Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

az çekmedik sürmenden....sürmen olmasaydı şimdi ruhsat törenine hazırlanıyorduk çoğumuz....

dün fena saydıran biri vardı zor tutuyordu kendini ..baktım ama bulamadım ..

kimdi o bilen varmı

aman o arkadaş duymasın ..

arkadaşlar birniz daha yücel beyi ararmısınız yine aynı bilgiyimi verecek yoksa yine..........

Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

İsmmo 0212 315 84 00

Turmob 0312 232 50 60 [10 Hat]

Tesmer Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460 | 444 60 60 | (312) 475 53 00 (pbx) | Fax: (312) 475 53 14 | e-USE Fax: (312) 475 60 07 | [email protected]

böyle giderse ..yücel beyin de söyledikleri dogruysa az kaldı demektir ..bastıralım ..

Yücel beyi aradım , epey bi muhabbet ettik , işi gücü bıraktık sınav sonucuna kilitlendik en azından, sınavın açıklanacağı tarihi siteye koyun herkes kendini ona göre ayarlasın dedim, evet dedi bugün bi arkadaş daha bu öneriyi yaptı, bugün türmobda bu konuyu dile getireceğim, dedi. sınavla alakalıda bugün olabilir bakmaya gideceğim dedi arkadaşlar.

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Yücel beyi aradım , epey bi muhabbet ettik , işi gücü bıraktık sınav sonucuna kilitlendik en azından, sınavın açıklanacağı tarihi siteye koyun herkes kendini ona göre ayarlasın dedim, evet dedi bugün bi arkadaş daha bu öneriyi yaptı, bugün türmobda bu konuyu dile getireceğim, dedi. sınavla alakalıda bugün olabilir bakmaya gideceğim dedi arkadaşlar.

cuma günü de pzt kesin demişti ama :)

yapacağız edeceğizz ucu açık laflarla kelime oyunu yapıyorlar cumadan önce olmayacak göreceksiniz cuma mesai saati bitiminde bir ihtimal

Arkadaşlar valla Yücel bey önceki aradıklarımda Çok mütevaziydi, bu sefer sıkılmış bir ses tonuyla konuştu, açıklansada kurtulsak modundaydı, lütfen sizde arayın, şuan sitede en azından 400-500 stajer vardır herkes arasa süper olur valla

;;?))))))) ;D

öyle söylüyor forumlara yazıldıgını biliyor ..biz söz istemiyoruz ..biz sınav sonuçlarının açıklanmasını istiyoruz.

bugün aramalar başlıycak diyo içimden bir ses inşallah ararlar artık ya

Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

İsmmo 0212 315 84 00

Turmob 0312 232 50 60 [10 Hat]

Tesmer Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460 | 444 60 60 | (312) 475 53 00 (pbx) | Fax: (312) 475 53 14 | e-USE Fax: (312) 475 60 07 | [email protected]

bu adam beni sevmiii. gecende aradım açmii beni benim teli. 532 li. ama adam açmiii

arkadaşalr adam odaya gidecem durumu bildercem diyor bizlerde aramaya devam edersek olayın şiddetini artırabiliriz (bu arada örgütlenip viyanayı alabilecekmişiz gibi geliyor bana bana birşey oluyor .......... ;D)

banada öyle geliyo ..bu adamlar memur kafalı ..bizler bunları sıkıştırmazsak .olucagı yok...evet cumaya kalır bunu bende biliyourum. bi hafta sonumuzun da bekleyiş içinde geçmesini istemiyorum ..

öyle zaten ..

burda yusuf sürmeni al aşagı eden arkadaşlar vardı ..

zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH