inş. dediğin gibi olur, biz zaten kitap alma taraftarı değiliz, sorabileceği soru örneklerini bulmaya çalışıyoruz, hocanın sistemini öğrendiysen gelecek sınavda sorabileceği sözel sorular ve yevmiye kayıtları hakkında bize bilgi verir misinerkan212 ' Alıntı:Bu kadar karamsar olmayın.Tamam!! Mart ta bir şok yaşadık kdv den cavap kağıdına kadar her şey farklıydı. Ama artık hocanın sistemini biliyoruz. 2 yada 3 yevmiye maddesi yapacağım diye bu adamın kitabını alıp ona para kazandırmayı asla düşünmüyorum..Hem ilk sınavda kdv yi yanlış görmeme ne bilanço nede gelir tablosu yapmamama rağmen 35 almışsam bu sınavdan her halükarda 50 alırım heralde .![]()
sm³ ' Alıntı:inş. dediğin gibi olur, biz zaten kitap alma taraftarı değiliz, sorabileceği soru örneklerini bulmaya çalışıyoruz, hocanın sistemini öğrendiysen gelecek sınavda sorabileceği sözel sorular ve yevmiye kayıtları hakkında bize bilgi verir misinerkan212 ' Alıntı:Bu kadar karamsar olmayın.Tamam!! Mart ta bir şok yaşadık kdv den cavap kağıdına kadar her şey farklıydı. Ama artık hocanın sistemini biliyoruz. 2 yada 3 yevmiye maddesi yapacağım diye bu adamın kitabını alıp ona para kazandırmayı asla düşünmüyorum..Hem ilk sınavda kdv yi yanlış görmeme ne bilanço nede gelir tablosu yapmamama rağmen 35 almışsam bu sınavdan her halükarda 50 alırım heralde .![]()
kitabı almaya hiç gerek yok suna hanım, alanlar anlattı içinde hiçbişey yokmuş, hep sözel bilgilermiş, çözümlü örnek yokmuş, bi de kitabını alıp adamı zengin etmeyelim, biz inşallah notları bulunca hepinizle bu notları paylaşıcaz merak etmeyinsuna-34 ' Alıntı:bende yayınevini aradım ordan aldığım bilgiye göre kitaplar bitmiş evet bitirenlerde yine biz olmuşuz yani smmm yeterliliğe girecek olanlar demekki çok alan olmuş bana geç kaldınız dedi bayan ağustosta çıkacakmış yenisi odayla konuştum odada elimizdeki kaynakların yeterli olduğunu söyledi muhasebe 1 birinci dönem muh. 2de ikinci dönem kitabıymış bu kitaplar
tahminen muhasebenin tarihçesi, işte tanımlar hesapların işleyişi falandır, nottan kastımız farklı hesapların kullanıldığı çözümlü örneklersuna-34 ' Alıntı:özel bilgi derken? peki nerden çalışacağız notlarıda kitaptan yazdırmıyor mu?
esperado ' Alıntı:sayın sm³ şimdi anladım sağolun ama bana mantıklı gelmedi adam 1. sınıf öğrencilerime soruyorum derken bence aşağılamak istemiş smmm adaylarını kendi kafasınca, mantıklı her insan 1. sınıf öğrencilerinin çözebildiği soruları bu işle uğraşan artık yeterlilik sınavınagiren insanlar mı yapamıyacak, bence hiç aramayın ktü öğrencisi arkadaşlar bu düpedüz saçmalık adam dalga geçiyor resmen