Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Mahkeme işini bende söylemiştim daha önce ama bunun için iyi bir avukattan görüş almak lazım,smmm kanununda cezai bir yaptırım yok o yüzden neticesi olmaz diye düşünüyorum,yine de ben varım mahkeme olayına dilekçe hazırlanırsa altına imzamı atarım,Başka bir yol bilemiyorum,Ama radyodan sonra televizyon işi fena olmaz,

olabilir arkadaşım ama olayın ciddiyetini kavramadıktan sonra mahkemede bişey yapamaz. mahkeme bakar 5300 kişi sınava girmiş okuyan 7 kişi sonuçta bir yasa var. onlar da işin içinden çıkamaz.

Televizyon fena olmaz ama böyle konularla ilgilenen bir program var mı? Açıkcası ben yok diye biliyorum. Sizin bildiğiniz programcılar varsa, birde onlarlar görüşürüz.

mahkeme değil de meslek yasasının sınav komisyonu ile ilgili madde hakkında bir yasa tasarısı hazırlanıp meclise sunulabilir en mantıklısı bu. onuda turmob un yapması gerekir diye düşünüyorum.

kimi kime ediyorsunuz gibi bir tehditle karşı karşıya olmaktan nefret ediyorum.ama medya işi bence iyi oldu.

HasanVolkan çabaların için teşekkürler, eline yüreğine sağlık arkadaşım; en önemlisi "benden öncekiler de uğraştı ama hiç bi işe yaramadı işte" demediğin ve elinden geleni yaptığın için...

200. sayfa mesajıdır. Anlam içermez bende sınav sonuçlarını bekliyom

Belki maddi manevi tazminat davası açabilrisiniz ama değmez. Siz daha dava dilekçesi nasıl olsun, avukata toplu vekalaet verelim falan derken sınavlar açıklanır. Bu nedenle zarara girdiğinizi ispat etmek de zorlaşır.

sınav komisyonu maddesi ile ilgili yasa tasarı en mantıklısı diye düşünüyorum.