Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ordeal28 ' Alıntı:
türmoba tesmere para lazım.açıköğretim işletme okuyan otelcilik,mühendislik mezunları,hatta besyocular staja başvurusa gelirler artar.dahada zengin olurlar.

Haklısın başka hangi meslekte böyle uygulama var mühendis okulu bitince mühendis, doktor okulu bitince doktor oluyor.Biz stajdı staja girişti yeterlilikti 3 dersim kaldı seneye vericez vs vs derken paraları bayılıp bayılıp duruyoruz.

antalya odasını kutluyorum,bütün stajerlerini aynı anda bilgilendirebildiği için,
çok basit bir işlemle diğer odaların önüne geçti,
diğer odalara belki bu sınav sizin için önemli değil ama
müşteriniz olan biz için önemli,kalkıp antalya odasınamı kaydolalım

biliyorum dostum çok sağol iyi fikirlerin ve paylaşımın için. stajyer2007 yi bende merak ettim. umarım herkes gönlünden geçeni hisseder bugün
3M_FS ' Alıntı:
yalanın batsın :):) mutluluğunada şahitim dostum. çok çok güzel acaip mutlu oldum.
bu forumda aklıma kazınan isimler sen kerem81 yeterlilik stajer2007. umarım dualarım şuan yeterlilik için stajer 2007 de kazanmışmı çözemedim umarım kazanmıştır. diğer tüm dostlarıda geçmeyeyim tabi sadece aklımda ismi olanları yazdım. burda aynı yolu sıkıntıyı sevinci paylaştık artık mutluluk zamanı.
kazanan herkesi kutlarım

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala

yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda :) 7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar

ordeal28 ' Alıntı:
hayrılı olsun gülse

çok teşekkür ederim. Odayı aradım netten açıklanmasını bekleseydim kalbim duracaktı
telefondaki bayan kazanan 46 kişi arasında sizinde isminiz var deyince karma karışık duygular işte
en neti üzerinizden büyük bir yük kalkıyor

3M_FS ' Alıntı:
yalanın batsın :):) mutluluğunada şahitim dostum. çok çok güzel acaip mutlu oldum.
bu forumda aklıma kazınan isimler sen kerem81 yeterlilik stajer2007. umarım dualarım şuan yeterlilik için stajer 2007 de kazanmışmı çözemedim umarım kazanmıştır. diğer tüm dostlarıda geçmeyeyim tabi sadece aklımda ismi olanları yazdım. burda aynı yolu sıkıntıyı sevinci paylaştık artık mutluluk zamanı.
kazanan herkesi kutlarım

bil_gin ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
bil_gin sanırım artık sende 7 de 7 için bir promosyon istersin ha. ist. odasınada acımak lazım. okadar insanı aramak için epey çaba sarfetmişler hala

yani ben önceki konuşmalarımda da belirtmiştim bir özel uygulama yapılması gerektiğini ama kendi adıma söylememiştim. sen şahidimsin bu konuda :) 7/7 yapabilmeyi çok isteyenlerdendim ve bunu başarabildiğim için şükürler olsun ve Allah herkese nasip eylesin diyorum arkadaşlar

İyi dileklerin için çok teşekkürler :D ,Stajeri dün aradılar onunda bitti.SMMM oldu yani. Ben aradım ismim yokmuş ya maliyetten kaldım yada ortalamaya takıldım.No problem Aralıkta hallederiz inşallah :D .Daha fazlası gelmesinde önemli olan o.

yorum yaptığına göre alakasız değil bu mesleğe,kesin kıskançlık....
bırakın cevap yazmayın arkadaşlar

cbirhan79 ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
denetçi zorunlu olacak artık merak etme her bir şirkete yeter sayımız. insanların mutluluğuna ot tıkamayalım lütfen. piyasaya sen bakarsın bayanlar şirkete bakar. bayan erkek ayrımı yok. bilgi birikim deneyim var.

cbirhan79 ' Alıntı:
Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan

Sadece limited şirketler için sözkonusu oda Yeni Türk ticaretk kanunu bu şekli ile geçerse , bunun yanında cirosu 7 milyon ytl 'nin üzeinde olan şirketlere bağımsız denetim zorunluluğu geliyor, zaten bağımsız denetim yapabilmek içi SPK dan izin alacaksın, sınavlarına gireceksin o iş başlı başına bir meziyet.

