Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ÜZER ' Alıntı:
istesemekde zaman bizi yıpratıyor.amortisman ayırma vaktimiz bile yok ne acı değil mi
kesinlikle sana katılıyorum
itibari hizmet süresi bizede uygulanmalı.

yeterlii ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.
sevgili şaylan, seni kutluyorum. inşallah darısı başımıza. ama bizim yaşadıklarımızdan (yazdıklarına istinaden söylüyorum) daha da fazlasını yaşamışsın. bu yüzden bizi anlıyor olman gerekir. belki bende belgeyi almaya hak kazandıktan sonra senin gibi düşüneceğim. belki :??? ama şimdi değil.
bende tebrik ediyorum sizi..darısı bizim başımıza ....

islam çankaya çalıştım bütün çıkmış sorularını çözdüm ama yapamıyorum.2.girişimde yine yapamadım ve gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum neden soru tipini değiştiriyorlarki bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.

tülayy ' Alıntı:
islam çankaya çalıştım bütün çıkmış sorularını çözdüm ama yapamıyorum.2.girişimde yine yapamadım ve gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum neden soru tipini değiştiriyorlarki bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.
bence her ders için ayrı ayrı kaynaklardan yararlan. örneğin deha dershanesinin kitapları bence çok güzel

tülayy hn

Size tavsiyem deha dersanesine gidin.Dersi 300-400 arası.Fakat hocalar işi biliyor.
Ben şahsen dehaya gidiyorum.Reklam oldu ama bu konuda sanırım iyiler.

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum...son on beş gün diyelim mi artık...:))))))

deha gidin diyosun ama maliyetten gitmeyin derim ben... son iki maliyet sınavında okulun kapısında soru çözen deha hocaları cuvalladı resmen. gelir vergisi hesaplaması sorusunda bay b yi yanlış çözmüşlerdi.

Günaydın ark.lar.

Yeni bir gün yeni haberler yeni umutlar...

Bugün kaç kaldı. Çetereyi kim tutuyordu. Temenni nerdesin kardeşim. Neyi kaç geçiyo ne kaldı.

Recepkezik de olabilir. Oda takip ediyodu çetereyi...:)

+14 ;D iki hafta kaldı arkadaşlar bir dokuza varsa idik :)

günaydın arkadaşlar sınavı 46 geçiyor :))

ilyaskom ' Alıntı:
deha gidin diyosun ama maliyetten gitmeyin derim ben... son iki maliyet sınavında okulun kapısında soru çözen deha hocaları cuvalladı resmen. gelir vergisi hesaplaması sorusunda bay b yi yanlış çözmüşlerdi.
evet arkadaşım bende geçen dönem deha ya gitmiştim gerçekten maliyette çuvalladılar. ben maliyet dışında hepsinden geçerim diye düşünüyorum . bakalım kısmet. verdiğim parada helal olsun. üstelik ben istanbul lu değilim her hafta sonu oraya gidip geldim. sizin elinizde böyle bi imkan varken kullanın derim. benden söylemesi. :))

arkadaşlar ben malatyadayım ve ne yazıkki burada yeterlilikle alakalı hiçbir kurs verilmiyor.sadece malatya odasının staja başlama kursunu verdiğini biliyorum.notlarınız varsa verebilirmisiniz.

sevgili tülay, başkasının notlarından ziyade kitaplardan çalışmanı tavsiye ederim. çünkü herkesin kendine göre çalışma sistemi olduğundan kafan daha çok karışabilir. özeline hangi kitaplardan olduğunu göndereceğim. ayrıca odanın kurslarınıda hiç tavsiye etmem sadece zaman va para kaybı oluyor.

karakule1702 ' Alıntı:
Günaydın ark.lar.

Yeni bir gün yeni haberler yeni umutlar...

Bugün kaç kaldı. Çetereyi kim tutuyordu. Temenni nerdesin kardeşim. Neyi kaç geçiyo ne kaldı.

Recepkezik de olabilir. Oda takip ediyodu çetereyi...:)
çetele sağlam sorum yok. (+46 , -14) ama bakalım tesmerin çetelesi nasıl

nasrettin hoca ramazan ayı başlayınca, ramazanın günlerini saymak için bir kuyuya hergün bir taş atıyormuş. bunu gören bir adam "vardır bir sebebi" diye o da taş atmaya başlamış. ama hoca bir taş atarken o 3-5 taş atıyormuş. bir gün birisi hocaya "hoca ramazanın kaçı oldu" diye sormuş. hoca bir bakayım deyip kuyuya bakmış ve demişki;
-bugün ramazanın 95'i
-hocam ramazanın 95'i olurmu hiç
-bre gafil, kuyuya göre 150'si ama ben tenzilat yaptım. ;D

kıssadan hisse; tesmerin yönetmelikte yazılı 2 ay kavramı aynen böyle çalışıyor. ;D

Ayırıp o genç adam, uzansa yatağına;
Yerleştirse basini, iki diz kapagina;
Soruverse: Ben neyim ve bu hal neyin nesi?
Yetiş, yetiş, hey sonsuz varlık muhasebesi

Dışımda bir dunya var, zıpzıp gibi küçülen,
Icimde homurtular, inanma diye gülen...
Inanmıyorum, bana ogretilen tarihe!
Sebep ne, mezardansa bu hayati tercihe?

Necip Fazıl"ın muhabese adlı şiirinden 2 paragraf alıntı. taa ozamandan bizi düşünerek yazmış sanki. sizinle paylaşmak istedim. umarım sizde beğenirsiniz.