Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AnneBenMuhasebeciOldum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

babasıydı.geceyi nerde geçirdiğini sordu sert bi dille.bu kadar

benim için endişelenmişti.Çok çekti benden babam çooooookk,en son hatırladığım

Bu kadar sefilleri oynadığı yeterliydi bence...

Geri dönüp (11 sayfalık yazılanları) 1,5 gündür yaşadıklarını düşündü ve kendi kendine acaba şu muhasebeyi bırakıp karikatür yazarı veya bir dergide kısa hikayeler yazsam daha mı makbule geçer dedi. Herkes için daha mı hayırlı olurdu?

ama bizde bu talih varken çölde ütü bulurduk dedi. kutupta da

can kopuyor
İçimde bir çığlık,
Susuyorum lal değilim.

Elimden hiçbir şey gelmiyor,
İzliyorum sadece sessizce
Büyüdüm sen fark etmesen de
Anlıyorum çocuk değilim.
Sızlar durur ince ince sol yanım.

hayır sever bir cumhur insanı. Bu mesleğin ve kaderin silsilesini yemiş eski sm şimdikinin ...

boş gezenin boş kalfası.tabi hüsnü bunu bilmiyordu sadece bir dost yazıyordu.önemsemedi attı geçti gitii.artık adam akıllı ders çalışmaya karar vermişti.bir internet cafeye girdi.yeterlilik için kurs aradı bikaç yeri not etti, sonra iş ilanlarına başvuru yaptı.kursa akşam gitmeyi planlıyordu.ordan çıktıktan sonra odaya uğradı.uğramaz olaydı.meryem hanımın bakışları ..

onu oldukça korkutmuştu.Oooo dedi hoş geldiniz Hüsnü bey dedi.Teşekkürler demeye fırsat kalmadan,
-Sen nasıl bir adaysın.Günlerce sana ulaşmaya çalışıyoruz.Eksik evrakların var.Şirket değiştirmişsin ve şirketini aradık burada öyle biri yok diyorlar diyerek devam etti.Sen ne işler karıştırıyorsun bakalım.Bu sefer zor kurtulacaksın döner sermaye ağlıyor sustur bakalım şu kasayı da sende rahatla bizde diyerek içindekilerini kusmuştu.Odaların genel hali böyleydi ne verirsen elinle o gelir seninle hesabı para için

komik olabilir ama ben gülüyormuyum dedi konuşma esnasında görüntüsünü yakaladığı aynaya bakıp. eve gidip traş olmaya karar verdi o anda 1.5 gündür saç sakal

Bu saç modeli çok yakışmış size.Meryem hanım;
-Evet Hüsnü biliyorum yakıştığını yakışmasa yapmazdık heralde diye çıkıştı.Hüsnü yanlış kişiyle oynuyordu.
Meryem hanım;

-Hem sen bana baksana senin o tipin ne öyle saç sakal birbirine girmiş,Sınava da böyle gitme sakın diğer adayları korkutursun mazallah diyerek kahkaha attı.

Hüsnü yumruklarını sıkıyordu.Anladı ki bu işi paradan başka bir şey çözemeyecekti.En iyisi

boş yere bu kadar çirkin bir insana güzel demeyi bırakıp paşa paşa paramı ödemek dedi İÇİNDEN. Zaten battı balık yan giderdi

kimbilir bu bana ne kadara patlayacaktı.Acaba foruma yeni giren ve ilk defa sınava girecek arkadaşlarda benim gibi odaya gidip ahlaksız tekliflerde bulunacakmıydı ? :D

:) Zaten nasıl ödeyecekti ki ? Beş kuruşu bile yokken. Acaba onca emek verdiği staj elden mi gidiyordu???

(:):):):) Vavvv ne hikaye ama) kan vermek için kızılaya gelsem dedi .. OLabilir miydi bu

olabilirdi hüsnü hemşirenin hergün gördüğü açlardan biriydi. daha dur önümüzde bide iftar çadırlarına gidecek olan kirli çıkınları görecekti.

verirsiniz dedi. gözünü toprak doyurasıca.

Birinci ünite kanı verdikten sonra eline tutuşturulan topkeke baktı...

Çikolatalısı yok mu bunun ? dedi...

hemşire ile daha çok konuşmak için bi ayardı bu ama sanki bir an için hemşirenin suratında bir şey farketti