personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

gece gece canım sıkıldı açık olan yok mu ya :'( uyumak istemiom uyuyunca garip garip rüyalar görüom ya :'(

cumartesi mesai yokki ülkemin güzel insanları tesmer cumartesi çalısacak ba ba ba ba

sami ' Alıntı:
cumartesi mesai yokki ülkemin güzel insanları tesmer cumartesi çalısacak ba ba ba ba

yurdum insanı arkadaşım.en güzeli hic bir zaman ümidimizi kesmeyişimiz. mesai olmasada umut işte. umut stajyerin ekmeğidir. ;D

günaydın arkadaşlar bugün ümidim yok,pazartesi ola hayrola.

oda c.tesi de açıklanabileceğini söylüyor,daha önce c.tesi açıklanmış..

Odaları kötülemek için yazmadım, yanlış anlaşıldı, mesaj silindi...

Arkadaşlar hepimiz geriliyoruz ama umarım sonuçlar çok iyi olur da bundan sonraki hayatımızda kazandığımız paraları hastanelerde harcamayız.

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
Arkadaşlar hepimiz geriliyoruz ama umarım sonuçlar çok iyi olur da bundan sonraki hayatımızda kazandığımız paraları hastanelerde harcamayız.

amin..

bende pazartesi içinde umut kalmadı desem çünkü odalara gelen yok denmekte bakalım

iş yaptırmıyor bu bekleyiş aslında 2 derse girmedim onlara çalışmam gerek ama onlara bile bakamıyorum temmuz a mı bıraksam diye düşünüp duruyorum
ama bir an önce açıklanması dileğiyle

Gerçekten 3-4 dersi kalan için süre çok kısa kaldı, benim tek dersim kaldı (vergi),ama sırf temmuzdaki sınavda bitirebilmek için nisanda işten ayrıldım, maddi yönden de çok sarsıldım ,borçlandım. Ama malesef kasıma tek ders kaldı,Sonuç bekliyorum kısacası herkes bu belge için gerçekten maddi manevi emek veriyor yatırım yapıyor.
Bu ay şükür ki yeni işime yerleştim, ama mesleğimizin bir çok etik kuralları var ki bunlara son zamanlarda sınavlarda da karşılaşıyoruz. Bunlara uyulmadığı takdirde bazı yaptırımlarıda var. bunları hepimiz biliyoruz ama konu stajyer ve onların haklarına gelince gerçekten yetersizlikler zayıflıklar var ,sınavın açıklanması için nitekim yasal süre 60 gün ise 60.günde açıklanması zorunludur. Biz 70.günlere geldik ama bir tane yetkili bir ağız odalardan olsun tesmerden olsun açıklama bile yapmıyorlar, sorularımızı geçiştiriyorlar. Peki bize böyle davranılmasının sebebi nedir acaba?
Yeteri kadar sesimizi duyurmuyor muyuz? Yoksa belgelerini alan herkes yani iş bittikten sonra bu günleri unutuyor mu?

Bugün odada seminer vardı. Oraya gittim tesmer komisyonundakilere şikayetimizi aktardım. "Biliyoruz ama naapalım dövelim mi?" gibi bi espri yaptılar. Ben de "gerekirse toplanıp gidip dövelim valla" dedim :) Sonuçta herkes bu durumdan şikayetçi olmakla birlikte kimse taşları oynatamıyor...

arkadaşlar ben nrcn

beni siteden uzaklaştırdılar

suçum hakaretmiş, ben de dayanamadım başka bilgisayardan üye oldum, forumda yazılanları çok merak ediyorum, moderatör arkadaştan bugüne kadar yazdığım mesajları okumasını ve iyi niyetli biri olduğumu dikkate alarak uzaklaştırmamı kaldırmasını rica ediyorum

sevgiler ...

Ama arkadaşlar hakaret edince de elimize bir şey geçmiyor ki. Bece kibar olmak da fayda var. İki dersten girdim ama pek umudum yok yine de çalışamıyorum. Açıklansa psikoljik olarak birz rahatlayacağım en azından mart sınavına odaklanmış olurum. Bekleyeceğiz bakalım zaman bize ne gösterecek?

şu dünyada benden kibar insan yoktur ama stresliyim ve o şaka (!) ya çok sinirlendim, yoksa kabalıktan nefret ederim ...