zeynep1986 ' Alıntı:Bende pek bir değişiklik olmadı. Staj öncesi çalışma hayatınız varsa heleki aynı yerde staja devam edecekseniz ilk bir kaç gün kendinizce havanız oluyor tabi ama şuanda herkes gibi sıradan bir personelim işte
Mayıs 2011 stajeriyim henüz Cd falande gelmeyince stajdamıyım değilmiyim bazen unutuyorum. Değişen tek şey şuan için sınav kaygım yok ama oda 1,5 sene sonra yine başlayacak![]()
gofer ' Alıntı:merhabalar , 2009 /eylül döneminde stajımı başlattım ve 2012 temmuz ayında sınava gireceğim. Bu uzun ve meşakkatli yolda hepimize başarılar ve sabırlar diliyorum..
stajyer2010 ' Alıntı:Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.
Yanında staj yapmakta olduğum müşavirim olan bayanın çok önemli sırlarını istemeden tesdüfen de olsa öğrendiğim için beni stajımı iptal ettirmekle korkutuyor. Notlarını vermiş olduğu halde dilekçeyle geri alacağını söylüyor. Kimse anlatmayacağımı söylememe rağmen vazgeçiremedim. Bana yardım edin :'( :'( :'( Durumum çok fena :'( :'( :'(
EYLÜLDURU ' Alıntı:stajyer2010 ' Alıntı:Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.
Yanında staj yapmakta olduğum müşavirim olan bayanın çok önemli sırlarını istemeden tesdüfen de olsa öğrendiğim için beni stajımı iptal ettirmekle korkutuyor. Notlarını vermiş olduğu halde dilekçeyle geri alacağını söylüyor. Kimse anlatmayacağımı söylememe rağmen vazgeçiremedim. Bana yardım edin :'( :'( :'( Durumum çok fena :'( :'( :'(
Bence biran evvel staj yapabileceğin başka bir yer bul ve ayrıl..böyle şeylerle uğraşma..stajını iptal ettirebileceğini de sanmıyorum..
stajyer2010 ' Alıntı:Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.
arkadaşım bildiğin sır meslekle ilgili ise şikayet tehdidinde bulun fakat özel ile ilgili ise durumu arz eden bi yazı odaya (staj yeri değiştirme başvurusunda bulun ve enkısa zamanda kendine yeni ve güvenilir bir yer bul.stajyer2010 ' Alıntı:Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.