sleepingcat
Katkı Sunan Üye
Ynt: Maliyet hocasının ismini bilen varmı?
Bence de hocanın adı birinci dereceden önemli değil, ama Yusuf Sürmen ismi gündeme geldiği ve kendisinin maliyet muhasebesi ile spesifik olarak ilgilendiğini gösteren bir belirti olmadığı için tuhafıma gitti, merak ettim. Mart sınavına da dört ayrı kaynaktan çalışmıştım (biri Büyükmirza, biri Çaldağ, biri AÖF, sonuncuyu anımsamıyorum).
Dört kaynaktan çalıştım, dört sayfa yazdım, bunlarla uyumlu olarak sınavdan da dört aldım.
atellia ' Alıntı:Hocanın ismi cismi bence şu an için çok da önemli değil. Siz elinizden geldiği kadar çalışıp en zor soruları çözebiliyorsanız, hiç bir sınav çok aşırı zor gelmeyecektir. Kaldı ki son maliyet sınavı kadar zor bir sınav daha olmayacaktır.
Bakın sürmen olayına gitti kaldı aylarca bu konuşuldu. Ama herkes sürmene göre çalıştı en zor yerlere çalıştı ve herkes yüksek notlarla geçti.
Fazla takmayın böyle şeyleri.
Bu arada maliyetten geçmiş yılların soruları içinde fazla boğulmayın. Bir kaç yılın sorularını tabi ki çözün ama fazla uğraşmayın. Farklı kitaplardan farklı uç örnekler çözün.
Bence de hocanın adı birinci dereceden önemli değil, ama Yusuf Sürmen ismi gündeme geldiği ve kendisinin maliyet muhasebesi ile spesifik olarak ilgilendiğini gösteren bir belirti olmadığı için tuhafıma gitti, merak ettim. Mart sınavına da dört ayrı kaynaktan çalışmıştım (biri Büyükmirza, biri Çaldağ, biri AÖF, sonuncuyu anımsamıyorum).
Dört kaynaktan çalıştım, dört sayfa yazdım, bunlarla uyumlu olarak sınavdan da dört aldım.