Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ne zaman şafak doğan güneş diyeceğiz ki acaba. o bu değilde yarın açıklansa bile ben sonuçlarıma 11 eylülde bakıcam karar verdim. totem yapıcam. :)

Sınav sonucunun açıklanması konusunda karakule1702 arkadaşımıza katılıyorum. max 60 gün olur düyorum. 3 eylüle kadar açıklanır

Eğer komisyon tatile çıkmamışsa 28 ağustosta açıklanır.

Sabır ark.lar az kaldı. İlk girişi olanlar daha bir gergin oluyor. Ama 2-3.girişlerde gerginlik yerini sükunete bırakıyor. Sonra 1-2 dersten girenlerin tekrar gerginliği başlıyor. Ama Odadan aranıp ARAMIZA HOŞGELDİNİZ denince geriye ne stres kalıyor ne gerginlik.

Ama sonrasında ne oluyor diye merak ediyorsanız sölim. Bir çok ark.ıma sordum. Belgeyi aldın ne değişti. Verilen cevaplar genelde aynı; Başım göğe ermedi. Hiçbişi değişmedi hatta kafam karıştı ne yapacam ben şimdi diye.

Yorum sizin ;)

geçen sene eylül sonuna doğru açıklanmış arkadaşlar.
Eylül başı açıklanacağınan emin misiniz?
yaz dönemi tatil dönemi komisyon bu sıcak havalarda oturup sınav okur mu?
Süreyi biraz geniş tutmak lazım yoksa geçmez bu vakit... ben Eylül 15 den önce açıklanmaz diyorum..

arkadaşlar mrb öncelikle hepimize sabırlar diliyorum. sınav tarihi bence 30 ağustos falan olur. birde belgeyi aldıktan sonra tüm stres bitiyor. bundan sonra da başarlı olmanız sizin elinizde benim arkadaşlarımdan belgeyi alan herkes oldukça memnun eğer memnun olmayacaksanız neden bu kadar stres giriyorsunuz...

@rk ' Alıntı:
arkadaşlar mrb öncelikle hepimize sabırlar diliyorum. sınav tarihi bence 30 ağustos falan olur. birde belgeyi aldıktan sonra tüm stres bitiyor. bundan sonra da başarlı olmanız sizin elinizde benim arkadaşlarımdan belgeyi alan herkes oldukça memnun eğer memnun olmayacaksanız neden bu kadar stres giriyorsunuz...

Kişiden kişiye farkedebilir. Bence çıtanın düşük tutulması gerekir. Çıta yüksek tutulunca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Belge bir sihirli değnek değildir ki alınca herşey değişsin. Bunu herkese her zaman söylemişimdir. Hani ilk ve ortaöğretimde hocalarımız hep derdi ya bize; notları kafanıza takmayın, aldığınız notun önemi yok aldığınız eğitimin önemi var diye.

Ben de diyorum ki; Belgeyi kafanıza takmayın belgenin önemi yok aldığınız bilgi ve yeterliliğin önemi var. ;)

Bence 22 den de az kaldı. Bugün zaten stres başladı artık anlıyorum ki sonuçlarla yüzleşmeye az kaldı ???

evet açıklansın yolumuza bakalım.en geç açıklanan sınav herhalde yeterlilik sınavıdır.hayırlısı ile açıklansada bizdeki streste bitse.

Az kaldı arkadaşlar Bir 15 gün geçsin ondan sonra her an açıklanabilir

Masum Türkerde Stajerlere 2 önceki sınavda çok geç açıklandığı için artık bu kadar beklemeyeceksiniz demişti

Mart dönemi 54 günde açıklandı sanki

bide şöyle düşünün,
bi an önce açıklayıp komisyon tatile çıkacaktır. belkide ağustos sonuna bile kalmayabilir.
bu sadece tememmi...

sıkıntılı da olsa güzel bir yoldasınız

hepinizin gönlüne göre olsun diliyorum

smmm nurcan

Komisyonda akrabası olan yokmuu arkadaşlar benim sonuçları öğrense

komisyonda akrabası olanın burda beklemesine ve bu yazıları okumasına ne gerek var

Herkese Selam ;

Sitede mart 2009 yeterlilik ile ilgili formu incelediğim ;
14-15 mart 2009 tarihindeki sınav 8 mayıs gecesi internette yayınlanmış.
Dolayısıyla 28 Agustos'ta açıklanır gibi geliyor. Tabi izin dönemi olması uzamaya yol açabilir.

ARKADAŞLAR ANKARA ODASINDAN SORDUM SINAV SONUÇLARININ AĞUSTOS SONUNDA AÇIKLANMASI BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER 28 AĞUSTOSU BEKLİYORUM