yeterlilik
Tanınmış Üye
Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Sınavda sorularla terlemeyelimde ben bu sıcağa razıyım
Sınavda sorularla terlemeyelimde ben bu sıcağa razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan içim rahatladı biraz olsun açıklamaların için teşekkürler.ÜZER ' Alıntı:gözünüzü korkutmayın arkadaşlar.gözünüzü karartıp çalışın.haftalarca aylarca ders çalışmak gerekmiyor.iyi bir uygulayıcı iseniz.bir kere çalışın sağlam çalışın.sınavda herşey aklınıza geliyor.kağıtları okuyanlar çokda kıt not veren adamlar değiller.cümleleri birebir yazmanız gerekmiyor.kasım/2008 zor bir sınavdı 4 tane,mart/2009 kolay bir sınavdı 3 tane temizledim.bitti.olumlu yazıları okuyun olumsuzları geçin forumda.başarılar.
makinci ' Alıntı:http://rapidshare.com/files/244779037/DENET__304_M_DERS_NOTLARI.doc.html
Denetim ders notlarımı yüklerdim. İsteyen arkadaşlar indirebilir. Faydalı olması dileğiyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu toplantıya katılmayı düşünenler bizede yardımcı olsunlar lütfenÜZER ' Alıntı:bence gayet iyiydi.ben ankaradaydım ama toplantıya katılamadım.sınavdan 2-3 gün yaptılar.denetim bence süperdi.mutlaka o toplantıyı takip etmenizi tavsiye ederim.