uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

rüya görmeye başladım :)

muhasebe 56

denetim 48 almışım

nasıl olur diye dövünüp duruyordum :)

duman1907 ' Alıntı:
rüya görmeye başladım :)

muhasebe 56

denetim 48 almışım

nasıl olur diye dövünüp duruyordum :)

Denetimden itiraz etseydin. 50 yaparlardı ;D

birtek maliyet muhasebesi kaldı 50 alabilirsem eğer bitecek bu çile.yanlış bilmiyorsam ruhsat almaya hak kazananları açıklanmadan 1 gün önce arayıp tebrik ediyorlarmış doğrumu bu arkadaşlar.eğer öyleyse gözüm kulağım hep telefonda kalacak:)

tek ders muhasebe kaldı, ama şuan işlerden dolayı taksitlendirme-kurumlar beyanı - kdv - muhtasar - ssk derken sınav sonucunu düşünmeye fırsatım kalmıyor :)

taner.. ' Alıntı:
birtek maliyet muhasebesi kaldı 50 alabilirsem eğer bitecek bu çile.yanlış bilmiyorsam ruhsat almaya hak kazananları açıklanmadan 1 gün önce arayıp tebrik ediyorlarmış doğrumu bu arkadaşlar.eğer öyleyse gözüm kulağım hep telefonda kalacak:)
evet kardeş bir gün önce oda başkanı arayıp tebrik ediyor.

ya oda başkanı falan tebrik etmesin eksik kalsın artık açıklasınlar şu sınavı bıktık ya

valla kimse tebrik etmesin yeterki bitsin şu eziyet ben ankaraya gitmek istemiyorum Allah ım lütfen yardım et cümlemize

MGS ' Alıntı:
ya oda başkanı falan tebrik etmesin eksik kalsın artık açıklasınlar şu sınavı bıktık ya

acele etme oda kaydı, ücreti felan derken soğutuyorlar insanı.

o kayıtlara hazırlıklıyım ya ben onun parasını düşünmeye başlamıştım önceden bizim oda taksitte yapıyormuş sanırım.Halledicez bir şekilde.Şu eziyet bitsin ödeme eziyetine de katlanırım.Borç yiğidin kamçısıdır demişler.Çalışmaya başladım başlayalı gelen gidiyor zaten.Buna da şükür gelmeden gitme ihtimalide vardı.

neslihanak ' Alıntı:
o kayıtlara hazırlıklıyım ya ben onun parasını düşünmeye başlamıştım önceden bizim oda taksitte yapıyormuş sanırım.Halledicez bir şekilde.Şu eziyet bitsin ödeme eziyetine de katlanırım.Borç yiğidin kamçısıdır demişler.Çalışmaya başladım başlayalı gelen gidiyor zaten.Buna da şükür gelmeden gitme ihtimalide vardı.

orası öylede 4 tane 50 şer sayfalık kitaba 300 tl alınca insanla eğleniyorlar diye düşünüyor insan

fatihcavus ' Alıntı:
neslihanak ' Alıntı:

eee yani şimdi şafak kaç? siz ondan haber verin boşverin bunları :))

orası öylede 4 tane 50 şer sayfalık kitaba 300 tl alınca insanla eğleniyorlar diye düşünüyor insan

daha öncede belirttiğim gibi bütün odalar 13 mayısta açıklar sınav sonuçlarını. Tesmerde 13mayıs akşamı internete yükler ama 16 mayıs sabahı anca girilir siteye, Kayseri Smmm odası ise ne arar, ne açıklar, nede ilgilenir.. Biz stajerler notlarımızı öğrendikten sonra haberleri olur sınav sonuçlarının açıklandığından.

Bu arada sınava ilk defa girenler için söylüyorum, sınav en erken 60 günde açıklanıyor, tam 60 gün sonra açıklanmıyor yani. Temmuz /2010 sınavında benim arkadaş 84 gün beklemişti.

illede 60 gün diye bir şey yok bazen daha erken açıklanıyor bence mayısın ilk haftası açıklanır olmadı en geç 13 mayıs diyorum ben

12-13 mart yeterlilik sınavın açıklanması mayısı bulmayabilir arkadaşlar 5 mart staja başlama sınavı açıklanmış durumda..

umutlarınızı kırmak istemem ama en geç 13 mayıs olabilir.çünkü 60 günden erken açıkladıklarını hiç görmedik 3 dönemdir.