Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AnneBenMuhasebeciOldum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınava kadar bir hikaye (Eğlence)

Kendini en çok satan yazarlar listesinde hayal etti, gülümsedi ;)

köşede yalnız bırakırlarmı hiç hop daha yengen karpuz kesecek diye bağırırlardı hemen. bi insana ..

Artık ders çalışmaya başlasın yoksa hepsinden kalacak (7/0) hüsnü hüsrana uğrayacak (hüsnünün yerinde olmak istemezdim)

ama hüsnü elibol hüsnü elibol olalı bugünkü kadar içindeki sesle konuşmamıştı. bugün ona bunları yaptıran neydi.

ama engelleyemiyordu ki, aynada kendi kendine şunları söylüyordu

söyle bana varmı bu dünyada benden daha ...

münevver karabulutun katili cem garipoğlu

testereyle korkutmayım da:) beyzbol sopasıyla kovalayım şunu du bakim bi yakalayabilecek miyiz:)

o bu değil arka cebimdeki biber gazını naptım ben ya...

eeyyy gidi hüsnü elibol testere sopa gaz derken cem gidiyor be senden bi cacık olmaz... oda ne...?

bu kadar saçmalıklar kesinlikle gerçek olamaz.Rüyada mıyım acaba diye düşünürken

ve dalgın dalgın giderken karşıdan gelen araba hüsnüye hızla çarpar..

herkes başına toplanmış,ahlar tühler,feryatlar figanlar birbirini kovalamaktadır.Anne ağlar,baba ağlar,kardeş ağlar,abi ağlar,abla ağlar.Lütfü de gelmiştir leyla da gelmiştir baş ucuna.Leyla dolu dolu gözlerle bakmaktadır yerde yatan haraketsiz bedene.Bir iç geçirmiştir derinden leyla.Gözyaşları sel olmuştur adeta...Mecnunun leylasından ayrılması gibi leyla kendini bırakır ve oda başlar ağlamaya.Gözler kan çanağı olmuş,sevda türkülerinin yerini artık hüzün bahçelerinden sessizlik sarmıştır etrafı.Olmamalıydı bu kadar erken,bu kadar acı,bu kadar hüzünlü.Oysa ki ne kadar çok şey vardı geride kalan,hiç bir şeyin değeri yok muydu yoksa.....

insanları mı kandırıyordu yoksa kendisini mi kandırıyordu? Bir yüzlük banknot için bu kadar düşmeye değer miydi? Ya da bu kadar aşağıya düştükten sonra acaba doğrulabilir miydi? Kimseye muhtaç olmadığı ve kimse karşısında eğilip bükülmediği o çocukluk günlerini hatırladı. Nasıl da doğruları o çocuk aklıyla çekinmeden herkesin yüzüne umursamadan söylerdi. Ama şimdi bir yüzlük için ne hallere düşüyordu. Ne yapıyorum? Nasıl bu hale geldim diye düşündü birden? O sırada bir korna sesiyle irkildi.

gelen ambulanstı hüsnüyü hastaneye götürdüler biraz dinlendi ciddi bir şeyi yoktu ama bu kaza onu saçmasapan düşüncelerinden ayrılmasına neden oldu kendine gelmişti sınava 33 gün kalmıştı iyi bir zamandı travmanın etkisiyle tek amacınının şu an için sınavı kazanmak olduğu konusunda beyninde bir etki oluşmuştu her an sınav aklındaydı devamlı kafasından denetim standarları, dikey yüzde yevmiye kayıtları evre maliyet gibi konular geçiyordu evet ben bu sınavı kazanacağım diyordu kendi kendine öncelik sınavdaydı hayallerini sınavdan sonra gerçekleştirecekti leylayıda unutmuştu lütfüyüde artık herşey sınavdı onun için ve zamanı yeterli sayılırdı...

Ama sınav yaklaştıkça yanlızlaştığını hissediyordu. İlk başta arkadaşlarını, sonra dostlarını ihmal etmiş , daha sonra bunu ailesi takip etmiş kala kala leyla ile lütfü kalmışken şimdi onları da gözü görmüyordu. Bir tek kendi kalmıştı. Sınava girecekti ama arkasından dua edecek bir kişi bile yoktu. Sınava yapayalnız girecek ve yapayalnız çıkacaktı. Sonra hepsini tek tek ararım, gönüllerini alırım canım ne olacak dedi içinden...

Böylede yapması gerekiyordu zaten çünkü son 33 gün kalmıştı ve elinden gelenin en iyisini yapmalıydı televizyon internet arkadaş ortamından uzaklaşmalıydı tek amacı ders olmalıydı