Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Selam arkadaşlar,
Temmuz Sınava 3-5 gün önce çalışmaya başlayan ve elinde kitap namına kaynak bulunmayan birisi olarak internetten bulduğum tüm notları, geçmiş senelerin sorularını elimden geldiğince düzenledim, tasnif ettim. Çalışmaya hazır hale getirdim. Sizlerle de paylaşmak istedim. İçeriği hakkında linkin altında bilgi veriyorum. Teşekkür mesajı atmak sizin insiyatifinizde ama içinizden bir Allah razı olsun demeniz yeterlidir benim için.
Herkese başarılar dilerim. İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alır.
Not: Bu sitede paylaşılan notlardan da yararlandım çalışmamda. Bu bağlamda hazerfan ve Tımarlı nick li arkadaşlara da teşekkürü borç bilirim.
link:
http://netload.in/datei1SFsYEvqFJ.htm
İçeriği:
1- Ders Notları klasorunde 7 dersin klasorlere bolunmus ders notları var. Faydalı olabilecekleri bırakmaya, gereksizleri silmeye çalıştım.
2- Geçmiş Yıl Notları - Derslere Göre klasorunde önceki senelerde sorulan soruları derslere göre tasnif ettim, kimi derslerde 1997 den itibaren sorular var.
3- Geçmiş Yıl Notları - Dönemlere Göre klasorunde önceki senelerde sorulan soruları dönemlere göre tasnif ettim. 2008-2009 sorularını Tesmer'in sitesinden aldım. Son 2-3 senenin soruları cevapları ile birlikte yer alıyor.
4- Güncel Makaleler klasöründe transfer fiyatlandırması, vergi vb konulardaki Tesmer'in veya diğer şirketlerin makaleleri yer alıyor.
5- Muhasebe Programları ve Tablo Duzenleme de çeşitli program setupları ile excel formları yer alıyor.