personel maaş programı

KATÜ'de okuyan bir öğrenci aranıyor, !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sm³
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KATÜ'de okuyan bir öğrenci aranıyor, acil !!!

sm³ bana kızmışsınız ama bana kızmanızı inanın anlayamadım ben bunun saçmalık olduğunu söylerken kötü anlamda söylememiştim bu alınganlığınızı sınav stresine veriyorum, üniversite 1. sınıfa giden çocuklar bu soruları yapabiliyorsa yeterlilik sınavına giren kişiler çok rahat yapar buda bana saçma geldi, kimseyide umutsuzluğa veya karamsarlığa itme niyetim yok bilakis ben cesaret vereceğini düşünüyorum çünkü söylemek istediğim üniversiteye yeni başlamış 1. sınıf öğrencisinden muhasebe bilgisi olarak çok üstün olunduğuydu saygılar

zeyna78 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
osman_55 arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler,sitede final sorularının cevaplarını zaten yayınlıyo, kitabına gelince bazı arkadaşlar almışlar ve hiç memnun kalmamışlar içerisinde hiç çözümlü örnek olmadığını söylediler, işin enteresan tarafı temmuz 2.sınavı ancak ilk sınavla hiçbir benzerliği yok aksine daha da zorlaştırdı, not konusunda da katü de kırtasiyelerde satılan çıkmış sorular varmış bu nota ulaşabilirsek çok iyi olacak

Kırtasiye benden sayı istedi. bu yüzden beklemeye aldım. bilginiz olsun. bire bir elden aldırmaya çalışacağız. bir notu ya da soruları alıp çoğaltmakla sayı verip tek tek getirtmek arasında çok fark var... Herkesin ticaret maşası olmaktan bıktık

fikirleriniz var mı bu konuda?

Sn.Zeyna banka hesabınızı özelden gönderin payıma düşen neyse hemen havale yapayım,notlar geldiğindede karşı ödemeli olarak tarafıma kargo ile gönderirsiniz olur biter.
Tabiiki sizin emeğinizin karşılığını ödememiz imkansız, eşimin ve benim hayır dualarımız sizinle ne diyeyim bu mesleğin boş ve gereksiz tartışmalar yaratan insanların yerine sizin gibi insanlara ihtiyacı var.
saygılarımla.

arkadaşlar benim kardeşim ktüde okuyor eğer temmuz sınavında bende kalırsam ne var ne yoksa getirteceğim herşeyi soru havuzu açarız orda paylaşırız soru- cevapları morallarimizi yüksek tutalım bizler smmm adaylarız bu hocadan mı korkcaz o bizden korksun hepimiz hırs yaptık bu dersi allahın izniyle geçeceğiz allahın hakkı üçdür bu sefer olmasa 3. de işi bitircez kesin hocanın bizden istediği muhasebede bütün konulara hakim olmamız .

kırmızıgül ' Alıntı:
arkadaşlar benim kardeşim ktüde okuyor eğer temmuz sınavında bende kalırsam ne var ne yoksa getirteceğim herşeyi soru havuzu açarız orda paylaşırız soru- cevapları morallarimizi yüksek tutalım bizler smmm adaylarız bu hocadan mı korkcaz o bizden korksun hepimiz hırs yaptık bu dersi allahın izniyle geçeceğiz allahın hakkı üçdür bu sefer olmasa 3. de işi bitircez kesin hocanın bizden istediği muhasebede bütün konulara hakim olmamız .
arkadaşım ben kalırsam demişsin inşallah kalmazsın ama sen kalmazsan da o notları bizle paylaşırsan çok seviniriz :)

hocanın bazı sorularını getirmşdi kardeşim taraycığım olmadığı için paylaşamadım ama sınavda sorduğu sorularla hiç bir ilgisi yokdu hatta ben bir kaç sorusunı paylaştım forumda tahvil ihracı şüpheli alacaklar ile ilgili kardeşimin bana getirdiklerinde bunlar çok ağrlıklıydı. eğer kalrısam daha detaylı isteyceğim tarayı olmadığı için bende ancak forumda soru ve cevap yazarak paylaşbilrim daha öncede paylaştım temmuz finansal muh başlığı altında .elimden geldiği kadar yardımcı olurum arkadaşlar davamız bir

merhaba arkadaşlar,
çoğumuzun kanayan yarası oldu bu finansal.böyle bir başlık açılması aslında durumun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.gerçekten kollarını sıvayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler. benimde trabzonda bir arkadaşım var ondan haber alır almaz sizlerle paylaşacağım. moralleri yüksek tutmak lazım,finansal bizim ana dersimiz.bu sorunu inşallah halledeceğiz.

