fonradar

Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sakın alma arkadaşım ben aldım hiç faydası yok.sesli anlatım açıpta dinlemiyorum bile.kitaptan çalışmanı not tutmanı tavsiye ederrim.

neden bu kadar sessiz burası?kimse yokmu?tahminleri olan arkadaşlar!!!!

ÜZER ' Alıntı:
gözünüzü korkutmayın arkadaşlar.gözünüzü karartıp çalışın.haftalarca aylarca ders çalışmak gerekmiyor.iyi bir uygulayıcı iseniz.bir kere çalışın sağlam çalışın.sınavda herşey aklınıza geliyor.kağıtları okuyanlar çokda kıt not veren adamlar değiller.cümleleri birebir yazmanız gerekmiyor.kasım/2008 zor bir sınavdı 4 tane,mart/2009 kolay bir sınavdı 3 tane temizledim.bitti.olumlu yazıları okuyun olumsuzları geçin forumda.başarılar.
İnan içim rahatladı biraz olsun açıklamaların için teşekkürler.

makinci ' Alıntı:
http://rapidshare.com/files/244779037/DENET__304_M_DERS_NOTLARI.doc.html

Denetim ders notlarımı yüklerdim. İsteyen arkadaşlar indirebilir. Faydalı olması dileğiyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Malesef 10kez indirme limiti dolmuş. Rica etsem indiren arkadaşlar yeniden rapid e upload etse, ya da aşağıdaki maile gönderseler...

[email protected]

Şimdiden teşekkürler...

evet sınava geri adım sayıyoruz acaba nasıl sorularla karşılaşacaz kolay sorsalar bari mümkünmü

Maliyet muhasebesinde soruların, safha maliyet ve standart maliyetten geleceğini düşünüyorum. Safha maliyet büyük ihtimalle FİFO'lu ve fireli gelecektir. Standart maliyet sorusuda çok direkt bir soru olmayacaktır diye düşünüyorum. Vergi Usul'ün değerleme bölümünden, Gelir Vergisinde daimi temsilci ya da diğer ücretler ile ilgili bir soru bekliyorum. KDV'den teslim ya da matraha dahil unsurlar. Kurumlarında ilk maddesinden soru geleceğini düşünüyorum. Denetim için bir fikrim yok açıkcası. Sizlerinde düşüncelerinizi bekliyorum.

bilgin tahmin ettiğin konular çok güsel umarım öyle gelir sorular

İlk kez gireceğim sınavlara. Elimden geldiğince çalıştım ama şunu gördüm ki sonu yok. Dipsiz bir kuyu gibi sanki. Bu engeli de aşacağımıza inanıyorum ben ama geç ama erken. Son Mart sınaları genel olarak bakınca bana biraz daha kolay geldi mesela. Bunda komisyonun değişmesinin etkisi mutlaka vardır. Biraz geçirelim niyetiyle sorulmuş sorular gibi geldi bana tabi çalışmayınca en kolay sınav bile zor oluyor bakalım bekleyip göreceğiz. İçinizden geçen soruları paylaşırsanız çok memnun olurum belki içinde önemsemeyip çalışmadıklarımız vardır.

Herkese iyi çalışmalar...

arkadaşlar bu komisyon ne zaman değişti bizim sınav komisyonu mart dönemiyle aynı komisyon mu?

Bildiğim kadarıyla Mart sınavlarını hazırlayan komisyonla bizim sınavı hazırlayacak olan aynı komisyon

Arkadaşlar sınav öncesi ankarada sınav bilgilendirme toplantıları yapılıyormuş bilgisi olanlar varmı toplantıya katılabilecek arkadaşlar katılamayanlar için öğrendikleri tavsiyeleri bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim. bu toplantılardaki bilgiler sınavda faydalı oluyormuş.

geçen sınavda hiçbir faydası olmadı özellikle vergiden ne söyledilerse tam tersi çıktı

bence gayet iyiydi.ben ankaradaydım ama toplantıya katılamadım.sınavdan 2-3 gün yaptılar.denetim bence süperdi.mutlaka o toplantıyı takip etmenizi tavsiye ederim.

ÜZER ' Alıntı:
bence gayet iyiydi.ben ankaradaydım ama toplantıya katılamadım.sınavdan 2-3 gün yaptılar.denetim bence süperdi.mutlaka o toplantıyı takip etmenizi tavsiye ederim.
Bu toplantıya katılmayı düşünenler bizede yardımcı olsunlar lütfen

Selam arkadaşlar, yarım yamalak çalışmalarla 7 dersin 6 sını uzun süreler sonunda verdim. Sadece vergi kaldı ve 2 hakkım var. Doğru düzgün çalışıp artık bu işi bitirmek istiyorum çünkü bu işin uzamasından sıkıldım. En son ki yazışmalarda toplantıdan bahsedildi, acaba vergiyle ilgili tüyolar var mı? Özellikle uygulamalarla ilgili sorularda problemim var, bununla ilgili kaynak tavsiye edebilecek misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Bir tane beyanname hazırlama klavuzu edinebilirsiniz. Çalışma hayatınınızda çok işe yarar.