Son Nokta.

demiral

Tanınmış Üye
Üyelik
16 Eki 2010
Mesajlar
2,250
Konum
İSTANBUL
Değerli Forum Üyeleri,

Bugüne kadar elimden geldiği kadar bilgim dahilinde ve vakit ölçüsünde bilgilerimi paylaşmaktan keyif aldım. Kendi iradem ile bugün itibarli forum da bulunan üyeliğimi durdurma kararı almış bulunmaktayım. Gerek mesleğim, gerek kişiliğimin daha fazla zarar görmemesi için bu tercih sebebini seçmiş bulunmaktayım.


Herkese saygılarımı sunarım.
 
Sn. demiral;


Elbette sizin kişisel tercihiniz. Ancak benim düşüncem de burdaki yazışmaları hayati sorunlar olarak görmeyin. Herkes düşüncesini söylesin gitsin. Hakaret , küçük düşürme, kişiselleşme olmadığı sürece bırakın herkes düşünsün , herkes istediğini yazsın.
Doğrular zaten zamanla ortaya mutlaka çıkacaktır.
Hakaret v.b durumlar olduğu zaman da biz müadhale ediyoruz zaten. Atlarsak dak bize bildirin kısa zamanda gereğini yaparız.
Size başarılar dilerim.
 
Aldığınız karara saygı duymak ile beraber üzüldüğümü belirtmek isterim.

Sanmıyorum ama "Tazminat" ile ilgili başlıkta geçenler ile ilgili ise tartışmak her zaman iyidir. Bazen doğrular tartışarak bulunur.


Kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ederim. Şahsım adına kırılmanıza yol açacak bir üslubum oldu ise özür dilerim.
 
Sayın demiral

Yukarıda Sayın nguroy ve Sayın prisoner'in yazdıkları doğru.Doğrular tartışılarak bulunur.Hatta bu doğrulara tartışılarak verılmışsa kişiler gelişir,olgunlaşır,bilgi sahibi olur.Ayrıca bu formun burda bulunan bütün formdaşlarımıza çok şey kattığı bir gerçek. Bence hemen acele karar vermeyin bir hafta veya on gün kafanızı dinleyin kararınızı gözden geçirin.'' SON NOKTA'' nızı ondan sonra koyun.
 
Selamlar
Karara saygı duymaktan başka elimizden bişey gelmez.Sevgili Nizam üstadımın söylediklerine katılıyorum.Sanal paylaşım ortamlarını çok ciddiye almaya gerek yok.Netice de fikrimizi söyler geçeriz.Kimseyi ikna etmek gibide bir derdimiz yok. Ayrılma kararını vermenizdeki sebep forumdan kaynaklanıyorsa, böyle bir karar vermeyin derim.Fakat başka sıkıntılar varsa tabiki o kısmını bilemeyiz.Bende,iş ve sosyal yaşantınızda başarı ve muvaffakiyetler dilerim.
Sağlıcakla kalın..
Saygılar
 
Ustad
Bize burada cok degerli bilgiler verdiniz veriyorsunuz.acikcasi benim mudurlerimin ogretmedigi bilgileri bu forumda siz cok degerli ustadlarimdan ogreniyorum hemde muhakeme edebiliyorum.
Acikcasi siz sadece bu forumda bilgi vermiyorsunuz. Meslegin degerini artiriyorsunuz
Sizden ricam lutfen forumu birakmayin
Saygilarimla
Not: keske bir organizasyon olsa da siz degerli ustadlarimla yuz yuze tanissak
 
2006 Yılından beri bu forumda yazıyorum, son 2 senesinde sanırım mod'luk yapıyorum.
Çok tartışma, çok kavga gördüm, çok ayrılanlar oldu, geri dönenler oldu, vefat haberini aldıklarımız bile oldu, birbirimize hassasiyet, saygı göstermediğimizden oluyor.Karşıdakine fikrimizi empoze ettirmek için her yolu deniyoruz.Paylaşmak, zorla inandırmak oluyor bazı noktalarda.
Forumda yazı yazarken, yazıyı yazdığını kişinin, büronuzdaki çalışma arkadaşınız, evinizdeki eşiniz, en yakın dostunuz olduğunu düşünün.Belki bu şekilde biraz daha forum üslubunu ve seviyesini koruyabiliriz.

Ben kendi adıma kimsenin forumdan ayrılmasını istemem, bilakis burada kalarak katkı yapmaya davet edin derim.
Eğer bazı olumsuzluklar ile karşılaşıyorsanız da bunu nasıl işte olanları eve getirmeyerek ev ahalisini huzursuz etmek istemiyorsanız, forumda olanları da (Kurallara aykırı bir durum varsa, bizi (MOD) haberdar edin, müdahale edelim) gerçek dünyaya getirmeyerek hem ruh sağlığınızı hemde keyfinizi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Bütün bu düşünceler ve tavsiyelerim çerçevesinde sayın demiral' ın ve ayrılmayı düşünenlerin kararlarını gözden geçirmesini isterim.
 
Sayın Demiral,

kırgınlıklar, tartışmalar bunlar bizim mesleğin olağan halleri lütfen bu konuları ciddiye alıp bu foruma küsmeyin sizin fikirlerinizi, bilginizi verdiğiniz meslekte yeni yetişen kişiler için çok önemli bunu unutmayın.

saygılar sunarım.
 
Üst