bilginsucu ' Alıntı:polo ise evet sana baya bi masraf çıkartırlar bence sen ikinci el pert arabalardan parça bakıştır yoksa işin içinden çıkmasssın yada aracı o halde elden çıkart
aydinay ' Alıntı:Geçici Vergi var millet.
honest ' Alıntı:Bence sadece bugünü değil komle bu haftayı unutalım...![]()
valla kardeş ne yalan söyleyeyim, ne soruları hatırlıyorum nede cevaplarıSTAJYER ' Alıntı:Maliyet muhasebesinden sınava giren arkadaşlara bir sorum olacak.Geçtiğimiz sınavda çıkan dağıtım toplamı sonucumu daha sonra dehanın sitesinden kontrol ettiğimde bulduğumla aynı dağıtım sonucunu veriyordu fakat aktifte farklı bir sonuç bulmuşlardı.Şimdi ne hikmetse dehanın sayfasında maliyet sorularının olduğu sayfa açılmıyor.Sınavın açıklanmasına az kaldı zaten ama ben tedirgin oldum bu duruma??Yani zaten sınavda o kadar gerildim ki 1 aydır sağlığımı bozdu,bu mesleğe girdiğime gireceğime bin pişman oldum ama bu saatten sonra geçmiş emeğime yazık diye dönemiyorumda!!!
SerbestMüşavir ' Alıntı:valla kardeş ne yalan söyleyeyim, ne soruları hatırlıyorum nede cevaplarıSTAJYER ' Alıntı:Maliyet muhasebesinden sınava giren arkadaşlara bir sorum olacak.Geçtiğimiz sınavda çıkan dağıtım toplamı sonucumu daha sonra dehanın sitesinden kontrol ettiğimde bulduğumla aynı dağıtım sonucunu veriyordu fakat aktifte farklı bir sonuç bulmuşlardı.Şimdi ne hikmetse dehanın sayfasında maliyet sorularının olduğu sayfa açılmıyor.Sınavın açıklanmasına az kaldı zaten ama ben tedirgin oldum bu duruma??Yani zaten sınavda o kadar gerildim ki 1 aydır sağlığımı bozdu,bu mesleğe girdiğime gireceğime bin pişman oldum ama bu saatten sonra geçmiş emeğime yazık diye dönemiyorumda!!!
adamların amacıda bu zaten, sınava itiraz etmemizi istemiyorlar, ellerine mahkumuz senin anlayacağın...
okan_38 ' Alıntı:Yücel beyi aradım eli kulağında bugun yarın açıklanır dedi.. bakalım ne olacak..
okan_38 ' Alıntı:Yücel beyi aradım eli kulağında bugun yarın açıklanır dedi.. bakalım ne olacak..
yalancının deseydin................okan_38 ' Alıntı:Yücel beyi aradım eli kulağında bugun yarın açıklanır dedi.. bakalım ne olacak..
simao82 ' Alıntı:tesmeri aradım komisyondan bize gelen bişey yok dediler..