Kasım 2007 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kasım 2007 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

SANIYORUM MAİLLERE GELİS SIRASINA GÖRE CEVAP GELİYOR. PAZAR GECESİ İLK ATTIĞIM MEİL EKİ İLE GELDİ CEVAP ŞİMDİ TURMOB BİLGİ FORMU İLE TEKRAR GELDİ.AÇIKLAMA ALTINDA İSİM YOK ÇÜNKÜ OLSADA DOĞRUMU DEĞİL Mİ BİLEMEYİZ KOMİSYON İSMİ BELLİ DEĞİL Kİ. AYRICA BANADA GELDİ DİYEN ARKADAŞLARA AYNI METİN Mİ GELDİ ACABA...

NEREYE MAİL ATTINIZ HANGİ SİTEDEN BENDE ATAYIM

BALANCE
YÜCEAY HOCA, SORU İLE İLGİLİ SINAV GÜNÜ KAĞITA ÇÖZÜM YAZARKEN DE SÖZLÜ OLARAK İKİ ÇÖZÜME AÇIK DİYE ÖZELLİKLE BELİRTTİ.
BİZ TOPLAM ÜÇ YÜZ KİŞİ KADAR ,HOCA İLE SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUZ İLK GÜNDEN BERİ HOCA AYNI VURGUYU YAPIYOR,HOCAYI TANIMIŞ OLSAYDINIZ BUGÜN BUNLARI KONUŞMAZDIK.ANLAMADIĞIM HOCA İLE SENDE GÖRÜŞEBİLİRSİN.BU Bİ AYRICALIK FALAN DEĞİL.
HOCANIN İKİ ÇÖZÜMÜ AKADEMİK OLARAK NELERE DAYANDIRDIĞINI BEN DEFALARCA YAZDIM ESKİ SAYFALARA Bİ BAKIN YADA HOCAYI ARAYIN.AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY BEN BU KONUDA YÜCEAY HOCADAN BAŞKA KİMSEYİ TANIMAM.
SON 5 SINAVDA Kİ BAŞARI ORTADA KAZANANLARIN YARIDAN FAZLASI BUNU YÜCEAY HOCA İLE BAŞARDILAR.BİZ DERS ALIRKEN HERGÜN TÜRKİYENİN BİR ÇOK YERİNDEN İNSANLAR GELİP TEŞEKKÜR EDİYORDU.
BEN TESMERİN VE DİĞER KURSLARIN PEŞİNDE O KADAR ZAMAN VE PARA KAYBETTİM Kİ ARTIK BUNA TAHAMMÜLÜM YOK.

25/11/2007 sınav sonrası eve gelip bi hışıb ismmmo ya attım önce. Kesmedi Bizzat gittim sabah 9:00 da sonra salı gunu türmob sitesinde bilgi edinme dilekçesi var onunla sordum.

arkadaşlar en yarım saat önce aradım ve mail adresimi istediler ve hemen ardından aynı maili yolladılar.yani bir karışıklık yok.

dostum tesmerdenmi mailini istediler senin tam anlamadım bende 30 dk kadar oldu tesmeri aradım ama alınan maillerin kendilerinden olmadığını sölediler bu nasıl oluyo anlamadım valla

olimpus arkadasım aynı hocaya bende gittim tanıyorum.Belki senide tanıyorum. Ama bende 10000 e göre açıklamasına bozuğum. İkiside doğruysa iki cevabıda yazacaktı dağıttığı kağıda bu biiiiiiiir. ve sonrasında konuştuğumuz da bana aslında 10 000 diye diretmiştir bu da ikiiiiiiiii.Ondan başka 10 000 diyen olmamıştır yaklaşım ,deha, islam çankaya 8000 demiştir en başından beri bu da üüççççç. İSLAM ÇANKAYA ya bakmayın yanlış diyor ama derslere girerken elinde hep vardı. Yaklaşımda Şükrü KIZILOT hocanın bildiğim kadarı ile. Benim için ne derse doğrudur.Bi arkadaş mail atmış geç dönmüşler ama mutlaka doğrudur.

sayın muyucu aynen şöyle oldu forumda yazılanları okudum ve tesmeri aradım.ilk aradığımda henüz bişey yok dediler.ikinci kez aradım deidn nasıl cevap yok dersiniz bazı arkadaşlara mail gidiyor dedim.bunun üzerine mail adresnizi verin zi de yollayalım dediler.Ama san öyle demeleri çok ilginç bana maili yollayan zerrin şenöz öğrenci işleri memuru bizzat onunla görüşün bence.

YAKLAŞIM yayınlarında danışma kurulu üyesi TÜRMOB onursal başkanı MUSTAFA ÖZYÜREK de var BKZ: (http://www.yaklasim.com/anasayfa/hakkimizda.htm). Buraya sormayı akıl eden arkadaşı tebrik ederim adrese kadar gitmişsin. Aklınla bin yaşa emi sen.

erin yanılmıyorsam yaklaşımın cevabı şöyleydi soruda tl verildiği için direk normal kapasite tercih edilmeli ama eğer adet olark verseydi bu durumda hangisiniz tercih etmemiz gerektiğini soruda bize belirtmeliydi.Yani yaklaşımda herikiside kullanılabilir demişti.

