Güvenlik uyarısında "Evet,bendim" seçildikten sonra devam edersiniz mail adresine giriş yapabiliyorsunuz.Arkadaşlar sisteme giriş yapabilirsem not paylaşmak ve not almak istiyorum(denetim ve meslek hukuku notu paylaşıp vergi hukuku notu alcam)
Güvenlik uyarısında "Evet,bendim" seçildikten sonra devam edersiniz mail adresine giriş yapabiliyorsunuz.Arkadaşlar sisteme giriş yapabilirsem not paylaşmak ve not almak istiyorum(denetim ve meslek hukuku notu paylaşıp vergi hukuku notu alcam)
Guvenlik uyarısını nerde alıyorsunuz ben şifreniz hatalı mesajı alıyorum
Arkadaşlar vergi hukuku ders notu olan varsa [email protected] adresine mail atarsa cok sevinirim
Merhaba; İnternetten indirmiş olduğum vergi dersi notlarını smmm_yeterlilik hesabına yükledim.
Ben giriş yapınca bu hatayı veriyor
Güvenlik bilgisi değişikliği isteğinde bulundunuz mu?
Birisi tarafından smmm_yeterlilik@hotmail.com hesabının güvenlik bilgilerinin değiştirilmesi için bir işlem başlatıldı.
Evet, bendim
Hayır, ben değildim
Bende giriş yaptığım zaman aynı uyarıyı alıyorum. Evet bendim dedikten sonra giriş yapılabiliyor.
Teşekkürler evet bende giriş yaptım
Rica ederim. Benim sınava ikinci girişim olacak beş dersim kaldı, Finansal Tablolar Analizi ve Maliyet Muhasebesi derslerine nasıl hazırlandınız? Bilgi verebilir misiniz?
İkiside kıl payı geçtiğim iki ders.Maliyet hocası gidişata değil sonuç odaklı.Analizci ise yorum odaklı
Maliyet Muhasebesinden geçen arkadaslar, tüyo yollayabilir mi?
Merhaba sınava ikinci girişim olacak ilk sınavda finansal muhasebe temel hukuk derslerini geçebildim. İkinci sınava iki aylık bir süre kaldı. Kalan derslerim için nasıl bir çalışma yapmalıyım? Yardımcı olabilir misniz?