Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stonhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Maliyet Muhasebesi Stona Göre Günlük Çalışma Notları

inşallah veririzde biter bu çile yaş otuz oldu hala ders sınav aldı başını gidiyo

gerçekten de artık bu yaşta halaaaaa ders çalışmak zor geliyor :-[

çoluk çocuğa karıştık hala ders çalışıyoruz..millet dalga geçiyor 70 yaşında hala ders çalışacakmısın acaba diye :)

Haydi stonhand haydi stonhand haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii..yollada hemen başlayalım 4 gözle senin bekliyoruz :)

ule kendi moralimizi gene kendimiz bozuyoruz sallayın gitsin beaaa rahat olun bitecek arkadaş bu iş yahu ben bu kafamla sürmeni alt ettiysem size maliyetmiş ıvırmış zıvırmış boş iş bunlar mailleri birazdan atmaya başlıyorum bilginiz olsun.

sğl kardeşim işin rast gelsin

rahat olamıyorumm son hakkım verdim verdim yoksa patladı gittttii:)

benim yaş 35 yeni bitirme sınavına yeni girecem vay halime

stonhand ' Alıntı:
Şimcik zaman geldi notları taradım efsane hocanın notları benim burda bir emeğim yok dua edecekseniz hocaya dua edin bilginiz olsun.

valla hocayada dua ediyoruz da sana nasıl etmeyiz sen zamanından çalıp bizler için uğraşıyorsun Allah senden razı olsun.

bana gönderildi çok teşekkür ederim.herşey gönlünce olsun.

benim notlarda geldi, çok teşekkür ederim.hemencik başlıyorum çalışmaya, hepimize kolay gelsin arkadaşlar :) :)

bana henüz gelmedi ama gelir birazdan muhtemelen sıra ile gönderiyor sanırım arkadaşımız herkes için faydalı olacağını umuyorumm allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın....

iyiki varsın Allah yar ve yardımcın olsun

bana da ulaştı çok teşekkür allah razı olsun....

mail adresleri belli olmasın diye tek tek mail atıyorum sonra toplu mail faciası yaşamayalım. 30 dk dır mailleri gönderiyorum ve sonunda bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun efsane hocanın kitabıda çıkacakmış alabiliyorsanız ilerde onuda alın işinize yarar size yaramazsa tanıdığınıza yarar
Benden bu kadar hadi iyi akşamlar.

mail bir tek idealist arkadaşımıza gitmedi hatalı mesajı verip geri dönüyor bende çözemedim 2 kere denedim banamısın demedi okuyorsa başka bir mail adresinden mail atsın onuda çözelim yoksa bu mail faslını artık kapatıyorum

Ek : Efsane hoca işçilik bekliyorum diyor ve işçilikten 3 tane soru tarzı var diyor benim notlarda işçilik yoktu ancak bu notlarda var ve çalışmanızı tavsiye ederim.

haydi kalın sağlıcakla
yarından itibaren ben maliyet kampına giriyorum yıllık izinide aldım adım maliyet soyadım maliyet nikim maliyet herşeyim maliyet

stonhand ' Alıntı:
mail adresleri belli olmasın diye tek tek mail atıyorum sonra toplu mail faciası yaşamayalım. 30 dk dır mailleri gönderiyorum ve sonunda bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun efsane hocanın kitabıda çıkacakmış alabiliyorsanız ilerde onuda alın işinize yarar size yaramazsa tanıdığınıza yarar
Benden bu kadar hadi iyi akşamlar.

mail bir tek idealist arkadaşımıza gitmedi hatalı mesajı verip geri dönüyor bende çözemedim 2 kere denedim banamısın demedi okuyorsa başka bir mail adresinden mail atsın onuda çözelim yoksa bu mail faslını artık kapatıyorum
:( bendeki şansa bak başka bi adres gönderiyorum arkadaşım umarım bu sefer olur. Çok teşekkür ederim tekrardan. başarılar..