Ben her gün aradım. Arkadaşlar 444 60 60 nolu telefonu arayıp 3 ü tuşlayıp sadece ne zaman açıklanacağını sormakla bir şey kaybetmezsiniz. Herkes her gün 1 kere arasın. Neden aradın demiyorlar ama birazcık baskı lütfen. Aradığımda sırada sadece 8 kişi vardı. Yani onbinlerce kişiden sadece 8 kişi ne diyebilirim ki başka. Normalde telefon hatlarının kitlenmesi lazım.
Bence bu hafta açıklayacaklar.
Bu hafta açıklanmayacak diyerek, geçiştiriyorlar.
Tamamen şahsi fikrim.
Eğer gerçekleşirse, "ben demiştim" derim, baştan söyleyeyim..
![]()
evet ben şimdi aradım gelişme var mı sonuçlarda diye . komisyon onayını bekliyoruz onay verince açıklanacak dedi .ama gecen hafta da bunu söylemişlerdibugünde aynı şeyi söylediler yani
Bir günümüzü daha boşa harcadılar teşekkür ediyorum![]()
evet ben şimdi aradım gelişme var mı sonuçlarda diye . komisyon onayını bekliyoruz onay verince açıklanacak dedi .ama gecen hafta da bunu söylemişlerdibugünde aynı şeyi söylediler yani
Bize kurumsallık eğitimi vermeye çalışan, ofisleri kurumsallaştırmaya çalışan ve etik değerlere önem veren İSMMMO sınav sisteminde köklü değişikliklere gitmek zorunda. Hiçbir zaman yanımızda olmuyor.
-Ruhsatı almaya hak kazanıp ofis açanlara ruhsat bedellerinde destek vermeli.
-Kosgeb'in destek vermediği avukat ve mali müşavirlik ofislerine destek kalemleri açılmalı.
Ama bunlardan TESMER'e yada İSMMMO'na ne niye karışsınlar.
Millet vekillerinin arasında onlarca mali müşavir var ama hepsinin tuzu kuru. Biz 2. bir iş açamazken kendileri her işi yapıyorlar.
Daha sınavı bile doğru dürüst açıklayamayan bir kurumdan çok şey istiyorum galiba.
Şu anda bu konuyu takip eden sayısı 157 kişi.en altta solda çıkıyor.Az önce Tesmeri aradım sırada bekleyen kişi sayısı 0.tek kişi benim yani.Şu anda 158 kişi tesmeri arasa yer yerinden oynar.Ayrıca size bir tiyo vereyim.Her arayan sınav ne zaman açıklanacak şeklinde bir soru sormasın.Soracağınız soru şu. Bu dönem sınava katılım sayısı kaçtır ? Zira bu soruyu sorma sebebiniz şu nedenledir
((DEĞİŞİK FIKRA RGT: 19.08.2014 RG NO: 29093)
Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Birliğin ve Odaların internet sitelerinde 15 gün süreyle ilan edilir. Sınava girenlerin sayısında artış olması halinde sınav sonuçlarının açıklanma süresi yirmi gün uzatılır.)
Yani sınav sonuçlarının açıklanma tarihleri 2 aydır.20 günlük uzatma bir hak ya da şart değil.Zaruri durumlarda katılımın çok olması durumunda uygulanacak bir ruhsattır.Hatta keşke herkes tesmerin bilgi edinme kanunu kapsamında internet sayfasındaki başvuru bölümünden son 4 sınava katılım sayısı ile ilgili bilgi istese ve ek 20 günlük sürenin neden kullanıldığı ile ilgili gerekçe talep etseler.
Ama ben bunları neden yazdım? Sadece okuyun sonra kapatın açıklanacak işte ya bi ara demeniz için.Kimse Tesmeri aramayacak ve bizler piyasada mali müşavir olarak sıradan insan olarak hayatımızı devam ettireceğiz.Beyler bayanlar orda telefona çıkan kişi belki de lise mezunu.Çekinmeyin bu kadar hakkınızı arayım.160 kişi burda gelmiş konuda yazanları okuyup içinden sayıyor.Utanıyormusunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum.Bir kız var telefona bakan ve o açıklanmadı demekten utanmadı günlerdir.Biz aramaya çekiniyoruz.Arıyorum her gün ilk sırada benim ya.Kimse aramıyor.Ya da cevap alan tekrar aramıyor.Arayın arkadaşlar huzursuz edin.Rahatsız olsunlar.2 ay sürermi bir sınavın açıklanması.Biz böyle olursak meslek mensubu olunca da çok kafamızı ezen olur.Adamlar torpil işleriyle mi uğraşıyolar.Puanlamalarda mı bi şey yapıyolar ne olduğu belli değil.