hocanın bütün soru tarzlarını ögrendikten sonra niye kalalım ki bizim sorunumuz hocanın soru tarzını tam anlamıyla bilmemek hocanın bu zmana kadar ögrencilerine sorduğu bütün soruları ele geçirrisek artık muhasebe bize sorun olmaz diye düşünüyorum işallah bir çoğumuz temmuzda bir 50 alrız da kurtulurz eğer geçemezsekde canımız soğolsun aralıkda allahın izniyle veririz sadece umutlarımız yitirmeyelim .şuan sadece muhasebe değil maliyette başa bela arkadaşlar maliyetten ne yapmayı düşünüyorsunuz ben kursa gideceğim

Birde arkadaşlar bu yusuf hoca deşifre oldu ancak maliyeti kim hazırlıyor yahu hazırlayanın bir kitabını bulsakda adamın soruda ne demek istediğini anlasak yokmudur bu adamın bir adı soyadı kitabı.
Adam resmen kafa karıştırmak için soru soruyor niyeti kötü kalmamıza yönelik soruyor şunu öğrenmenin bir yolu yokmudur ????

günaydın arkadaşlar, ben girmeyeli neler olmuş neler, maşallah herkes taşın altına elini koymuş, çok sevindim buna, gereksiz tartışmalar yerine birlik olunması beni mutlu etti, temmuzda oldu oldu olmadı inşallah buraya yazan herkes aralıkta bu işi bitirecek inş. bundan şüphem yok...

arkadaşlar maliyeti yurdakul çaldağ hazırlıyordu. temmuzda değişmediyse eğer.ben yurdakul çaldağın kitabını almıştm açıkça nasıl yaptığını anlatmıyor anlıyana kdar bayağı kafa yoruyorsun .temmuzda bu kadar zor gelmesi yine komisyon değişikliği olamazmı bu konuda bilgisi olan varmı
muhasebe= maliyet ne farkı varki ögrencleri bırakma konsunda vergiden korkuyorduk ama hoca insaflı davrandı 50 puanlık kolay soru sordu. muhasebeve maliyette insafa gelsede bu kadar kalan insana bir çare bulsa

günaydın arkadaşlar... evet bence de maliyet hocası değişdi. kim olduğunu ben de cok merak ediyorum.

finansal muhasebeye gelince. arkadaşlara 2. ve büt sınavlarında çok benzer sorular soruyormuş. evet bizim mart ve temmuz sınavı ile alaksı yok. o zman bu demk oluyor ki aralık sınavı da çok farklı gelebilir...

aynen öyle , aralıkta da büyük bi sürprizle karşılaşmamak için hocanın geçmiş yıldaki sorduğu soruları bulmamız gerekiyor, şöyle 20 kadar vaka olsa yeter

ben sana rakam veriyim ; stonhand,suna-34, ben ve sen , toplam 4 kişi

sm³ ' Alıntı:

arkadaslar sanirim ben bu isi kokten hal edebilirim. benden cevap bekleyin.

SirkeciMD ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

hocayı mı öldürücen :D yapma değmez boşver :D

sm³ ' Alıntı:
SirkeciMD ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

hocayı mı öldürücen :D yapma değmez boşver :D

yoo sadece bende surmeneliyim :) ve ktu de eli kolum uzundur. kuzene soyleyecegim tum sorulari bulur o. ama az once aradim sehirdisinda. trabzona donunce hal edicem rahat olun.

demek açtığım başlıktaki aradığımız kişi sensin ;), iyi o zaman senden de haber bekliyoruz,sorular bi an önce elimize geçse de kurtulsak şu stresten valla çok sıkıldım...

çok teşekkürler marjinall sorular gerçekten çok marjinall ;), demek bu soruları aralıkta sorsa yine kalıcaz,
yalnız pdf deki titia.org u çözemedim, girdim ama bakım aşamasındaymış

arkadaşlar lütfen notları isteyenler ismini yazsın kaç kişi olduğunu anlayalım bende adamla konuştum sayı bekliyor daha fazla beklemenin bir anlamı yok