Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

1517 ' Alıntı:
gülümse ve sami teşekkür ederim desteğiniz için :)tek dersim var oda maliyet.buraya kadar getirmişken kaybetmek ve tekrar başa dönmek ....düşünmek bile istemiyorum.yazın sıcağında sınav yerindeki arkadaşları gördük.onların hepsi emek harcayarak gelmişlerdi bu noktaya.standardı olmayan sorularla ve puanlama sistemiyle uğraşıyoruz.umarım emeklerimiz boşa gitmez .
herkesin 50 ve üzeri puan alması dileğiyle.

:)) Çok duygulandım ağlayacağım şimdi:)

Şaka bi yana inş.geçeriz hepimiz.

gülümse1907 ' Alıntı:
ozbilek ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:
o zaman 1517 kasım 2008 de tekrar girmek zorunda kalır heeerrrdeemmm kardeşim ;D
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

a-b-c diye ayırmışlr yaptığın şıkların doğruluğuna puan verirler bende düşünüyorum bu adamlar gidiş yoluna puan vermiyorlar yapılan işleme puan verirler kdv dahil demelerindeki amaç burada yoksa kdv karıştırmazlardı arkadaşlartamam şıkkı yapma ama kdv ayırmazsan işlem yanlış olur eksik veya fazla vergi çıkar yani gerçekte bu işlemi yapsam bi hukuki sorumluluğun cezası oluyor birde bu açıdan düşünün derim.

:)) Yaw arkadaşım bence böyle düşünme. Tamam özellikle kdv dahil demişler ama sen maliyet tablosunu gelir tablosunu yapamadıysan daha çok puan kırarlar. Bence iskelet de önemli.

1517 arkandayım arkadaşım:) Geçecez bu dersi:)
[/quokötü niyetim yok arkadaşlar sınav komisyonu değişti ya o bakımdan dedim yeni komisyonun nelere not verip neleri kıracakları belli değil eski komisyon ufak hatalarına göz yumuyormuş acaba bunlarda yumarmı benimde maliyetten 1 soruda kayıtlarda yanlışlıklarım var benimde % 100 geçeceğim belli değil umarım sınav komisyonu dediğiniz gibi adaylar soruyu gerçeten biliyormuş sınav heyacanında atlamışlarda buradan hiç olmazsa şu puanı vereyim deseler biz olsak o komisyonda veririz ;D ;D ya bakalım sonuçlar açıklanınca ne kadar toleranslı olduklarını öğreneceğiz

Özbilek Temmuzda komisyonun değiştiğini kim söyledi sana?

gülümse1907 ' Alıntı:
Özbilek Temmuzda komisyonun değiştiğini kim söyledi sana?
[/quovalla buradan biri yazmıştı yeni sınav komisyonu yeni sorular demişti bende tam

bilmiyorum bu forumda biri yazmıştı ama kimin yazdığını bilmiyorum. ???

bilen varmı komisyonun değiştiğini

en son halinikomisyon üyelerini bilen varmı ?

ozbilek ' Alıntı:
bilen varmı komisyonun değiştiğini

en son halinikomisyon üyelerini bilen varmı ?

Ben bu dönem değiştiğini sanmıyorum, geçen dönem değişmiş olabilir. Mart/2008 dönemi bana farklı geldi çünkü.

iyide martta göre sorular da çok değişme var birkere..marttaki sınav önce ki yılların sınav tarzına sahipti ama temmuzda çok farklı her ders için geçerli yani soruş tarzları bile değişmiş resmen bilgi sormuşlar her sınavı ve bu temmuzdaki sınavda çok kişi dökülecek gibime geliyor hadi hayırlısı bi versem şu 3 dersi başka bir şey istemiyorum her geçen sınav daha da zorlaşıyor gibime geliyor >:( :-\

ozbilek ' Alıntı:
iyide martta göre sorular da çok değişme var birkere..marttaki sınav önce ki yılların sınav tarzına sahipti ama temmuzda çok farklı her ders için geçerli yani soruş tarzları bile değişmiş resmen bilgi sormuşlar her sınavı ve bu temmuzdaki sınavda çok kişi dökülecek gibime geliyor hadi hayırlısı bi versem şu 3 dersi başka bir şey istemiyorum her geçen sınav daha da zorlaşıyor gibime geliyor >:( :-\

