SMMM Yeterlilik Notları

Arkadaşlar denetim,finanasal muhasebe, maliyet muhasebesi,temel hukuk ve vergi kitaplarımı ( dehanın 2013 basımı 2013/3 için almıştım bu derslerden geçtim şükür) tertemizler.Büyükşehirler dışında dershane ve kitap bulunmayan bir şehirde ki arkadaşlara vermek istiyorum.Kargoda benden olsun.Dualarınız yeter.

arkadaşlar denetim için büyük mücadele verdik kimimiz karşılığını aldı kimimiz alamadı. ben denetim den geçtim 50 ile tek maliyetim kaldı ondanda 60 almam gerekiyor.

denetim den geçtiğim için ne kadar mutlu isem kgk dan dolayı kalanlar için inanın çok üzüldüm. Şu an kendimi kalmış gibi düşünün ce inanın insan çok kötü oluyor. Çalışacak konu belirsiz çünkü. inşallah rabbim yardımcınız olur da hepiniz geçersiniz

arkadaşlar denetim için büyük mücadele verdik kimimiz karşılığını aldı kimimiz alamadı. ben denetim den geçtim 50 ile tek maliyetim kaldı ondanda 60 almam gerekiyor.

denetim den geçtiğim için ne kadar mutlu isem kgk dan dolayı kalanlar için inanın çok üzüldüm. Şu an kendimi kalmış gibi düşünün ce inanın insan çok kötü oluyor. Çalışacak konu belirsiz çünkü. inşallah rabbim yardımcınız olur da hepiniz geçersiniz
Sevgili meslektaşım öncelikle sana ve senin gibi meslektaşlarımız olduğu için mutluyum teşekkür ederiz duyarlılığın için dualarımız ve temennilerimiz senin ve tüm meslektaş dostlarımızın üzerine olsun

arkadaşlar bende 2013/2 de finansal,analiz,hukuk 2013/3 de denetim maliyet ve meslekten geçtim. (denetimden 50 ile geçtim öyle kgm falan çalıştım bekliyordum diyenlere gülüyorum tamamen 3.soruyu tam yaparak ve 2.sorudan aklıma geleni sallayarak 1.soruyada ne cevap verdiğimi bile hatırlamadan resmen atarak geçtim) tek dersim vergi hukuku kaldı. Elimdeki dökümanları akşam bir inceleyeyim zamanında 7 dersinde olduğu 49 cd lik görüntülü dershane cdleri mevcut ( cdleri izledim gerçekten faydası var zamanında heves ile almıştım okuyupta anlaşılamayan bazı şeyler insan dinleyince anlayabiliyor bazen bu cdleri 200 liraya almıştım ucundanda olsa bir yararını gördüm) birde ikinci sınav için dehadan aldığım kitaplar artı 707 soru cevap bazı yerlerden temin etttiğim notlar şu an sadece vergi dersim kaldığı için ben ona çalışacağım diğer elimde yeterlilik ile ilgili ne döküman var ise angel arkadaşıma katıldığım gibi büyükşehirlerde olmayıp temin edemeyecek olan arkadaşlara gönderebilirim bizler geçtik çok şükür bir faydamız olursa ne ala... bana maliyeti ne oldu düşünmüyorum kesinlikle ücretsiz olarak belki bir kişiye daha faydası olur diye paylaşmak istiyorum yanlız kitaplar sıfır ve çiziksiz değil baz yerleri okurken ufak tik işaretleri koymuştum bunlarıda mazur görürsünüz umarım

maalesef büyük özveriyle temin ettiğimiz notları alan arkadaşlarımız bencilce kendilerine yolladıktan sonra ihmal veya art niyetle silmişler.notların çoğu mailde artık yok.ben tekrar bir düzenleme yapacağım vakit bulunca.bu arada mailin sky drive ina maliyetle ilgili 2 tane pdf formatıyla belge 2den 32ye olmak üzere de ses dosyaları ekliyorum işlem biraz uzun sürecek 1-2 saate yüklenmiş olur. yalnız ses dosyalarında 12-19 ve 20 yok boşuna aramayın.bu notları bizimle paylaşan meryem.a arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim.son olarak ses dosyaları 3ga formatında oldukları için media playerda dinlenemiyor.bsplayer yada real playerla dinleyebilirsiniz.birisi sevabına dosyalarının formatını mp3e çevirirse daha iyi olur tabi.benim vaktim olmadığı için yapamadım.umarım notlar ve ses dosyaları işinize yarar

maalesef büyük özveriyle temin ettiğimiz notları alan arkadaşlarımız bencilce kendilerine yolladıktan sonra ihmal veya art niyetle silmişler.notların çoğu mailde artık yok.ben tekrar bir düzenleme yapacağım vakit bulunca.bu arada mailin sky drive ina maliyetle ilgili 2 tane pdf formatıyla belge 2den 32ye olmak üzere de ses dosyaları ekliyorum işlem biraz uzun sürecek 1-2 saate yüklenmiş olur. yalnız ses dosyalarında 12-19 ve 20 yok boşuna aramayın.bu notları bizimle paylaşan meryem.a arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim.son olarak ses dosyaları 3ga formatında oldukları için media playerda dinlenemiyor.bsplayer yada real playerla dinleyebilirsiniz.birisi sevabına dosyalarının formatını mp3e çevirirse daha iyi olur tabi.benim vaktim olmadığı için yapamadım.umarım notlar ve ses dosyaları işinize yarar

Evet bende şaşırdım ilk baktığımda daha çok not vardı çünkü. Analizle ilgili çok uğraştıktan sonra bir not buldum.şaşarmıştım niye bu şekilde diye.Pessss doğrusu.

Maalesef insanlar kendinden sonrakileri düşünmüyorlar.nasıl bir bencilliktir bu anlamıyorum.ben kullandım benden sonraki ne yaparsa yapsın zihniyeti.neyse maliyet notları ve ses dosyaları hazır.sky driveden alabilirsiniz

maile girdikten sonra outlook yazan yerin yanındaki aşağı doğru olan oka tıklayıp sky drive a gidin orada görürsünüz

ses dosyaları yüksek her bir ses dosyası aşağı yukarı 35-40 dk sürüyor.sanırım ders anlatma sırasında çekilmiş

arkadaşlar elinize sağlık ama maliyyet dersinin ses kaydı sayısal bır ders ses kaydından dinlemesı mantıklı değil sözel derslerin ses kaydı varmı acaba?

arkadaşlar elinize sağlık ama maliyyet dersinin ses kaydı sayısal bır ders ses kaydından dinlemesı mantıklı değil sözel derslerin ses kaydı varmı acaba?

maildeki notlarla beraber kullanıldığında faydalı olur diye düşünüyorum.yoksa otobüste yolda giderken dinlemek için pek mantıklı olmayabilir