Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

nevermind ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
arananlar hep istanbuldanmı.samsundan kimse yokmu arkadaşlar.

sen bence geçersin maliyetten ve ruhsatı da aldın ..çok stres yapma sizin oda küçük olduğu için ilgileri biraz düşüktür...farkındaysan genelde büyük iller aranmış....için rahat olsun...hatta hadi hayırlı olsun ruhsatın darısı başıma inşallah...
sağol nevermind inş öyle olur ama herşey olabiliyor bu sınavlarda,geçmeyi beklerken kalanlar cok oldu .geçen dönemde geçmeyi beklerken kaldım.şimdide aranmayınca ümidim kırıldı . kuşlar söyledi sen maliyeti vermişsin duydum,hayırlı olsun. maliyette cevapları nasıldı geçmeyi bekliyomuydun.

istanbuldanim.

19.00 civari ismm saymani kamil bey tarafindan aransdim.

SMMM yim artik,
cok mutluyummmmmmmmm

soyismim K ile basliyor..

peki sonuclar internete ne zaman verilecek bilen var mi?

-- ben sonuclari mayisin 15 inden once beklemiyordum,
foruma da girmemistim ne zamandir, tesmerin sayfasina da, aradiklarinda sok oldum.

Gerçekten çok ilginç bir ortam burası bi türlü anlıyamadım.

Arkadaşlarım koruda mangalı yakmış beni beklerken iki kişiye faydam olur sorusu olana bilgim dahilinde cevap vereyim diye bekliyorum ama hala söylediklerim ciddiye alınmıyor acabalarla cevaplanıyorum, Hepinize Allah selamet versin dahada diyecek bişeyim kalmadı.

17:30 da ismmmo saymanlıktan aradılar. Geçenleri tebrik eder, aranmayanlara sabırlar dilerim.

alanon ' Alıntı:

Arkadaşlarım koruda mangalı yakmış beni beklerken iki kişiye faydam olur sorusu olana bilgim dahilinde cevap vereyim diye bekliyorum ama hala söylediklerim ciddiye alınmıyor acabalarla cevaplanıyorum, Hepinize Allah selamet versin dahada diyecek bişeyim kalmadı.

alano allah razı olsun

alanon ' Alıntı:

İnandık canım kardeşim :)

bence hiç durma burda, afiyet olsun ;)

aranmadık diye umutsuzluğa kapılan bütün arkadaşlarıma umarım faydası olur.izmir odasına bağlıyım ve bu saat oldu bende aranmadım.öğleden sonra arkadaşım izmir odadan öğrenmiş benim sonucumu 1 saat sonrada ben aradım bora beyle görüştüm ruhsatı aldığımı söyledi.onlar benide aramadılar.geçen dönemden çok arkadaşım var aranmadığı halde geçen.okuduğum kadarıylada çoğunluk istanbul odaya bağlı.oradaki aday meslek mensubu bizim buralara göre çokk daha fazla olduğunu düşünürsek boşuna kendinizi üzmeyin derim

ebabil ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
arananlar hep istanbuldanmı.samsundan kimse yokmu arkadaşlar.

sen bence geçersin maliyetten ve ruhsatı da aldın ..çok stres yapma sizin oda küçük olduğu için ilgileri biraz düşüktür...farkındaysan genelde büyük iller aranmış....için rahat olsun...hatta hadi hayırlı olsun ruhsatın darısı başıma inşallah...
sağol nevermind inş öyle olur ama herşey olabiliyor bu sınavlarda,geçmeyi beklerken kalanlar cok oldu .geçen dönemde geçmeyi beklerken kaldım.şimdide aranmayınca ümidim kırıldı . kuşlar söyledi sen maliyeti vermişsin duydum,hayırlı olsun. maliyette cevapları nasıldı geçmeyi bekliyomuydun.

kaç aldığımı bilmiyorum ama ilk soru da gelir tablom yoktu 2.soruda da tabloyu eksik geçirmişim

karakule1702 ' Alıntı:
Odayı aradım geçenlerin içinde adım yokmuş...

Son hakkıma gireceğim. Hayırlısı....

sizin hangi dersti. sınavınız kötümü geçmişti.

zynpp_ak ' Alıntı:
SİNAN YÜCEL SİZ ARANMAYI BEKLİYO MUSUNUZ?
sayılır diyelim ama bu saatten sonra olacagınıda sanmam bende ist bağlıyım ne diyelim yarın tesmerden öğreneceğiz artık.