personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

HLM ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce bende aradım tesmeri. Komisyondan gelmedi dediler yine....

yaa kendilerinden haberleri yokk onlarınnn..... açıklanabilir bence bugünn... geçen sınavda 4 şubat pazartesi açıklanmış...

bugün açıklamaları gerekir

daha ititrazlar ve yeni başvurular var

bugünden umutluyum arkadaşlar ...

Bence bugün aranmalar olmaz arkadaşlar...
Bugün açıklanacaksa siteden öğrenebiliriz...
Bu da en erken, öğleden sonra 16.00 'dan sonra, hatta akşam başlar...

Biz akşam bekleyelim sonucu...

nrcn82 ' Alıntı:
bugün açıklamaları gerekir

daha ititrazlar ve yeni başvurular var

bugünden umutluyum arkadaşlar ...
ben ümidimi kaybettim hepimiz bıkacaz umrumuzda olmıycak en beklemediğimiz anca açıklanır.

Şu saat oldu kimseyi aramadılar. Ben umudumu kaybetmeye başladım.. Moralim çok bozuk.

valla tesmerin yönetim denetleme ve disiplin kuruluna mail atmayı düşünüyordum fakat mimlenirim ve birdaha smmm olama diye çekiniyorum açıkcası

ben tek ders sonucu bekliyorum arkadaşlar

aranırsam anında buraya yazacağım, hepimiz için güzel sonuçlar gelsin inşallah

izcan ' Alıntı:
Bence bugün aranmalar olmaz arkadaşlar...
Bugün açıklanacaksa siteden öğrenebiliriz...
Bu da en erken, öğleden sonra 16.00 'dan sonra, hatta akşam başlar...

Biz akşam bekleyelim sonucu...

izcan son hakıtı değil mi ve vergi ...nasıl hislerin yoğun olarak ne düşünüyrsun notları bu kadar beklettikten sonra kıt mı olur sence bol mu ??

crazy2477 ' Alıntı:
valla tesmerin yönetim denetleme ve disiplin kuruluna mail atmayı düşünüyordum fakat mimlenirim ve birdaha smmm olama diye çekiniyorum açıkcası
aynen öyle ne diyim. bu kadar emek veriyoruz sonuçta belgeyi alana kadar hiç bir hakkımın olmadığını düşünüyorum.

arkadaşlar sıkmayın canınızı bugüne de şartlamayalım kendimizi haftaya cuma kesin açıklanır. önce olursa süpriz olur. lanet olsun bu bende ki öngörüye ama neyapabilirim ki? tesmer de benim gibi düşünüyor.

crazy2477 ' Alıntı:

ben o dediklerinin hepsine yolladım walla mail :):)
son mail im: Bu kadar zamandan beri süregelen bi sınavı hala organize edemeyen bi birlikten ne kadar şey bekleyebiliriz? Bu sınavı yapmak, değerlendirmek bu kadar mı zor? ösym milyonlarca kişiyi değerlendirirken sınav sonuçlarının hangi gün açıklanacağını açıklayabilirken bizim birliğimizin umrunda bile olmaması, daha önemlisi bilgiyi çok daha net ve objektif şekilde ölçen test tekniği dururken böyle saçma sapan bi sınav yapması ne kadar adil. Benim kağıdımı okuyan hoca dün okusaydı daha bol puan verecekti belki ama bugün eşiyle tartıştığı için daha kıt dağıtıyo puanları -olamaz mı yani?- hepimiz insanız dürüst olalım. Böyle saygın bi mesleği bu hale getirenler utansın. Kendi ayağımıza kendimiz kurşun sıkarken piyasada muhasebeci deyince aklına sahtekar düzanbaz gelenleri suçlamamak lazım sanırım. Kanranlığa küfredeceğimize bir mum yakalımm lütfennn...

hollyka ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:

ben o dediklerinin hepsine yolladım walla mail :):)
son mail im: Bu kadar zamandan beri süregelen bi sınavı hala organize edemeyen bi birlikten ne kadar şey bekleyebiliriz? Bu sınavı yapmak, değerlendirmek bu kadar mı zor? ösym milyonlarca kişiyi değerlendirirken sınav sonuçlarının hangi gün açıklanacağını açıklayabilirken bizim birliğimizin umrunda bile olmaması, daha önemlisi bilgiyi çok daha net ve objektif şekilde ölçen test tekniği dururken böyle saçma sapan bi sınav yapması ne kadar adil. Benim kağıdımı okuyan hoca dün okusaydı daha bol puan verecekti belki ama bugün eşiyle tartıştığı için daha kıt dağıtıyo puanları -olamaz mı yani?- hepimiz insanız dürüst olalım. Böyle saygın bi mesleği bu hale getirenler utansın. Kendi ayağımıza kendimiz kurşun sıkarken piyasada muhasebeci deyince aklına sahtekar düzanbaz gelenleri suçlamamak lazım sanırım. Kanranlığa küfredeceğimize bir mum yakalımm lütfennn...
acaba oralarda mailleri okuyan varmı? yoksa direkt spam muamelesimi görüyor?

arkadaşlar bana sorarsanız eğer TÜRMOB TESMER ve komisyon zaten aynı binadadır. Komisyondan da çoktan çıkmıştır sonuçlar yada gerçekten bir aksilik var ve bunu çözmeye çalışıyorlar. Komisyondan gelmedi lafı pek inandırıcı değil.

arkadaşlar bundan önceki sınav sonucu hangi gün açıklanmıştı?

bundan önceki sınav cuma günü 18 sıralarında yayınlandı

gündüz aramalar başlamıştı

Merhaba,

Geçen sınav 26.09.2008 saat 16.00 gibi açıklanmıştı. Ögleden önce arama yapmışlardı, ögleden sonrada sitede yayınlandı.