Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarınki sınavda herkese başarılar. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar. Zaten yarın çoğumuz aynı yerde gireceğiz. Yarın görüşmek üzere Mutlu Kalın.
kasım ayında sınava girecek biri olarak herkese başarılar dilerim... inşallah herkesin gönlünce olur...
sabah evden çıkmadan önce almanız gerekenleri kontrol edin(nüfüs cüzdanı vs.) kolaylıklar dilerim
kasım ayında sınava girecek biri olarak herkese başarılar dilerim... inşallah herkesin gönlünce olur...
sabah evden çıkmadan önce almanız gerekenleri kontrol edin(nüfüs cüzdanı vs.) kolaylıklar dilerim
başarı dileklerime böyle içten cevap vermiş olmanız muhteşem. yanlız bu tür nedenlerden sınava giremeyen onca kişiyi düşününce üzülüyorum o kadar emek ve sonuç hüsran...
Girmeyeceğim diyorum iki çalışıp yine giriyorum siteye. Bunaldım artık. Tanrım bitsede kurtulsak.
Burda bilgi ve tecrübelerini aktaran herkese teşekkürler. İnşallah pazartesi güzel bir güne uyanırız.
Bol şans ve başarılar tekrar.
ama ciddiye almalısın bizde hemen sınava yakın çalışmayla olmuyo zaman ayırman lazım bittimide ne olacak bilmiyom ne yapacaz özel sektörde canımızı alıyor yinede bişe yapmadınız diyorlar