Ynt: Şafak kaç sizce??
bencede şafak 23sedateroglu ' Alıntı:Şafak 000023Aylardan mayısssss, günlerden cumaaaa.
![]()
bencede şafak 23sedateroglu ' Alıntı:Şafak 000023Aylardan mayısssss, günlerden cumaaaa.
![]()
duman1907 ' Alıntı:rüya görmeye başladım
muhasebe 56
denetim 48 almışım
nasıl olur diye dövünüp duruyordum![]()
evet kardeş bir gün önce oda başkanı arayıp tebrik ediyor.taner.. ' Alıntı:birtek maliyet muhasebesi kaldı 50 alabilirsem eğer bitecek bu çile.yanlış bilmiyorsam ruhsat almaya hak kazananları açıklanmadan 1 gün önce arayıp tebrik ediyorlarmış doğrumu bu arkadaşlar.eğer öyleyse gözüm kulağım hep telefonda kalacak![]()
MGS ' Alıntı:ya oda başkanı falan tebrik etmesin eksik kalsın artık açıklasınlar şu sınavı bıktık ya
neslihanak ' Alıntı:o kayıtlara hazırlıklıyım ya ben onun parasını düşünmeye başlamıştım önceden bizim oda taksitte yapıyormuş sanırım.Halledicez bir şekilde.Şu eziyet bitsin ödeme eziyetine de katlanırım.Borç yiğidin kamçısıdır demişler.Çalışmaya başladım başlayalı gelen gidiyor zaten.Buna da şükür gelmeden gitme ihtimalide vardı.
fatihcavus ' Alıntı:neslihanak ' Alıntı:o kayıtlara hazırlıklıyım ya ben onun parasını düşünmeye başlamıştım önceden bizim oda taksitte yapıyormuş sanırım.Halledicez bir şekilde.Şu eziyet bitsin ödeme eziyetine de katlanırım.Borç yiğidin kamçısıdır demişler.Çalışmaya başladım başlayalı gelen gidiyor zaten.Buna da şükür gelmeden gitme ihtimalide vardı.
eee yani şimdi şafak kaç? siz ondan haber verin boşverin bunları)
orası öylede 4 tane 50 şer sayfalık kitaba 300 tl alınca insanla eğleniyorlar diye düşünüyor insan