Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahsin hocam, bildiğin üzere ticaret sicil gazetesinde ilam gerekiyor.Birinci derece İmza yetkilisi olup muhasebenin sevkine idaresini sağlayacak olan kişinin.Yani iki kere masraf yapmayalim dedim.Nasil olsa muhasebeci belli kuruluş yaptiktan sonra bir daha bir daha masraf ve işlem olmasin diye düşündüm.
Sayin ksimkesyan, bahsettiğim muhasebeci şirkette bağimli olarak çalişacak.Kusura bakmayin derdimi tam anlatamadim.Bahsetmiş olduğum husus ilgili kişinin şirkette birinci derecede imza yetkisine haiz muhasebenin sevki ve idaresinden sorumlu olan bağimli muhasebeci olmasi ile ilgiliydi.Tahsin hocam, bu tescil ve ilamin ana sözleşmeye girmesi oda ile ilgili degil de ticaret kanununa göre mümkünmüdür onu merak ettim.Bagimli muhasebeci kuruluş sözleşmesinde Tescil ve ilan olursa oda karişamaz sanirim.(En azindan öyle düşünüyorum.); ama ksimkesyan hocamin dediği gibi bu özel bir madde olduğu için ana sözleşmede olamayacak sanirim.Benim buradaki amacim ikinci bir masraf ve prosedürden kurtulmakti![]()
Anladim ksimkesyan hocam.Tam yetkili olacak bir muhasebe müdürü için karar örneği var midir? Hani sizlere soruyorum ki bilgi ve tecrübelerinizden faydalanayim ve ilgili metinde herhangi bir eksiklik olupta sorun yaşamayayim.