crazy2477 ' Alıntı:
valla tesmerin yönetim denetleme ve disiplin kuruluna mail atmayı düşünüyordum fakat mimlenirim ve birdaha smmm olama diye çekiniyorum açıkcası
ben o dediklerinin hepsine yolladım walla mail

son mail im: Bu kadar zamandan beri süregelen bi sınavı hala organize edemeyen bi birlikten ne kadar şey bekleyebiliriz? Bu sınavı yapmak, değerlendirmek bu kadar mı zor? ösym milyonlarca kişiyi değerlendirirken sınav sonuçlarının hangi gün açıklanacağını açıklayabilirken bizim birliğimizin umrunda bile olmaması, daha önemlisi bilgiyi çok daha net ve objektif şekilde ölçen test tekniği dururken böyle saçma sapan bi sınav yapması ne kadar adil. Benim kağıdımı okuyan hoca dün okusaydı daha bol puan verecekti belki ama bugün eşiyle tartıştığı için daha kıt dağıtıyo puanları -olamaz mı yani?- hepimiz insanız dürüst olalım. Böyle saygın bi mesleği bu hale getirenler utansın. Kendi ayağımıza kendimiz kurşun sıkarken piyasada muhasebeci deyince aklına sahtekar düzanbaz gelenleri suçlamamak lazım sanırım. Kanranlığa küfredeceğimize bir mum yakalımm lütfennn...