uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

tesmer 0312 475 53 14

turmob 0312 232 50 73

ismmo 343 47 80

türmob henüz ulaşan bir bilgi yok bizde bekliyoruz kısaca papağan gibi ezberlemişler farklı bir cümle kurmuyorlar artık ben cumadan bile şüphe eder hale geldim 2010/ temmuza dönmesinde

yücel beyi arayacak arkadaşlar ısrarla kesin bir bilgi alamaya çalışsın eli kulağında gibi bir cümleyle konuşma sonlanmasın ben aramaya utanıyorum artık

SERHAT123 ' Alıntı:
Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

İsmmo 0212 315 84 00

Turmob 0312 232 50 60 [10 Hat]

Tesmer Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460 | 444 60 60 | (312) 475 53 00 (pbx) | Fax: (312) 475 53 14 | e-USE Fax: (312) 475 60 07 | [email protected]

başka tel varsa ekleyiniz.

tüm imkanlarla herkez başlasın .bizim sıkıntılarımızı bir gün bile olsa onlara yaşatalım .

: ))) bütün iletişim bilgileri açık hadi hayırlısı

tesmerin sitesinde ilan edilmediği sürece beklemeyin arkadaşlar henüz sitede değişiklik yok bence haftaya kalma ihtimali çok büyük aramalar vs falanda sonuç vermeyecektir.

aradım...

ezber yaptırmışlar hepsine... vermişler ellerine yazılı kağıt... başka birşey derseniz tez kelleniz vurulaaaa....

siteyi takip edin elimize gelen birşey yok :)

karamsarlığa kapılmayalım arkadaşlar....madem yasa ,60 gün içersinde sınavın açıklanmasını öngörüyor...bu süreler içinde açıklanmasını beklemek hakkımız olmalı....

arkadaşlar yine dayanamadım yücel beyi aradm notlar hazır listeler oluşturldu prosüdür gereği tekrar hocalara kontrol amaçlı gönderildi onlardan da tekrar odaya geldi birazdan türmoba geçecem durum ile ilgili bana bilgi vereceğini kendi kanaatinde artık bugün yarın açıklanması yönünde olduğu şeklinde bu arada forumdan ve çalışamaz hale geldiğimizden bahsettim

arkadaşım olumsuz düşüncelerini kendine saklarmısın ..

Cuma&Cumartesi açıklama geleneğini bozmazlar gibi geliyor bana. Yine de biz bugün açıklanacakmış gibi heyacan yapmaya devam edelim. :)

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yine dayanamadım yücel beyi aradm notlar hazır listeler oluşturldu prosüdür gereği tekrar hocalara kontrol amaçlı gönderildi onlardan da tekrar odaya geldi birazdan türmoba geçecem durum ile ilgili bana bilgi vereceğini kendi kanaatinde artık bugün yarın açıklanması yönünde olduğu şeklinde bu arada forumdan ve çalışamaz hale geldiğimizden bahsettim

Deseydin atma Yücel din kardeşiyiz diye :P

Tesmerin faks numarasını arıyorum faksa bakan yok:D ne çabuk pert ettiniz arkadaşlar adamları

bu arada konuşma arasında yücel bey hocaların biri trabzonda (titredim o an ) bir eskişehirde dedi

ikinci trabzon vakası mı yaşıcaz yani ..ne diyorsun ??

cakmasmmm ' Alıntı:
aradım...

ezber yaptırmışlar hepsine... vermişler ellerine yazılı kağıt... başka birşey derseniz tez kelleniz vurulaaaa....

siteyi takip edin elimize gelen birşey yok :)

doğru kağıttan okuyabilirler ancak...kapasite o kadar:):) o kadar sınav dönemi geçti hala kağıttan okuyorlar baksana...