personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

emreayh ' Alıntı:
tesmerin günü cumadır. ymm lere süpriz yapıp pazartesi açıkladılar. geçen dönem kazanan arkadaşı internette sonuçlar yayınlandığı gün aramışlar.
muhtemelen Cuma Öğleden önce ararlar öğleden sonra da sonuçlar açıklanır
bir ihtimal de yarın aramalar başlar diye düşünüyorum ben

arkadaşlar umarım hepiniz en kısa zamanda ii haberler alırsınız.En zoruda bu bekleyiş ve belirsizlik. Ama hepsi heyecanlı bir anı olarak geride kalıyor. 7-8 ay önce ben de elimde cep telefonu ile bu siteye kitlenmiş bir durumda ha bugün ha yarın diyerek bekliyordum.Nihayetinde telefonla aldığım haberden sonra sona ermişti.Aslında tüm mücadelenin o telefondan sonra başlayacağını şimdi anlıyorum. Herkese başarılar diliyorum.....

uzun zamandır forumu takip ediyorum. bugün dayanamadım üye oldum. herkese başarılar dilerim

merhaba arkadaşlar, dün akradaş ile görüştüm sonuçlar ne oldu diyor bende mart sınavına yakın acıklıcaklar dedım ;) olurmu yaa senin yanlışın var dün bizim yeminlinin yanında çalışan arkadaşı aramışlar tebrik etmişler dedi bu durumda dün arandıgına göre sonuçlar bu hafta kesın bellı olur yada biri aradı bu elemanla makara yaptı ;D

sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün
ilk kez girdim. bazı arkadaşlar kaldığınızı tahmin ettiğiniz derslere çalışın diyorlar. kitapların kapağını kaldırmaya motivasyonum yok

SEKO81 ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, dün akradaş ile görüştüm sonuçlar ne oldu diyor bende mart sınavına yakın acıklıcaklar dedım ;) olurmu yaa senin yanlışın var dün bizim yeminlinin yanında çalışan arkadaşı aramışlar tebrik etmişler dedi bu durumda dün arandıgına göre sonuçlar bu hafta kesın bellı olur yada biri aradı bu elemanla makara yaptı ;D

Biri sağlam makara yapmış...

günaydın arkadaşlar

telefonu yanımdan ayırmıyorum :)

temenni ' Alıntı:
sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün
ilk kez girdim. bazı arkadaşlar kaldığınızı tahmin ettiğiniz derslere çalışın diyorlar. kitapların kapağını kaldırmaya motivasyonum yok

Onları ben demiştim ama haklısın. Sana hak veriyorum ve psikolojik durumunu tahmin edebiliyorum.

Belki yaşça sizlerden daha büyük olduğum için olsada olur olmasa da olur modundayım belki benim sakinliğim de ordandır.

en iyidi telefonu cebime koyayım :)))

40 gün tamamen çalışılsa yeter ben hep son günler çalıştım.

karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün

Onları ben demiştim ama haklısın. Sana hak veriyorum ve psikolojik durumunu tahmin edebiliyorum.

Belki yaşça sizlerden daha büyük olduğum için olsada olur olmasa da olur modundayım belki benim sakinliğim de ordandır.
yaş kaç acaba

arkadaşlar yahya beyin babası vefat etti az önce haber aldım

başı saolsun

nrcn ' Alıntı:
en iyidi telefonu cebime koyayım :)))

puhahaha... Bence masana bir araç kiti sistemi kur. Çalınca otomatik açılsın... Hatta bir band kaydı yap.

Buyrun... evet benim... te te te teşekkür ederim başkanım şeklinde....

sonkale ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün

yaş kaç acaba
37

temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün

yaş kaç acaba
37
sağol bu biraz moral oldu bana

haklısın belki yaşında tesiri vardır ama; hukuk'a arif kocamanın kitabından çalıştım. işsizlik sigortasından 40 puanlık soru geldi. hiç bakmamıştım. ( arif kocamanın kitabından yok ) iki sınav arası bir ton kanun değişiyor. sınavdan sonra resmi gazetenin internet sitesinden medeni kanun, ticaret kanunu, borçlar kanun , tüm iş kanunlarını indirdim. eğer hukuktan kaldıysam ki kalmış olmam lazım bu kanunların toplamı 1.000 sayfayı geçer. ya arif kocamanın yeni kitap yazmasını bekleyeceğim. yada oturup kalan 44 ( tabi bugün açıklanırsa ) günde 1.000 küsür sayfa kanun okuyacağım. tabii eğer tek dersten kaldıysam :-)

sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sınav geçeli 66 gün oldu
yeni sınava kalan 44 gün

yaş kaç acaba
37
sağol bu biraz moral oldu bana

Bana da....:)

hukukta arif kocamanın kitabı hepimizi yanıltı. ve en kolay ders oldu en zor ders. ama kitap harici güncele bakmak sanırım yeterli

emreayh ' Alıntı:
hukukta arif kocamanın kitabı hepimizi yanıltı. ve en kolay ders oldu en zor ders. ama kitap harici güncele bakmak sanırım yeterli

Katılıyorum. Dikkat ettiyseniz sorular hep günceli takip ediyor.