SMMM Yeterlilik Notları

sidarta_77 merhaba,
Öncelikle çok güzel bir paylaşım ancak skydrive daki ses dosyaları hangi derslere ait. Yardımcı olabilir misin

Bu adreste ki ders notlarını takip edip indiriyorum , güzel paylaşımlar gerçekten . Fakat silinmiş klasöründe bulunanlar , yanlış notlar olduğundan mı silinmiş , yoksa birisi kendine göndermiş sonra kökten mi silmiş bilen var mı?

Artık karıştırıyorum cidden. Mailine gönderip de , mail adresi görülmesin diye silenler var sanırım. Korkan varsa indirin gitsin bilgisayara yaw.

arkadaşlar finansal muhasebe-malliyet-hukuk-denetim-meslek-vergi soru bankaları ve ders notlarımı kargo etmek istiyorum ihtiyacı olan birine özellikle istanbul dışından birilerine

Muhasebe Denetimi Dersi notları olan var mı özellikle marttaki sınavlar için
Kursa giden arkadaşlar konu olarak kamu gözetimi ile ilgili konulardan çalıştırılıyormusunuz
İyi Çalışmalar

arkadaşlar notları tekrar sky drive yüklüyorum.ders ders ayırdım umarım tekrar silmezler.ben bundan sonra kontrol edemeyeceğim

Kursa giden arkadaşlar konu olarak kamu gözetimi ile ilgili konulardan çalıştırılıyormusunuz
İyi Çalışmalar

İyi Çalışmalar

Denetim dersi benimde korkulu rüyam haline geldi resmen.Kursa giden arkadaşlardan ricam kgk konusunda not özet ne varsa.Çok uzun ve bir ayda çalışılacak gibi değil.

Arkadaşlar bende kurstaki vergi notlarımı gönderiyorum, uygulama soruları da mevcuttur. Bu notlarla birlikte kanunları okumanızı tavsiye edeceğim.. Hepinize başarılar...

notlar güzelmiş teşekkür ederim.sky drive ekledim.bir arkadaşta türk vergi sistemi eklemiş görüntülü olarak.ona da gıyabında teşekkür ederim :)

Arkadaşlar bende kurstaki vergi notlarımı gönderiyorum, uygulama soruları da mevcuttur. Bu notlarla birlikte kanunları okumanızı tavsiye edeceğim.. Hepinize başarılar...

Teşekkürler notlar için. şimdi indirdim notlarınızı ama ayrıntılı henüz bakamadım.
acaba hangi kursun notları öğrenebilir miyiz?

Galatasaray üniversitesinden idil hocanın uluslarası denetim standartları ile ilgili çalışmasını gönderdim. kısa kısa UDS leri açıklamış. herkese yararlı olur umarım.