Yok güzelim geçen sınavda farklıydı. Vergide geçmiş yıl sorularını sormadılar Emsal ve yoklama,1.sorudaki hesaplamalar herkesi şaşırttı. Analizdeki soru tarzıda farklıydı. Maliyet tam bi fiyasko zaten.Benim bu 3.girişim bu arada

gülümse1907 ' Alıntı:
ozbilek ' Alıntı:

Yok güzelim geçen sınavda farklıydı. Vergide geçmiş yıl sorularını sormadılar Emsal ve yoklama,1.sorudaki hesaplamalar herkesi şaşırttı. Analizdeki soru tarzıda farklıydı. Maliyet tam bi fiyasko zaten.Benim bu 3.girişim bu arada

ben bayan değilim güzelim kelimesini kullanmışsın. >:(
doğru bi bakıma martta sorular değişmiş garipti o bakımda sınav komisyonu değişmi ozaman meslekt hukukunda boş bırakmadım hepsini yaptım 10 vermişler mart ayında

ozbilek ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
ozbilek ' Alıntı:

ben bayan değilim güzelim kelimesini kullanmışsın. >:(
doğru bi bakıma martta sorular değişmiş garipti o bakımda sınav komisyonu değişmi ozaman meslekt hukukunda boş bırakmadım hepsini yaptım 10 vermişler mart ayında

Profiline bakmadan hitap etmiştim.Kusura bakma.

Bende ilk sınavda 80 lik kağıt verdim 25 geldi. Hukuk dersleri belli olmuyor. Çok puan kırıyorlar.

Profiline bakmadan hitap etmiştim.Kusura bakma.

Bende ilk sınavda 80 lik kağıt verdim 25 geldi. Hukuk dersleri belli olmuyor. Çok puan kırıyorlar.

müjdemi isterim :) deha hatasını kabul etti. arkadaşım bugün dersaneye gitti ve soruyu tekrar çözdüler ve hata yaptıklarını kabul ettiler :) hoş siz zaten biliyorsunuz

elfin ' Alıntı:
müjdemi isterim :) deha hatasını kabul etti. arkadaşım bugün dersaneye gitti ve soruyu tekrar çözdüler ve hata yaptıklarını kabul ettiler :) hoş siz zaten biliyorsunuz

ben email bile attım dehaya bu iyi işte dehanın gerçeği anlaması güzelde oraya ders almaya gidenler nasıl güvenip gidecek ;D

dehanın sitesinde hala duruyor malum cevaplar ne zaman değiştirirler acaba ;D

bu arada gülümse1907 önemli değil ..

foruma 3-4 kişi haricinde yazan pek yok sanırım :(

60. gün bi gelsin herkes vızır vızır komisyon tesmer türmob vs hakkında başlar konuşmaya... :)

ozbilek ' Alıntı:
elfin ' Alıntı:

ben email bile attım dehaya bu iyi işte dehanın gerçeği anlaması güzelde oraya ders almaya gidenler nasıl güvenip gidecek ;D

Valla arkadaşım nisan ayınndan beri ben yazıyorum 3 dersde iyiler diye .
Gidende kısa zamanda gerçeği görüp başka kaynaklardan çalışıyor.Benim gibi . ;D

hangi üç ders maliyet ve hukuk deme :) hukuk sorularına verdiği cevaplara koptum. malşyet ömrümü yedi

Ooooooooo hadi gözümüz aydın.

1517 yokmu asıl haberi ona vermek lazım:)

arkadaş aradı dersaneden hoca hangi kitap diyormuş. bende kamil büyükmirza dedim ordan baktılar :) valla gözümüz aydın.. içimi karartılar