Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AnneBenMuhasebeciOldum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

Zaten sürekli böyle yapması gerekiyordu. Daha ilkokulda başlamıştı bu. Anadolu lisesi sınavı, fenlisesi sınavı, ÖSS , ÖYS, KPSS, LES hepsi için ne kadar çok kişi feda etmişti. Bu sınav son dedi içinden ama son olmadığını kendisi de biliyordu. hayat daha nice sınavlara gebeydi .

Eve gelmişti kendini iyi hissediyordu saat 23:00 sularındaydı yarın işede gitmeyecekti zaten onuruyla istifa etmişti. Bir su bardağı kahve yaptı evin bahçesine geçti bir sigara yaktı kahvesini yudumluyordu yavaş yavaş kitabı açtı ve çalışmaya başladı okuduklarını anladığını farketti çünkü tam anlamıyla motive olmuştu ders çalışmaktan zevk almaya başlamıştı amaç ilk girişte 7/7 kazanmaktı ve sonra lütfünün karşısına büro açmaktı..

Elinde süt $i$esiyle pencereye doğru yürüdü. Sabah olmak üzereydi. Güne$in doğu$unu izlemeye ba$ladı. Birden radyoda çalan $arkıya dikkat kesildi. "...umut doğurmak için hayatla sevi$tim..." İçine bir umut doldu. Bu kez olacaktı. Ba$aracaktı. İnanıyordu. Lütfü'ye "bir zamanlar fakir ama çalı$kan bir delikanlı vardı." diyeceği günlerin yakın olduğunu hissedebiliyordu. Telefonun sesiyle irildi. Telefona baktı. Ekranında gördüğü numarayı tanıyordu.. Ama... Bu saatte?

ya ferdi abi geçen kirayı getiriyodum maliyeci yakaladı artık bankaya yatıcakmış dedi cuma olup mesai bittiğinden pazartesiye kaldı derdi. acaba yermiydi.

Gözleri birden kapının gümbürtüsüyle açıldı. Masa başında uyuyakalmıştı. Saat 10'a geliyordu. Ha... uyuyakalmışım dedi kendi kendine. Kapıya yöneldi..

yeniden bir güç geldi hüsnüye rüya müya değildi gerçekti ve para çıkacaktı. yolda diktiği 100 liranın acısı çıkacaktı. gerçekle yüzleşmeliydi. korkmadı yürüdü yürüdü. ve allllll şu

karda yürüdün mü? ko$tun mu kırlarda dedi. (duygusal yapmalıydı yırtmak için)

oysa benim hiç babam olmadı sana baba

demek isterdim ama senin bir zamanlar güzel bir kadın olduğunu biliyorum. diyemem. diyemem..

yı verecem ama onu da almaz üstüne birde beni döversin. Lütfen biraz daha müsade et yoksa babayı da

offff ne saçma şeyler düşünüyorum dedi içinden. cebinden çıkarttı 500 lirayı. al hacı amca diye ödedi kirayı. içeri girmedi tekrar. kapattı kapıyı. işe doğru yola çıktı. yolda...

lan naaptım ben. o hacıdan zırnık geri alamam. giden gitti artık. önümüzdeki aya mahsup ederim dedi. gideyim de mükellef bi kahvaltı edeyim hilton'da. hem ne demi$ $air; "kahvaltının mutlulukla bir ilgili olmalı" dimi deyip bi taksi çevirdi.

$öför: - abi ben karşının taksisiyim dedi.
- eyvallah abi. deyip indi taksiden. zaten cepteki 5 lirayla... hahaha güldü kendine.

akla hizmet çıktım evden. mis gibi ekmek kızartmıştır şimdi annem. reçeli, balı. of offf. şimdi kamil'in bekar evinde ekmek kemir iyi mi? hem simpsons sabah kuşağı başlamıştır. tv yok ki kamil'in kaçırıcam işte. Hay Allah. Yaktın beni hacı amca. günümü berbat ettin. Bari ben eve yürüyeyim. Zararın neresinden dönülürse kardır dedi. yolda titreyen minikcik bir kedi yavrusu gördü.

ben niye bağlaç olan ki' bitişik yazıyorum ki? diye sordu kendine...

bu yüzden staj sınavında genel yetenekten hiç full çıkartamadım. hep türkçe kısmında çuvallıyordum. gideyim de biraz muhasebe çalışayım bari dedi. çünkü bir gün anneme "anne ben muhasebeci oldum" demek istiyorum. sıkı çalışmalıyım. adımlarını hızlandırdı. yağmur da yağmaya başlamıştı. biraz önceki kedi aklına geldi. yaptığı için üzüldü. içi sızladı. yavrucak bi de ıslanacak şimdi diye düşündü. geri mi dönseydi acaba?

şu banka kıvrılıp güneşe karşı uyuyayım. zaten cepte para pul yok. kredi kartları limiti zorluyor. çalan ne yapabilir ki? kaybedecek birşeyim yok deyip banka kıvrıldı. tam dalacakken, birisinin gölgesinin güneşini kapattığını farketti.sağ gözünü açtı ve

bir an karşısında kendini görür gibi oldu. şu sınavları 2 yılda veremezsem ben de bu hale gelir miyim? diye sordu

Birden bire kayboldu.Heralde saat çok geç oldu yatma vakti geldi dedi içinden.