Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stonhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

Kademeli dağıtım sorusu çok kıl bir soru. Soruda ikinci dağıtımı yapınız dese de, önce 1.dağıtımı yapmak gerekiyor. Önce Yemekhane ve B.O gider yerlerindeki tutarları 1.dağıtımla gider yerlerine dağtıyor. Sonra 2.dağıtıma geçiyor. Bir ayrıntı daha GYG ve PSD gider yerlerindeki tutarları hiç bir yere dağıtıtmayacağız. O da bir tuzak.

Sorunun kaynağı: Yurdakul Çaldağ, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi 7.Baskı Syf. 141.

Sorunun çözümünü görmek isteyenler, mail adreslerine göndereblirim. Fazla vakitm yok. Yazamayacağım. Tarayıcdan geçirip isteyenlere gönderbilirim.

atellia ' Alıntı:
Kademeli dağıtım sorusu çok kıl bir soru. Soruda ikinci dağıtımı yapınız dese de, önce 1.dağıtımı yapmak gerekiyor. Önce Yemekhane ve B.O gider yerlerindeki tutarları 1.dağıtımla gider yerlerine dağtıyor. Sonra 2.dağıtıma geçiyor. Bir ayrıntı daha GYG ve PSD gider yerlerindeki tutarları hiç bir yere dağıtıtmayacağız. O da bir tuzak.

Sorunun kaynağı: Yurdakul Çaldağ, Maliyet ve Yönetim Muhasebesi 7.Baskı Syf. 141.

Bu soru 20 kasım 2005 tarihinde maliyet sınavının 2. sorusudur.

Bu soru sinav sorusuysa , ben açıkçası soruyu çözemedim. İtiraf etmeliyim.:(

gyg ve pazarlama giderini edirek gider olarak 1 dağıtımını yaparsak 2.dağıtım 8016.66 ve 6443.32 olur herhalde :)

sorun aslında şurada gyg ve pazarlama giderini endirekt gider olarak alıp önce 1. dağıtımı mı yapacağız yoksa hiç hesaba katmadan direkt 2.dağıtımı mı yapacağız ?? var mı fikri olan

Şimcik zaman geldi notları taradım efsane hocanın notları benim burda bir emeğim yok dua edecekseniz hocaya dua edin bilginiz olsun.

Yapacağınız şu [email protected] adresine alomaliyeden ben şu kişiyim diye bir mail atın ister teşekkür edin ister etmeyin notlar size mail atılacaktır. Burda durum kapkaççıları ve beleş ziyaretçileri engellemek için yapılmıştır başka birşey değil.
Bu hotmail adreside benim mail adresim değil geçici bir adrestir bilginiz olsun kimsenin mail adresi kaydedilmeyecek bana gelen maile cevap verilir verilmez gelen mailler silinecektir durum bundan ibaret.

mail adresinizi başlığa yazmayın, özeldende atmayın bilginiz olsun ki kendi mail adresimi nete 2 kere yazdım gece gündüz jigoloyerimidir nedir cenabet bir siteden mail gelip duruyor yok jaleden,okşandan sana teklif var diye aman diyim mail adresinizi öyle kabak gibi ortaya yazmayn benden demesi

mail gönderdim, emeğin için teşekkürler. başarılar sınavda.

bende yolladım bende :) Eline emeğine sağlık inş hepimiz 13 mart sonrası belgelerimizi alırız..

teşekkür nasıl ediliyor bilen varsa söylesinde stonhandın teşekkür puanını zirveye taşıyalım :)

alomaliyeden mail nasıl atılıyor ::)

Alomaliyeden mail atmayacaksın Alomaliyeden ben şu kişiyim diye kendi mail adresinden mail atacaksın :)

teşekkür ederiiimmmm ::) ;D

bende mail gönderdim.ne kadar teşekkür etsek azdır.
ama yine de çook teşekkür ederim.iyi ki varsın...

Ben direkt mail adresimden attım yanlış mı oldu şimdi ::)

nekadar teşekür etsek azdır .çok teşekürler

valla arkadaşlar kendi mailimden buradaki ismimi yazarak attım heralde doğru ayrıca arkadaşımıza şimdiden çok teşekkür ederim. Niyet hayır akıbet hayır inş.

inşallah hepimizin son girişi olur sınava :)