Maliyet hocasının ismini bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BGK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyet hocasının ismini bilen varmı?

atellia ' Alıntı:
Hocanın ismi cismi bence şu an için çok da önemli değil. Siz elinizden geldiği kadar çalışıp en zor soruları çözebiliyorsanız, hiç bir sınav çok aşırı zor gelmeyecektir. Kaldı ki son maliyet sınavı kadar zor bir sınav daha olmayacaktır.

Bakın sürmen olayına gitti kaldı aylarca bu konuşuldu. Ama herkes sürmene göre çalıştı en zor yerlere çalıştı ve herkes yüksek notlarla geçti.

Fazla takmayın böyle şeyleri.

Bu arada maliyetten geçmiş yılların soruları içinde fazla boğulmayın. Bir kaç yılın sorularını tabi ki çözün ama fazla uğraşmayın. Farklı kitaplardan farklı uç örnekler çözün.

Bence de hocanın adı birinci dereceden önemli değil, ama Yusuf Sürmen ismi gündeme geldiği ve kendisinin maliyet muhasebesi ile spesifik olarak ilgilendiğini gösteren bir belirti olmadığı için tuhafıma gitti, merak ettim. Mart sınavına da dört ayrı kaynaktan çalışmıştım (biri Büyükmirza, biri Çaldağ, biri AÖF, sonuncuyu anımsamıyorum).

Dört kaynaktan çalıştım, dört sayfa yazdım, bunlarla uyumlu olarak sınavdan da dört aldım.

selam bende büyük mirzanın kitabını aldım , oradan çalışıp ekstra sorular çözmek istiyorum bol bol soru nereden bulabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler,

sleepingcat ' Alıntı:
atellia ' Alıntı:
Hocanın ismi cismi bence şu an için çok da önemli değil. Siz elinizden geldiği kadar çalışıp en zor soruları çözebiliyorsanız, hiç bir sınav çok aşırı zor gelmeyecektir. Kaldı ki son maliyet sınavı kadar zor bir sınav daha olmayacaktır.

Bakın sürmen olayına gitti kaldı aylarca bu konuşuldu. Ama herkes sürmene göre çalıştı en zor yerlere çalıştı ve herkes yüksek notlarla geçti.

Fazla takmayın böyle şeyleri.

Bu arada maliyetten geçmiş yılların soruları içinde fazla boğulmayın. Bir kaç yılın sorularını tabi ki çözün ama fazla uğraşmayın. Farklı kitaplardan farklı uç örnekler çözün.

Bence de hocanın adı birinci dereceden önemli değil, ama Yusuf Sürmen ismi gündeme geldiği ve kendisinin maliyet muhasebesi ile spesifik olarak ilgilendiğini gösteren bir belirti olmadığı için tuhafıma gitti, merak ettim. Mart sınavına da dört ayrı kaynaktan çalışmıştım (biri Büyükmirza, biri Çaldağ, biri AÖF, sonuncuyu anımsamıyorum).

Dört kaynaktan çalıştım, dört sayfa yazdım, bunlarla uyumlu olarak sınavdan da dört aldım.

birde bu efsane hoca nerede ders veriyor ? hangigünler ?ücreti nedir ?hocanın adı nedir
bilgisi olan söyleyebilir mi lütfen
Teşekkürler,

hedef1 ' Alıntı:
birde bu efsane hoca nerede ders veriyor ? hangigünler ?ücreti nedir ?hocanın adı nedir
Teşekkürler,
bakırköy de ders veriyor kavram dersanesi içerisinde. c.tesi ve pazar günleri hocanın adı yüceay kandoğmuş

arkadaşlar merhaba
deha ve efsane hocanın kursuna giden arkadaşlardan rica etsek kurslarından aldıkları güncel notları paylaşabilirler mi?

emrah33 ' Alıntı:
hedef1 ' Alıntı:
Teşekkürler,
bakırköy de ders veriyor kavram dersanesi içerisinde. c.tesi ve pazar günleri hocanın adı yüceay kandoğmuş
kavram dershanesi diye nette arayınca ilkokul lise öğrencileri için dershane çıkyor yahu..

0536 694 64 97 yüceay hocanın tlfnu
kurstan ulaşamazsınız sanıyorum

Bu telefonu buraya yazarken kendisinden onay aldınız mı?

google a efsane hoca yazınca internet sitesi çıkıyor. İletişim bölümünde cep telefonu yazılı. İnternet sitesine cep telefonunu koyduğuna göre sorun olmaz herhalde...

Maliyet hocası kımdır bılmıyorum fakat son sınavda hepsını cozdum tum dagıtımları yaptım en kotusu 85 90 alırım dıyordum 60 almısım notu kıt oldugu bellı netıcede 50 de alsam ısımı goruyordu cok sukur sınavları bıtırdım darısı hazırlanan arkadaslara

Birçok dersane hocasının ve arkadaşların duyumlarına göre Ys yi maliyet dersi komisyonuna almışlar.
Ne derece dogru bilemiyorum arkadaşlar

zeyna78 ' Alıntı:
Birçok dersane hocasının ve arkadaşların duyumlarına göre Ys yi maliyet dersi komisyonuna almışlar.
Ne derece dogru bilemiyorum arkadaşlar

yahu bu adamdan kurtuluş yok mu ? hani istifa etmişti.

ys derken elm sokağı kabusu geri mi döndü.............. :o

inanmayın kötü bir şaka olmalı ne işi var yusuf sürmenin maliyette finansalda aldığı beddular yeter ona

yahu gerçekten bu konuda bi bilgiye sahip olan varmı hem y.s. muhasebeci değil mi maliyetle ne alakası var lütfen gerçelten kaynağı sağlam olanlar yazsın söylentileri bırakın..

bence y.sürmen olsaydı kesin tanım da sorardı bu sorular onun tarzı değil gibi

YUSUF SURMEN olursa...smmm belge hayal gibi olur!!
ama o değildi..

kamil büyükmirza arkadaşlar gazi ünv. işletme bölüm başkanı aynı zamanda bilginize

serkanbulut ' Alıntı:
kamil büyükmirza arkadaşlar gazi ünv. işletme bölüm başkanı aynı zamanda bilginize
+ kesin diyemem ama kitabını alan arkadaşlar bilir soru bağlantıları örtüşüyor sadece bu dönem değil aralık temmuz sınavından beri K.Büyükmirza olduğunu düşünüyorum çünki temmuz sınavında sorduğu fireli ve matematiksel sorusu kitabında rakamlar farklı olarak birebir var.