uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

kesin geçerim diye düşünüyorum ama içimdede bi korku ne olur ne olmaz çok sıkıntılı bide son hak olunca stres hat safhada.....

ramazanbicer ' Alıntı:
Zamanı geldimi açıklanacak neyin peşindesiniz ?

senin peşindeyiz töbe töbe onu biliyoruz dostum bizde işte zamanı geldi artık arasınlar siteye versinler diye uğraşıyoruz

ikisindede çalışmıyorum. ne işim var oralarda sadece insanları burada geriyorsunuz başka yaptığınız bir şey yok

hadi hiçbirşeye el atmıyon çaba göstermiyon dönüp bir odanı bile aramıyosun.Birde dönüyon çaba gösterene de neyin peşindesin diye çıkış.Biz nasıl bir topluluğuz böyle ya.İnsanın Aziz Nesin e hak veresi geliyor bazen !

ramazanbicer ' Alıntı:
ikisindede çalışmıyorum. ne işim var oralarda sadece insanları burada geriyorsunuz başka yaptığınız bir şey yok

geriliyosan girme kardeşim okuma zorlamı sokuyolar seni foruma töbe töbeee

ramazanbicer ' Alıntı:

Arkadaşım rahatsız olduysan veya gerildiysen sağ üstteki çarpı işaretine tıklarsın ve kuzu kuzu seni aramalarını beklersin olur biter.

battibalikyangider ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
dün bi ara bi baktım şanjıman kartel ...çıkmacıya dönmüş forum ))

özlem makas atmışta :) :P

gördüm Balık gördüm...

Arkadaşlar bu dönem çok heyecanlı görüyorum hepinizi...
Yasal süre doldu mu farkında değilim...

Biz yasal süreden sonra bekleyip te açıklanmayınca neler yapmıştık...
Hatırlayan vardır belki :-)

Beni aradıklarında (inşallah), geç kaldınız iki dönem önce aramanız gerekiyordu, şu anda önemi kalmadı diyeceğim :-) her karşılarına çıkan çığlık atacak değil ya... :)

Bu arada kusuruma bakmayın, bir kere Yücel Bey'i aradım cevap vermedi. Daha fazlası içimden gelmiyor arkadaşlar...

Bir de önceki sayfalarda okudum. Komisyon hocalarına kağıtlar listelerde birlikte tekrar mı gidiyor?

Eğer öyleyse bu kez kağıtlarda isimlerimiz açık oluyor, hani hocalar isimleri görmeden not veriyorlardı...

Ciddi olarak kafama takıldı. Hatırlayan vardır Ys ile uğraşılarımızı. Hocalar ikinci kez kağıtlara bakıyorsa ve isimler açıksa çok kötü şeyler aklıma gelmekte kendimle ilgili...

En iyisimi biz işe asılalım. Cumaya elimizde geçici vergi v.s. kalmasın. Kafamız rahat olsun. Cuma-C.tesi zombi gibi ekrana bakmaya devam ederiz.

sedateroglu ' Alıntı:
En iyisimi biz işe asılalım. Cumaya elimizde geçici vergi v.s. kalmasın. Kafamız rahat olsun. Cuma-C.tesi zombi gibi ekrana bakmaya devam ederiz.

sadece ekranamı bakıcan sen :))

Valla ben gerilmek istiyorum, Elimde olsa girmiycem siteyede başka bişey yapamıyorum, en azından konuşarak stres atıyorum , yoksa boks kursuna yada taekwando kursunamı yazılsam acaba, şöyle ağız burun birilerine dalsam da stres atsam :P

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Valla ben gerilmek istiyorum, Elimde olsa girmiycem siteyede başka bişey yapamıyorum, en azından konuşarak stres atıyorum , yoksa boks kursuna yada taekwando kursunamı yazılsam acaba, şöyle ağız burun birilerine dalsam da stres atsam :P

ben akşam işten çıkıyorum spor salonuna gidiyorum 45 dakika aynada kendimi seyrederek sınavları düşünerek yürüyorum :D:D iyi geliyo

ateş34 ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

ben akşam işten çıkıyorum spor salonuna gidiyorum 45 dakika aynada kendimi seyrederek sınavları düşünerek yürüyorum :D:D iyi geliyo

:D

zeyna78 ' Alıntı:
Bir de önceki sayfalarda okudum. Komisyon hocalarına kağıtlar listelerde birlikte tekrar mı gidiyor?

Eğer öyleyse bu kez kağıtlarda isimlerimiz açık oluyor, hani hocalar isimleri görmeden not veriyorlardı...

Ciddi olarak kafama takıldı. Hatırlayan vardır Ys ile uğraşılarımızı. Hocalar ikinci kez kağıtlara bakıyorsa ve isimler açıksa çok kötü şeyler aklıma gelmekte kendimle ilgili...

Ygs muhabbetinden tedirgin olabilirler