Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geri dönüp (11 sayfalık yazılanları) 1,5 gündür yaşadıklarını düşündü ve kendi kendine acaba şu muhasebeyi bırakıp karikatür yazarı veya bir dergide kısa hikayeler yazsam daha mı makbule geçer dedi. Herkes için daha mı hayırlı olurdu?
boş gezenin boş kalfası.tabi hüsnü bunu bilmiyordu sadece bir dost yazıyordu.önemsemedi attı geçti gitii.artık adam akıllı ders çalışmaya karar vermişti.bir internet cafeye girdi.yeterlilik için kurs aradı bikaç yeri not etti, sonra iş ilanlarına başvuru yaptı.kursa akşam gitmeyi planlıyordu.ordan çıktıktan sonra odaya uğradı.uğramaz olaydı.meryem hanımın bakışları ..
onu oldukça korkutmuştu.Oooo dedi hoş geldiniz Hüsnü bey dedi.Teşekkürler demeye fırsat kalmadan,
-Sen nasıl bir adaysın.Günlerce sana ulaşmaya çalışıyoruz.Eksik evrakların var.Şirket değiştirmişsin ve şirketini aradık burada öyle biri yok diyorlar diyerek devam etti.Sen ne işler karıştırıyorsun bakalım.Bu sefer zor kurtulacaksın döner sermaye ağlıyor sustur bakalım şu kasayı da sende rahatla bizde diyerek içindekilerini kusmuştu.Odaların genel hali böyleydi ne verirsen elinle o gelir seninle hesabı para için
komik olabilir ama ben gülüyormuyum dedi konuşma esnasında görüntüsünü yakaladığı aynaya bakıp. eve gidip traş olmaya karar verdi o anda 1.5 gündür saç sakal
Bu saç modeli çok yakışmış size.Meryem hanım;
-Evet Hüsnü biliyorum yakıştığını yakışmasa yapmazdık heralde diye çıkıştı.Hüsnü yanlış kişiyle oynuyordu.
Meryem hanım;
-Hem sen bana baksana senin o tipin ne öyle saç sakal birbirine girmiş,Sınava da böyle gitme sakın diğer adayları korkutursun mazallah diyerek kahkaha attı.
Hüsnü yumruklarını sıkıyordu.Anladı ki bu işi paradan başka bir şey çözemeyecekti.En iyisi
kimbilir bu bana ne kadara patlayacaktı.Acaba foruma yeni giren ve ilk defa sınava girecek arkadaşlarda benim gibi odaya gidip ahlaksız tekliflerde bulunacakmıydı ?