e.smmm.a ' Alıntı:
yorum yaptığına göre alakasız değil bu mesleğe,kesin kıskançlık....
bırakın cevap yazmayın arkadaşlar

cbirhan79 ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
denetçi zorunlu olacak artık merak etme her bir şirkete yeter sayımız. insanların mutluluğuna ot tıkamayalım lütfen. piyasaya sen bakarsın bayanlar şirkete bakar. bayan erkek ayrımı yok. bilgi birikim deneyim var.

cbirhan79 ' Alıntı:
Maaşallah herkez kazanıyor. Ne yapacak bu kadar SMMM piyasa da özellikle büyük bir oran da bayan

Neyini kıskanalım...

Sadece limited şirketler için sözkonusu oda Yeni Türk ticaretk kanunu bu şekli ile geçerse , bunun yanında cirosu 7 milyon ytl 'nin üzeinde olan şirketlere bağımsız denetim zorunluluğu geliyor, zaten bağımsız denetim yapabilmek içi SPK dan izin alacaksın, sınavlarına gireceksin o iş başlı başına bir meziyet.

Hiç zamanı değil bencede tartışmanın,bırakın herkes mutluluğunu yaşasın.Zaten iş hayatında iyisi kötüsü elenir.Kafanızı yormayın şimdilik...

yeterlilik ' Alıntı:
Hiç zamanı değil bencede tartışmanın,bırakın herkes mutluluğunu yaşasın.Zaten iş hayatında iyisi kötüsü elenir.Kafanızı yormayın şimdilik...

stajyer2007 de bitirdi yani güzel. umarım sende aralıkta kalanı halledersin.

yeterlilik ' Alıntı:

Onlar elenene kadar iyi olanlar zaman ve emek kaybedecekler.. Benim için sorun değil ben şu an çok iyi bir SPK ya tbi şirkette yönetici olarak çalışıyorum zaten ... Çalışma isteği olan tecrübeli SMMM ler için patetes soyarak SMMM olanlar bir dezavantaj oluşturmuyorlamı sizce?????

Tebrikler :)

7/7 veren arkadaşlarımızdan tavsiyeler bekliyoruz Aralık sınavı için.

istanbul odası aramalara devam mı edio hala yaaaaaaaaa

ya arkadaş kıskanıyor diyeceksiniz ama

bir insan staj yapıp nasıl 7/7 ders verir ben anlamıyorum ya ben ilk hakkımda BA larla uğraşmaktan mayısa kadar 2 sınavı yaktım işten çıkmak zorunda kaldım o yoğunlukta ders çalış bide 7/7 yap gerçekten bu şekilde sınav verenlere helal olsun ne diyeyim

hayırlısıyla son noktayı koysalar artık yaaaa.İşimize gücümüze baksak.Yahu bir işi zamanından önce yaptılar ama yine de ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

zaten memleketin genel hali bu değil mi? köprüde bakım yapılacaktır yol kapalıdır ama bunu sadece köprüde bakım yapacaklar bilir :)

carihesap ' Alıntı:
bu arada evde patates soy
cbirhan79 ' Alıntı:
Evde patetes soyarken sınava girip kazanlar olduğu sürece bu meslek 3-5 yıl sonra daha da yerler de sürünür

o patatesçilere kıl oluyorum ben büroda çekmediğim sıkıntı kalmamış eleman evde yatıyor ders çalışıyor teknik bilgiyle sınav veriyor naylon stajla sigortasını ödeyip çalışmadan stajı bitiriyor
sonra kendine SMMM diyor o yattığı dönemde kursa girip ingilizcede yapıyor biz tabi 4 5 yıl asosyal faaliyet yok kurs yok sonra o büyük firmalar bu tipleri işe alıyor

sinir oldum yine :(

ne fesat adamsın sen ya bende evde ders calıstım sana ne ;Dsıgortayı yatırmıyorlar maas vermıyorlar nıye gıdıp mılletın hamballıgını yapıyım oturur dersımı calısırım.

yeterlilik ' Alıntı:
sedabaransel ' Alıntı:
istanbul odası aramalara devam mı edio hala yaaaaaaaaa

;D ;D ;D ;D ;D ;D arasınlar diye dua etmen gerekmezmiydi ?

yok ben aradım listede yokmuşum ;D
ilk girişimdi analizle vergi berbattı :D
gerisi allah kerim 8)