Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

bende kendim aradım öğrendim ankara odasını bana mesaj falan gelmemişti mali müşavirim Allahım çok şükür. tek dersim maliyetti . notumu bilmiyorum. Rabbim herkese nasip etsin gelsin şu 2 eylül diye başlık atmıştım ama daha erken oldu. bayram öncesi süper moralll..

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Arkadaşlar kayseri odası aradı, tebrikler maliyet muhasebesi dersinden 50 alarak belgeyi almaya hak kazandın dedi başkan, rabbim herkese nasip eder inşallah şu ramazan günü bütün stajerler kazanır.
MAliyetten 2. sorunun a ve c şıklarını tam yaptım, b şıkkı yanlıştı, işçilikten ise herşeyi yaptım ama haftasonu tatil ücretini hiç yazmadığımdan bütün hesaplamalar yanlış oluyordu ,yevmiyelerimde kayıt olarak doğru ama rakam olarak yanlıştı yinede puan verip geçirmişler.

Hasan tebrikler gözün aydın kardeşim , bak seninle aynı devre olduk meslek mensupluğunda :)

ydik ' Alıntı:
evet arkadaşlar....bende aradım şimdi..toplantıları varmış..ara vermişler..bu akşam da aramıycaklarmış..yarın 10 dan sonra sitede yayınlanacak dediler...onların umurlarında bile olmadığımızı telefona bakan bayanın sesinden çok net anladım..hayırlısı diyorum...yarın inş.hepimiz güzel haberlerimizi alırız..kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..

ist odasınımı aradınız çatlıcam yaw

Arama uygulaması her zaman %100 kazanılıp kazanılmadığını belirlemez.

Bazen oradakilerin dışarı çıkmasından
Bazen başka bir şey yapmalarından ötürü aksar, yavaşlar yarım kalır.
Ertesi güne sarktığı dönemler oldu bolca.

O sebeple istanbul odası aramadı diye umut kesmemek gerekir.

Bu işi öncü olarak ankara odası çözdü, kazananlara mesajla durumu bildiriyor, arandıydım aranmadıydım stresi yaşatılmıyor adaylara,

istanbul odasının da bu iletişim bilmemnesi olayını anlıyorum en nihayetinde seçimlerle yönetici olunuyor fakat,

bizim dönemimizde de olduğu gibi bu yaptıkları uygulama insanlara özellikle aranmayan, ertesi güne kalan, veya henüz ruhsatı almaya hak kazanamayanlara resmen bir işkenceye dönüşmüş durumda. Bu arama olayı arananları süper mutlu ediyor fakat ya şu ekranda login olmadan izleyenleri bir düşünün.

ben odanın böyle bir hakkı en azından insaniyet namına olmadığını düşünüyorum.

saygılar

eeee ne zamana kadar sürecekmiş aramalar bişe söledilermi doğru düzgün cevap ta vermiyolar yani arayacaklar

aramalar bitti diye yazdım arkadaşaım. artık aramıyorlarmış. siteye yarın koyacaklarmış. istanbul odayo aradım. bana söylenen bunlardı

zirve006 ' Alıntı:
bende kendim aradım öğrendim ankara odasını bana mesaj falan gelmemişti mali müşavirim Allahım çok şükür. tek dersim maliyetti . notumu bilmiyorum. Rabbim herkese nasip etsin gelsin şu 2 eylül diye başlık atmıştım ama daha erken oldu. bayram öncesi süper moralll..

banada mesaj gelmemişti odayı aradım ordan öğrendim,numaramı değiştirip haber vermemiştim,eski numaraya gitmiş msj,iyi ki aramışım,yoksa kötü olurdum vallaa...

arkadaşlar merhaba
az önce sivas smmm odasından arandım son hakkım da tek dersim maliyet muhasebesini geçmişim ve SMMM olmuşum ramazan bayramı benim için erken oldu.Rabbim herkesin gönlüne göre versin kazanan arkadaşları tebrik ederim.

accor ' Alıntı:
zirve006 ' Alıntı:

banada mesaj gelmemişti odayı aradım ordan öğrendim,numaramı değiştirip haber vermemiştim,eski numaraya gitmiş msj,iyi ki aramışım,yoksa kötü olurdum vallaa...

valla bende öyle sabah forumu açtığımda mesaj geldi dediler telefona bakıyorum bana gelen birşey yok en sonunda dayanamayıp biraz önce kendim aradım arkadaşlar umutlarınızı kesmeyin bitti çok şükür...

zirve006 ' Alıntı:

arkadaşım ankara odasını hangi numaradan aradın yazar mısın.... ben aradım açmıyorlar şimdi. kimden öğrendin iki saat önce aradığımda bana söylemiyoruz dediler. deli olucam yaa.

istanbul odasını aradım..bugün daha arama olmayacakmış..

ben ankara odasını arayıp ordan 2 yi tuşlayıp tesmere bağlandım ordan da rica ettim söylediler rose istersen bir daha dene şansını bize söyleyip sana söylememeleri çok vicdansızlık.

Tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim, çok güzel anlar bunlar doya doya yaşayın şimdiden hayırlı olsun....

arıyorum şu an telefona cevap veren yok... ne diyeyim artık bilemedim... pesss..

arkadaşlar peki sizin dersiniz neydi . ben deli gibi vergiyi bekliyorum .

Tesmeri aradım şimdi sonuçlar 2 eylül de açıklanacakmış öyle söylediler.

asmmo tüm kazananlara mesaj atmış, ismmo telefonla bildiriyor kazananları,ancak tüm kazananları arasalardı benide ararlardı muhtemelen, demek ki tüm kazananları telefonla aranmaya zamanları yetmedi:) ankara tesmer sınav sonuçlarını vermiyor şu anda

hayret bir şey küçük şehirler bile sonucu öğrendi ben ankara da görünüyorum diye öğrenemiyorum tek ders ya maliyet nolu söyleseler meraktan ölüyoruz burda

genelde bu saatten sonra arama olmaz ve aranmayanlar genelde kalmıştır bence
durum budur önümüzdeki maçlara bakmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...