Ynt: Ruhsat almak gerekli mi
oda kayıt ücretinin yarısını ödemek gibi birşey sözkonusu değil arkadaşlar, aradım sordum ben, şimdi siz fiilen çalışıyorsunuz dediler, genelgedeki gruba siz girmiyorsunuz sizi kapsamıyor dediler, isterseniz bir de siz odalarınıza sorun verdikleri cevabı burada paylaşın, lütfen ezbere konuşmayalım...
stajyerzade ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:TFT senin ilk sayfalarda verdiğin gerekli belgeler hala güncel mi şimdi ben yarın başvurmak istiyorum kredim çıktı 2000 lira fotoğraflar temiz kağıdı ile odaya gitsem olur mu eskiden bağkur gün dökümü kontrolü vs istemiyorlar mıydı ben yine karıştırdım mı
çalışmıyorsan ssk kaydı olmadığına dair yazı istiyorlar.BÖYLECE,oda kayıt ücretinin yarısını ödersin.iyice karıştırdın .Çalışıyorsan gerek yok. Bağkur gün dökümü değil ssk gün dökümü isteniyordu.
oda kayıt ücretinin yarısını ödemek gibi birşey sözkonusu değil arkadaşlar, aradım sordum ben, şimdi siz fiilen çalışıyorsunuz dediler, genelgedeki gruba siz girmiyorsunuz sizi kapsamıyor dediler, isterseniz bir de siz odalarınıza sorun verdikleri cevabı burada paylaşın, lütfen ezbere konuşmayalım...