BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
Sınav sonuçları açıklanmadan başvuru yapamazsınız
sınav başvurusunu tıklayınca onlıne bölümünde böyle bir yazı çıkıyor
izcan ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
farklı bir şey çıkan varmı arkadaşlar...
benimkinde yılı doldu yazıyor...
bu stresle çalışabilirsen bravo sanahollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
aslıBÜYÜK ' Alıntı:izcan ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
o nedemek anlamadım???
izcan ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
hollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
ehk ' Alıntı:bu stresle çalışabilirsen bravo sanahollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:izcan ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
o nedemek anlamadım???
Son sınav hakkını kullandıysan ondandır...
dediğin gibi bende bişeyler yazdım kendimce mantıklı şeyler yazdım ama cevaplarımın hiç biri birebir tutmuyo. bakalım ne kadar mantıklıymışım sonuçlar gelince görücam. 3 keredir 43 alıyorum buda 4 olacakcuneytglp75 ' Alıntı:hollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
Abi denetimden herkes niye bu kadar karamsar. Bence birşeyler yazan herkes geçecek
yeterlilik ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:izcan ' Alıntı:BARBOROS ' Alıntı:14-15 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 2009/1 60. dönem SMMM Yeterlik Sınavı
o nedemek anlamadım???
Son sınav hakkını kullandıysan ondandır...
son hakkınmıydı yoksa![]()
mare_nostrum ' Alıntı:lemsan benim sadece denetim kaldı. 50 yetiyor ve 3. girişim. kalsam da süpriz geçsemde![]()
ilk girişimde 40 la kaldığımda daha umut verici bi kağıt vermiştim. maliyetten alacağım 100 ün hürmetine geçirirlerse bilememcuneytglp75 ' Alıntı:hollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
Abi denetimden herkes niye bu kadar karamsar. Bence birşeyler yazan herkes geçecek
hollyka ' Alıntı:ilk girişimde 40 la kaldığımda daha umut verici bi kağıt vermiştim. maliyetten alacağım 100 ün hürmetine geçirirlerse bilememcuneytglp75 ' Alıntı:hollyka ' Alıntı:arkadaşlar olan oldu süre kısalıyo. tavsiye edebileceğiniz sağlam denetim notu var mı? benim 2. girişimdi maliyetle denetim kalmıştı. maliyetten geçtim kesin de denetimden kalırım heralde. şimdiden çalışmaya başlayayım bari![]()
Abi denetimden herkes niye bu kadar karamsar. Bence birşeyler yazan herkes geçecek![]()