uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Arkadaşlar biraz önce bende aradım İSMMMO nı hayır bize gelen bir bilgi yok boşuna beklemeyin dediler...:(:(:(

arkadaşlar ben direk oda başkanını aradım daha bana gelen birşey yok dedi.

çalışamıyorum bari fal açayım dedim bugün beklemeyin :)

bilginsucu ' Alıntı:
polo ise evet sana baya bi masraf çıkartırlar bence sen ikinci el pert arabalardan parça bakıştır yoksa işin içinden çıkmasssın yada aracı o halde elden çıkart

O halde elden cıkartmak sanırım iyi fikir değil... bakalım akşama masraf çıkartılacak...
aydinay ' Alıntı:
Geçici Vergi var millet.

Az önce bitirdim Geçiciyi... İş yapalım biraz. Yazık vaktimizi bile alıyorlar... İşimizden olsak sanki Turmob bize daha iyisini verecekmiş gibi...

Bence sadece bugünü değil komle bu haftayı unutalım...:(:(:(

Maliyet muhasebesinden sınava giren arkadaşlara bir sorum olacak.Geçtiğimiz sınavda çıkan dağıtım toplamı sonucumu daha sonra dehanın sitesinden kontrol ettiğimde bulduğumla aynı dağıtım sonucunu veriyordu fakat aktifte farklı bir sonuç bulmuşlardı.Şimdi ne hikmetse dehanın sayfasında maliyet sorularının olduğu sayfa açılmıyor.Sınavın açıklanmasına az kaldı zaten ama ben tedirgin oldum bu duruma??Yani zaten sınavda o kadar gerildim ki 1 aydır sağlığımı bozdu,bu mesleğe girdiğime gireceğime bin pişman oldum ama bu saatten sonra geçmiş emeğime yazık diye dönemiyorumda!!!

STAJYER ' Alıntı:
Maliyet muhasebesinden sınava giren arkadaşlara bir sorum olacak.Geçtiğimiz sınavda çıkan dağıtım toplamı sonucumu daha sonra dehanın sitesinden kontrol ettiğimde bulduğumla aynı dağıtım sonucunu veriyordu fakat aktifte farklı bir sonuç bulmuşlardı.Şimdi ne hikmetse dehanın sayfasında maliyet sorularının olduğu sayfa açılmıyor.Sınavın açıklanmasına az kaldı zaten ama ben tedirgin oldum bu duruma??Yani zaten sınavda o kadar gerildim ki 1 aydır sağlığımı bozdu,bu mesleğe girdiğime gireceğime bin pişman oldum ama bu saatten sonra geçmiş emeğime yazık diye dönemiyorumda!!!
valla kardeş ne yalan söyleyeyim, ne soruları hatırlıyorum nede cevapları :P
adamların amacıda bu zaten, sınava itiraz etmemizi istemiyorlar, ellerine mahkumuz senin anlayacağın...

Yücel beyi aradım eli kulağında bugun yarın açıklanır dedi.. bakalım ne olacak..

SerbestMüşavir ' Alıntı:
STAJYER ' Alıntı:
valla kardeş ne yalan söyleyeyim, ne soruları hatırlıyorum nede cevapları :P
adamların amacıda bu zaten, sınava itiraz etmemizi istemiyorlar, ellerine mahkumuz senin anlayacağın...

Arkadaşım zaten hatırlarsan ilk soru 65 puanlıktı ve 1.ve 2. dağıtım toplamı aynı sonucu vermeliydi.Sadece o kısımda bulduğum rakamsal sonucu aklıma kazıdım,kontrol ederim diye.Gerisi karman çorman hiçbirşey hatırlamıyorum o kısımdan zaten.Şu çektiğimiz eziyete bakın yaa :P Başka hangi meslekte ünvan almak bu kadar sancılı??

okan_38 ' Alıntı:
Yücel beyi aradım eli kulağında bugun yarın açıklanır dedi.. bakalım ne olacak..

ahh ahh bi güvendiğimiz yücel bey vardı o da önce p.tesi dedi sabah yarın dedi şimdi de eli kulağında bugün yarın diyor. yani artık kimseyi aramaya gerek yok bekleyecez başka çare yok.

okan_38 ' Alıntı:

Eli kulağında diyerek çok ciddi bir cevap vermiş. Teşekkürler :-)

okan_38 ' Alıntı:

bugün yarın açıklanır dediyse doğrudur ama bugün bitti zaten yaaaa ne konuştunuz ne dedi başka

Bugün yarın açıklanır diye oyalanacağımıza en iyisi oturup emin olunan kalan derslere çalışalım arkadaşlar :(

tabii birazda onların kafasını şişirelimki anlasınlar bizi :D