Biz gerçekte Tam maliyeti 5 çeşide görede yapabiliriz kimse yanlış diyemez ama bu bir sınav ve orda bence bilerek yaptılar bu işi. Hangisine göre olduğunu belirtse o sınava girenlerin %80 çakardı köfteyi.Başarı maksimum olurdu. İkisinide ad/yıl verse içinden çıkamazlardı bu işin.Bana göre fantezi yapmışlar soru sorarken bu kadar insana acımadan.

arkadaşlar şimdi tesmeri tekrar aradım mail atıyorlar banada sabah neden vermediniz dedim açıklama yapamadı komisyon hocasının cevabı bu dedi ve buna göre değerlendirilecek dedi 1,soru bende kesin cevapmı dedim evet dedi bilgilerinize....arkadaşlar

erin yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama bu son yazdığına kesinlikle hayır.ortada fantazi falan değil kocaman bir hata var. arkadaşlar bu arada az önce bir arkadaşımla görüştüm ve bana şöyle bir şey dedi onun tesmer de bir tanıdığı var.ona açıklamayı şöyle yorumlamışlar:hoca kesinlikle 2 kapasite oranı arasında belirleyici bir yorum yapmamış itirazlar soruda imla hatsı üzerineymiş. hoca da sorunun imla olarak düzeltilmesi gerektiği zaten ortada bu yüzden çözümün bundan etkilenmesi mümkün değil demiş.hatta daha keskin bir yorum daha var ama teorik yönünde ama bilemiyorum sonuçta ben bunları 1. ağıozdan duymadım.o yüzden beklemeye karar verdim.....

malii77 ' Alıntı:
komisyon üyelerinin isimlerini açıklamıyorlar arkadaşlar.bununla ilgili tesmere mail attım ama cevap olumsuz geldi.

Siz e-mektubu düz olarak mı attınız yoksa bilgi isteme formatında mı attınız.?

Çünkü daha önce bir şekilde aldığımızı hatırlıyorum.

Arkadaşlar, komisyonun isimlerini açıklamıyoruz diyemezler. İstihbarat mensubu mu bu adamlar! Devlet sırrı mı?

Daha neler duyacağız yahuu.

saygıyla

normal düz yazı ile yazdım

sayın balance komisyon üyesi eğer ortada imla hatası var diyorsa yapılan açıklamadan sorunun çözümünün teorik kapasite olarak anlaşılması gerektiği yönünde.

benima rtık kafam karıştı bilemiyorum açıklamada tl hatalı olarak mı verdimişim siz bir zahmet düzeltin mi diyor yoksa onu size bilerek tuzak olsun diye mi verdim diyor?beynim durdu sanki?

ben ilk okuduğumda sorunun teorik kapasite ile çözülmesi gerektiğini sanmıştım.aslında yazılan yorumdan tam olarak bişey anlamak zor.hocanın yapmış olduğu açıklama da en az sınavdaki sorular kadar karışık.
bu açıklamadan anladığım tl/yıl'ın hatalı yazıldığı fakat sorunun devamına bakıldığın da çözümün bu hatadan etkilememesi gerektiğini anlıyorum.yani tl/yıl yazılmasına rağmen sınava girenlerin bu hatadan etkilenmeden hesaplarını teorik kapasite üzerinden yapması gerektiğini belirtiyor.

BRONKOVİCH ,
TEORİĞE GÖRE DOĞRUDUR DİYEN SADECE YÜCEAY HOCA DEĞİL BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR
TESMERDEN MUSTAFA ÇANAKCININ BİZZAT KENDİ YOLLADIĞI CEVAPTA TEORİK İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
YAKLAŞIMIN REKLAMINI YAPMIŞSIN ONLARDA SORUDA EĞER ADET/YIL İSE İKİ KAPASİTEDEN HANGİSİNE GÖRE ÇÖZÜLECEĞİ SÖYLENMELİDİR DİYORLAR ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

SENİ HANGİ CEVABIN TATMİN ETTİĞİ ORTADA
BENDE BELKİ SENİ TANIYOR OLABİLİRİM AMA EMİN DEĞİLİM
İ.ÇANKAYANIN ÇÖZÜMLERİNİN VE KİTABININ HATALI OLDUĞUNU HEMEN HEMEN HERKES SÖYLÜYOR ZATEN
BENCE SAÇMA Bİ HAL ALDI BU TARTIŞMA BEN HENÜZ KOMİSYONUN NET CEVABI YOKKEN ATILAN YEMLERE TAKILANLARA DA BİŞEY DİYEMİYORUM
HERKESE KOLAY GELSİN