Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

@rk ' Alıntı:
arkadşalar belgeyi almasına alırız da zamanında almadıktan sonra neye yarar ki rahmetli şahbanın bir sözü vardı hani zamanında gelmeyen parayla ancak h.................. yapılır demişti.

İşine yaramazsa iade edersin günü geldiğinde. Geri alırlar eminim ki!

iyice gerilsin madem beklemek:) ortam müsaitken araya bi karışık yapiiim dedim kekik tuz biber niyetine:)

Kırkıncı günü dolmuş sabrımın,
Söyleyin dostlar, biter mi bu hasret?
Yaz vermiş müjdesini ayrılığımın,
Susmayın dostlar, bitecek mi bu hasret?

Saati saate eklesem de akşam olmuyor,
Doğmuyor, yeni gün seninle doğmuyor,
Ne kadar dua etsem de yaz bitmiyor,
Susmayın dağlar bitecek mi bu hasret?

Bu bedbaht kaderim yollarımı bağlar,
Hasret acısı dakka beklemez, yaramı dağlar,
Anam, babam, eş dost hep seni sorar,
Söyleyin dostlar biter mi bu hasret?

en kötüsü de şairin dediği gibi eş dost sorar durur ''n'oldu senin şu sınav seni çocukluğundan tanırım hala okursun bitmedi mi daha sınavın derslerin'' der durur :))))

Evet eş dost kim varsa istinasız hergün soruyor. Artık cevap vermiyorum bile:)
Gerilimi iki kat arttırıyorlar.

kerem81 ' Alıntı:
Evet eş dost kim varsa istinasız hergün soruyor. Artık cevap vermiyorum bile:)
Gerilimi iki kat arttırıyorlar.
aynen bende de durum aynı daha ilk stajı başlattığımda millet soruyo kazandın mı evet diyorum kazandım neden büro açmıyosun diyorlar 2 yıl staj var diyorum yine hergün soruyorlar şimdi staj bitti sınav sonucunu soruyorlar bir türlü derdimi anlatamıyorum. ;D

aynı dertten bende müzdaribim.ama yapılacak birşey yok başa gelmiş çekiyoruz.sabır taşı olduk.ruhsatı alınca doktora gidip Check-up yaptırmayı düşünüyorum. :D

tülayy ' Alıntı:
aynı dertten bende müzdaribim.ama yapılacak birşey yok başa gelmiş çekiyoruz.sabır taşı olduk.ruhsatı alınca doktora gidip Check-up yaptırmayı düşünüyorum. :D

+1

tülayy ' Alıntı:
bence check-up gerek yok psikologa gitmek daha mantıklı ;D

ühüüüü millet ne dertliymiş bu konuda sadece bende var bu problem diyodum herkes aynı sıkıntı içindeymiş:) stajyer2007 önce check-up yaptır sonra mecburen psikoloğa da gitmek zorunda kalırsın; stresi yeter zaten:)

;D can sıkmaya ne gerek arkadaşlar.. nasılsa aşağı yukarı herkes alacağı notu biliyor. bunu ille de tesmer sayfasından görmeye hacet mi var. Nasipsiz dayak bile yenmez derler ya o hesap işte. nasipse bu dönem olmadı Aralık da. Eylül de belgeyi alıp da maaşı tavan yapacak kaç kişi var aramızda arkadaşlar. Ne temmuz da atom parçaladık ne de Aralık da parçalayacağız. :-*

hepimizde kendimizce haklıyız benim temmuz 3.girişimdi gerçekten çok sıkıldım 4 yıldır stajdı ruhsattı üniversiteydi 8 yılım gitti inşallah değer diyorum.

deminden beri fatura işleyeceğim işleyemedim gitti çenem düştü bugün nedense. :D

arkadaşlar 44 gün bekledik.biraz daha sabırlı olun.eylül ilk haftasına kadar açıklanır.burda hepimiz sınav sonuçlarını yazarız.iyi kötü biliyoruz hangi dersten geçeceğimizi.

ipek_06 ' Alıntı:
arkadaşlar 44 gün bekledik.biraz daha sabırlı olun.eylül ilk haftasına kadar açıklanır.burda hepimiz sınav sonuçlarını yazarız.iyi kötü biliyoruz hangi dersten geçeceğimizi.
ben bilmiyorum denetim ve analizden geçip geçmeyeceğimi

geçeceklerimi içimden geçiriyorum da onlar beni geçirir mi onu bilmiyorum onun stresindeyim. Hadi diyelim asistan benim kâğıdımı okuyor tam 50 verip geçirilecek kâğıt ama en ufak bir hata ile de 45'te bırakılması muhtemel.
Akşam eşinden epey fırça yemiş hocamız sizce 50 verip geçirir mi 45 verip koyar mı benim aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor insan psikolojisi bu, ne kadar da iş başka aşk başka desen olmuyo :)))))))

strese devaaaammmmm:))))))))

İşine yaramazsa iade edersin günü geldiğinde. Geri alırlar eminim ki

kerem81 acaba kaçıncı girişiniz bu her şey zamanında yapılırsa iyidir ben ruhsatımı aldıktan sonra o ruhsatı benden alacak olanın anlından öperim.... ayrıca havalar sıcak olmalı ki biraz ters düşünmüşsun ruhstı aldığında dede olacaksın artık torunlarına hibe edersin????

@rk ' Alıntı:
İşine yaramazsa iade edersin günü geldiğinde. Geri alırlar eminim ki

kerem81 acaba kaçıncı girişiniz bu her şey zamanında yapılırsa iyidir ben ruhsatımı aldıktan sonra o ruhsatı benden alacak olanın anlından öperim.... ayrıca havalar sıcak olmalı ki biraz ters düşünmüşsun ruhstı aldığında dede olacaksın artık torunlarına hibe edersin????

İlk girişim. Ancak ruhsat kişiliktir kimseye hibe edemem. :)
ben ruhsatımı aldıktan sonra o ruhsatı benden alacak olanın alnından öperim.... İşte budur yaşın kaç olursa olsun mutlaka işe yarayacaktır kanısındayım.