Arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum..
Sayın dyermaker'in sorduğu soru zaten eksik.Bu soru üzerinden hareket ederek birde meslektaşlarımızı ve mesleğin etiğini eleştirmeye kalkıyoruz.Helal olsun bize...
Böyle sorulan bir soruya ancak soru ile cevap verilebilir.
1- "Kimse birşey bilmiyor" cümlesine karşı,önce şunu sorarım.Siz sorunuzda ne kadar ayrıntı verdiniz,aldığınız cevaplar ne oldu...
2- Hiçmi cevap veremediler,yoksa verdikleri cevap sizi mi tatmin etmedi.
3- Ne zamandan beri kira alıyorsunuz..Eylül ayından beri mi,ocak ayından beri mi?
4- Sorulan soruya ve aldığı cevaba göre "çelişen ne?"
Şimdi burada sorulan böyle bir soruya tabiki Sevgili Ferhat ve Sevgili Bülent gibi cevap vermek gerekir.Ancak yüzyüze görüştüğünüz biri,böyle cevap verirken,oturur birde net bilgiler üzerinden hesap yapar.Ve açıkcası bu soruya da çok çelişkili cevaplar alabileceğini sanmıyorum.Kendisine bazı alternatiflerden bahsedilmiştir,bu arkadaşın da büyük ihtimalle kafası karışmıştır.Yani ortada izah farkı yaşanmış olabilir.Kimi vardır,bilir anlatamaz,kimi vardır,bilmez ama öyle bir anlatır ki,olmayan kanunu varmış gibi yutturur.Bu da tecrübe ve yetenek işidir,ama bilgisizlik değildir.
Bu aşamada "kimse bişey bilmiyor" lafını,işin iç yüzünü bilmediğimizden yersiz buluyorum...
Saygılar