiba