Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Yarınki sınavda herkese başarılar. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar. Zaten yarın çoğumuz aynı yerde gireceğiz. Yarın görüşmek üzere ;) Mutlu Kalın.

evet arkadaşlar yarın sınavdayız bu kadarmış bundan sonra sınavdan çıkan sorular tartışılacak kolay olurda tartışmaya gerek kalmaz

sözel dersler bayağa yoracak bizleri
aklımıza ne gelirse yazalım

kasım ayında sınava girecek biri olarak herkese başarılar dilerim... inşallah herkesin gönlünce olur...
sabah evden çıkmadan önce almanız gerekenleri kontrol edin(nüfüs cüzdanı vs.) kolaylıklar dilerim

otur sınavına çalış iyi ya çok zamanın var burada yazışanlar sınva girmiş olanlar

sg_48 ' Alıntı:
kasım ayında sınava girecek biri olarak herkese başarılar dilerim... inşallah herkesin gönlünce olur...
sabah evden çıkmadan önce almanız gerekenleri kontrol edin(nüfüs cüzdanı vs.) kolaylıklar dilerim

Teşekkür ederiz.Hatırlatmanların içinde ayrıca teşekkürler,Sen bu zamanların kıymetini bil bizim gibi diken üstünde olma.

başarı dileklerime böyle içten cevap vermiş olmanız muhteşem. yanlız bu tür nedenlerden sınava giremeyen onca kişiyi düşününce üzülüyorum o kadar emek ve sonuç hüsran...

ama artık geç sınava giriyoz bugünden sonra bişe olmaz ne çalıştıksa o işimiz zor :)

sen zamanın ii değerlendir kısa zamanda bitir eğer de çalışmıyorsansa kolay hallledersin gardaş

Teşekkür ederiz.Hatırlatmanların içinde ayrıca teşekkürler,Sen bu zamanların kıymetini bil bizim gibi diken üstünde olma.
[/quote]

teşekkürler çalışmaya başladım zaten arada bakıyorum temmuz sınavına gireceklerde durum ne diye o kadar
. yani herzaman aynı motivasyonda olamıyoruz

yok çalışıyorum bende arda bey ama yoğun bir yer değil kitapları çekmeceye koydum iş olmadıkça çalışıyorum büroda

Girmeyeceğim diyorum iki çalışıp yine giriyorum siteye. Bunaldım artık. Tanrım bitsede kurtulsak.
Burda bilgi ve tecrübelerini aktaran herkese teşekkürler. İnşallah pazartesi güzel bir güne uyanırız.
Bol şans ve başarılar tekrar.

ama ciddiye almalısın bizde hemen sınava yakın çalışmayla olmuyo zaman ayırman lazım bittimide ne olacak bilmiyom ne yapacaz özel sektörde canımızı alıyor yinede bişe yapmadınız diyorlar
:)

Bende aynı durumdayım.Denetim çalışmam lazım yatana kadar.Forumu bırakamıyorum :)

işimiz ALLAHA kalmış ALLAH yardımcımız olsun :)

Aynen. Çalışmak lazım. Arada buraya da göz atmadan olmuyor tabi. Bağımlılık yaptı :)

denetimden salla gitsin oğlum sordukları sorular bile net değil yaz yazdığın kadar çok yaz geçersen korkma :)

Bende bir tekrar yapayım diyorum sabahtan beri elim notlara gitmiyor bir türlü. Stres dolduk hepimiz. Şöyle dışarı çıkıp biraz hava almakta fayda var.