Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

Merhabalar. Ben henüz ilk defa staj başlatma sınavına gireceğim. Umarım başarılı olabilirim.

zeynep1986 ' Alıntı:
Bende pek bir değişiklik olmadı. Staj öncesi çalışma hayatınız varsa heleki aynı yerde staja devam edecekseniz ilk bir kaç gün kendinizce havanız oluyor tabi ama şuanda herkes gibi sıradan bir personelim işte :)

Mayıs 2011 stajeriyim henüz Cd falande gelmeyince stajdamıyım değilmiyim bazen unutuyorum. Değişen tek şey şuan için sınav kaygım yok ama oda 1,5 sene sonra yine başlayacak ;)

Merhaba sizi forum stajerden tanıyorum bende kasım 2011 de sınavı kazandım ocak'ta başlatıcam stajımı. :)
Sınavı kazanmak için o kadar uğraş verip yorulmuşum ki şu anda kendimi boşlukta hissediyorum.

Merhaba,arkadaşlar ben stajımı başlatmadım.Dosya bile açtıramadım malum masraflardan dolayı.Bir şey sormak istiyorum.Bir mali müşavirin yanında 6 aydır çalışıyor ve işi öğreniyorum.Büyük şirketlere geçebilirmiyim 1 yıl sonra deneyimli eleman diye?Ücretler nasıldır?Yüksek lisans mezunu olsam farkeder mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kardeşler Allah yardımcınız olsun asıl iş staj başlatma sınavını kazandıktan sonra başlıyor

Çok şükür bu evreleri atlattım.Darısı isteyenlerin başına.Ama daha yolun en başında olan arkadaşlar mesleği iyice araştırmadan bu işe girişmeyin.Öyle dışarıda kulaktan dolma bazı söylentileri ciddiye almadan önce gerçekten iyi araştırın.Bizede zamanında söylenen bazı gerçekleri(çevremde bu işe niyetlenen birkaç arkadaşında yorumu;Kimse piyasada sayısı artsın rakipleri olsun istemiyor diye işi böyle kötü anlatıyorlar işte,diyeydi):P Eee noldu?Ruhsatı aldık,gerçekleri gördük,kötü niyetli yorumlamıştık ya,Allah cezamızı verdi!

Ocak-12 stajyeri olarak aday meslek memuru olarak stajımı başlatıyorum. bakalım sonu nasıl olacak.

merhabalar , 2009 /eylül döneminde stajımı başlattım ve 2012 temmuz ayında sınava gireceğim. Bu uzun ve meşakkatli yolda hepimize başarılar ve sabırlar diliyorum..

sevgili stajyer arkadaşlarım. günün birinde devran döner ve bizim gibi binbir zorluk sıkıntı ve fedakarlıklarla sataj yapan arkadaşlar bir mevkiye gelirse yönetimde söz sahibi olursa olursak geçtiğimiz yolları unutmayalım sıkıntılarımızı maddi manevi dertlerimizi... arkamızdan gelenleri çelmelemeyelim. bu işin kaymağını yemek için kendi çıkarlarımız için insanları sömürmeyelim. ben yeni yetişen ve arkamdan gelenlere sesleniyorum. şuandakiler malumunuz ve her şey gözönünde. belli bir katman var ve onlar ölene kadar bu işi bırakmaz. bizim geçtiğimiz yollardan geçmemiş sınav nedir para yatırmak nedir bilmemiş bir katman habire yeni bişeyler icat edip keyfini çatanlar..... siyasetle aktif olarak uğraşan genç arkadaşlarım bu meslekte bir noktaya gelir ve söz sahibi olusanız stajyerlikteki güçleklerimzi unutmayın. nasıl maddi manevi sıkıntılar çektiğimizi. sigortasını kendi ödemek zorunda kalan arkadaşlarımızı. binbir yoklukla bişeyler yapmayı çalışan arkadaşlarımızı bizleri......stajı 2 yıldan 3 yıla çıkarıp bizi bedava çalıştıranları unutmayalım. ve biz arkamızdan gelen arkadaşlarımızı ayak altına vermeyelim. berber ve çırağı gibi çalışmak zorunda bırakmayalım......

gofer ' Alıntı:
merhabalar , 2009 /eylül döneminde stajımı başlattım ve 2012 temmuz ayında sınava gireceğim. Bu uzun ve meşakkatli yolda hepimize başarılar ve sabırlar diliyorum..

bende 2010/eylül stajyeriyim. 3 yıllık staj 2012/Eylül'de biterek ilk sınava katılma hakkı elde etmiyormusunuz?
Nasıl oluyor da Temmuz sınavına gireceksiniz. Muhtemelen Yüksek lisans ya da Tesmerin kursunu düşüyorsunuz diye düşünüyorum.
Ben eksik biliyor olabilirm. Aydınlatırsanız sevinirim.

merhabalar bende mayıs/2009 stajyeriyim. Temmuzda yeterliliğe giricem inşallah. Yüksek lisans yaptım fakat tezimi yetiştiremediğimden maaleseff yine temmuza kaldım. Halbuki yüksek lisansı onun için yapmıştım :)

Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.
Yanında staj yapmakta olduğum müşavirim olan bayanın çok önemli sırlarını istemeden tesdüfen de olsa öğrendiğim için beni stajımı iptal ettirmekle korkutuyor. Notlarını vermiş olduğu halde dilekçeyle geri alacağını söylüyor. Kimse anlatmayacağımı söylememe rağmen vazgeçiremedim. Bana yardım edin :'( :'( :'( Durumum çok fena :'( :'( :'(

stajyer2010 ' Alıntı:
Öncelikle herkese merhabalar. Benim çok ciddi bir problemim var. Bİlgisi olan var ve yardım ederse çok mutlu olacağım.
Yanında staj yapmakta olduğum müşavirim olan bayanın çok önemli sırlarını istemeden tesdüfen de olsa öğrendiğim için beni stajımı iptal ettirmekle korkutuyor. Notlarını vermiş olduğu halde dilekçeyle geri alacağını söylüyor. Kimse anlatmayacağımı söylememe rağmen vazgeçiremedim. Bana yardım edin :'( :'( :'( Durumum çok fena :'( :'( :'(

Bence biran evvel staj yapabileceğin başka bir yer bul ve ayrıl..böyle şeylerle uğraşma..stajını iptal ettirebileceğini de sanmıyorum..

EYLÜLDURU ' Alıntı:
stajyer2010 ' Alıntı:

Bence biran evvel staj yapabileceğin başka bir yer bul ve ayrıl..böyle şeylerle uğraşma..stajını iptal ettirebileceğini de sanmıyorum..

Ama benim işverenimle en ufak sorunum yok ki :( buna çok üzülüyorum. Problemli olan müşavir kadın :( oooofff ooooffff :'( :'( :'( Allah yardımcım olsun :'(

stajyer2010 ' Alıntı:

hoş bişey değil ama sende onu tehdit et ;) hiçbişey yapamaz.. madem bukadar korkuyor duyulmasından sana uymaya mecbur hale gelir ;)

stajyer2010 ' Alıntı:
arkadaşım bildiğin sır meslekle ilgili ise şikayet tehdidinde bulun fakat özel ile ilgili ise durumu arz eden bi yazı odaya (staj yeri değiştirme başvurusunda bulun ve enkısa zamanda kendine yeni ve güvenilir bir yer bul.

Bencede sana bir şey yapamaz... Ama huzurlu olmak istiyorsan bir an evvel ayrıl... ve sonra onun hesabını da gör bence... Yapılanlar kimsenin yanında kalmamalı...