3 soru iptal edilirse 25-3=22 100/22=4,55sinem81 ' Alıntı:Standart ve denetim dersinden 76 alıyorum. Mevzuattan 48 eğer 3 soru iptal edilirse belgeyi alıyorum. Ama çok zor 3 sorunun iptal olması.
TSPAKB'nin sitesindeki "SERMAYE PİYASASI MEVZUATI VE İLGİLİ MEVZUAT, TİCARET HUKUKU VE BORÇLAR HUKUKU" eğitim kılavuzunun (Ağustos 2010 güncelleme) "3.3.1.1. Kayıtlı Sermaye Sistemine İlişkin Esaslar" bölümünde;syntaxerror ' Alıntı:Arkadaşlar Kısacası
(9) Kayıtlı sermaye sistemine geçecek ortaklıkların başlangıç sermayeleri 3.500.000 YTL?ndan az
olamaz. Ancak finans piyasasında faaliyet gösteren şirketlerin kayıtlı sermaye sistemine geçişlerinde aranacak
başlangıç sermaye tutarı 25.000.000 YTL?ndan az olamaz.
sinem81 ' Alıntı:İptal edilen sorular doğru olarak sayılıp soru sayısı değişmiyor. Yani 3 soru iptal edilirse 22 soru değil de 25 soru üzeinden puanlama yapılıp her soru 4 puan oluyor.
sinem81 ' Alıntı:Evet eminim. Bişey sorabilrimiyim? Bgrubu kitapçığında 3. soru ve 20. soru da yanlış değil mi?
yeterlilik ' Alıntı:sinem81 ' Alıntı:İptal edilen sorular doğru olarak sayılıp soru sayısı değişmiyor. Yani 3 soru iptal edilirse 22 soru değil de 25 soru üzeinden puanlama yapılıp her soru 4 puan oluyor.
emin misiniz?
dagoreni ' Alıntı:TSPAKB'nin sitesindeki "SERMAYE PİYASASI MEVZUATI VE İLGİLİ MEVZUAT, TİCARET HUKUKU VE BORÇLAR HUKUKU" eğitim kılavuzunun (Ağustos 2010 güncelleme) "3.3.1.1. Kayıtlı Sermaye Sistemine İlişkin Esaslar" bölümünde;syntaxerror ' Alıntı:Arkadaşlar Kısacası
(9) Kayıtlı sermaye sistemine geçecek ortaklıkların başlangıç sermayeleri 3.500.000 YTL?ndan az
olamaz. Ancak finans piyasasında faaliyet gösteren şirketlerin kayıtlı sermaye sistemine geçişlerinde aranacak
başlangıç sermaye tutarı 25.000.000 YTL?ndan az olamaz.
"2009 yılında uygulanmak üzere, kayıtlı sermaye sistemine geçecek ortaklıkların başlangıç sermayesi 4.000.000 TL olarak belirlenmiş olup, bu tutar her yıl Maliye Bakanlığınca ilan edilen yeniden değerleme katsayısı oranında artırılmaktadır." deniliyor.
syntaxerror ' Alıntı:Aşağıdaki araçlardan hangisi VOB'da işlem görmektedir:Paris Kültür Ateşesi ' Alıntı:24. soru hangisi arkadaşlar???
a. Döviz swapları
b. Dövize dayalı forward işlemler
c. Pamuğa dayalı vadeli işlemler
d. İMKB-30 endeksine dayalı opsiyon işlemleri
Paris Kültür Ateşesi ' Alıntı:C ve D
ikisi de doğru